Tenniskurs i Sør-Trøndelag

Her finner du kurs i tennis for barn og voksne, nybegynnere og viderekomne. Har du kanskje en litt rusten backhand? Ønsker du å forbedre forehand slagene? Meld deg på et tenniskurs i dag! Finner du ikke tenniskurset du leter etter, ringer du bare oss på 417 65 300, så finner vi det for deg.

Sommertennisuke for barn og ungdom - alle nivåer

Vi tilbyr 5-dagers sommertennisuke for barn og ungdom. TTK’s sommertennisuker er en populær introduksjon til tennissporten. Mange bruker det også for å få en intensivert kursperiode over 1 uke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 5 dager 2.800 kr

Sommertennisuke for barn og ungdom - rødt nivå

Vi tilbyr 5-dagers sommertennisuke for barn på rødt nivå. TTK’s sommertennisuker er en populær introduksjon til tennissporten. Mange bruker det også for å få en intensivert kursperiode over 1 uke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 5 dager 2.800 kr

Sommertennisuke for voksne (10 timer)

Vi tilbyr 10-timers sommertennisuke for voksne. TTK’s sommertennisuker er en populær introduksjon til tennissporten. Mange bruker det også for å få en intensivert kursperiode over 1 uke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 timer pr dag over 5 dager 1.100 kr

Sommertennisuke for voksne (5 timer)

Vi tilbyr 5-timers sommertennisuke for voksne. TTK’s sommertennisuker er en populær introduksjon til tennissporten. Mange bruker det også for å få en intensivert kursperiode over 1 uke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 time pr dag over 5 dager 800 kr

Tennis etter skoletid (tennisfritidsordning)

Vi tilbyr tennis etter skoletid (tennisfritidsordning). Vi arrangerer tennis etter skoletid mandag - torsdag. Mandag og onsdag er det på Øya Tennishall mens på tirsdag og torsdag er det på Lade Tennisarena.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

Tennis privatundervisning

Vi tilbyr privatundervisning i tennis. Privattime med trener er en effektiv måte å lære seg tennis raskt. Det er et populært tilbud, så du må ofte planlegge dette en tid i forveien for å få privattime på ukedag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 time fra 700 kr

Veterantennis for damer

Vi tilbyr veterantennis for damer. Trondhjems TK har en sterk tradisjon med veterantennis for herrer og damer. Noen av TTK’s veteranspillere har gjort det veldig bra på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 time

Veterantennis for herrer

Vi tilbyr veterantennis for herrer. Trondhjems TK har en sterk tradisjon med veterantennis for herrer og damer. Noen av TTK’s veteranspillere har gjort det veldig bra på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 time