Trinn 4 CoachProgrammet ChangingMinds - online m/samlingerKursarrangør: Mentalskolen
Sted: Hele landet, Nettbasert, samlinger i Ski og på Rauland
          
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon
Varighet: 12 måneder
Pris: 41.000

Du har tatt en full coachutdanning - hva nå? På dette trinnet finsliper vi deg som diamant, slik at du kan glimre på ditt felt som coach! Få hjelp vi til å spisse konseptet og budskapet ditt, slik at du skiller deg ut i markedet.

Innhold:
• Få praktisk øving med feedback på det du har lært, og forstå hvordan du setter alle delene sammen i et system, slik at du får tatt ut hele ditt potensial som coach.
• Få tett mentoring og oppfølging 1:1, samt tilgang til en digital portal med alt du trenger for å bygge business.
• Bli med i et eksklusivt nettverk av andre coacher som heier og støtter deg i din prosess

Hva vil du oppnå ved å delta på Coachprogrammet ChangingMinds:
1. Du vil forstå essensen av endringsprosesser og øke frekvensen av dyptgripende coachingtimer med dine kunder.
2. Du vil redusere de hyggelige coachende samtalene som ikke gir varige resultater (men som kanskje føles godt for både kunde og deg der og da).
3. Hyppig personlig feedback vil gi deg et kvantesprang i utvikling av din coachingekspertise og mestring av faget. Feedback er kanskje den mest effektive måten å heve dine coachingferdigheter på, selv om det i starten kan virke litt skummelt.
4. Spisse ditt budskap og finne din kundegruppe.
5. Selvtillit til egen coachingekspertise så du slipper å kjenne på usikkerhet, forvirring og prokrastinering.
6. Bygge en business du kan tjene penger på og få friheten til å leve av å hjelpe andre.
7. Få innsikt i hvilke teknikker som underbygges av nevrovitenskapelig forskning som gjør at du kan fokusere på de mest effektive virkemidlene for å få de ønskede resultatene raskt.

Coaching handler i bunn og grunn om 3 ting:
1. Om å avdekke de dypere lagene av tanker og følelser som gjør at folk ikke kommer seg dit de vil.
2. Å vekke motivasjon og vilje til forpliktelse som klargjør kunden for endring og får dem til å innse at endringen er innenfor rekkevidde.
3. Å gjøre selve endringsarbeidet.

De fleste coacher har kunnskap om alle tre punktene over, men kommer likevel ofte til kort i praksis. Dermed uteblir også den store transformasjonen kunden kunne fått og man ender opp med å ha mange hyggelige og inspirerende samtaler uten de helt store resultatene. Med tett oppfølging og øving i små grupper vil du gjennom mentoring, coaching og supervision få det løftet du ønsker deg.

Kursledere:
Jeanette Sleveland har jobbet fulltid med utvikling av mennesker og organisasjoner siden 2006, i hovedsak via utdanning, kurs og bedriftsinterne prosesser. Hun har sertifisert og utdannet hundrevis av coacher og ledere i coaching og coachende lederskap. Hun har holdt foredrag, kurs og undervist på CoachTeam - House of Leadership sin leder- og coach utdanning fra 2006 til 2020. I perioder har hun også undervist på ulike høyskoler og universiteter, blant annet Atlantis Medisinske Høyskole, Active Education (samarbeid med Høgskolen i Innlandet) og CoachTeam – House of Leadership sitt samarbeid med Universitet i Agders (UiA) etterutdanningsprogram på studiet: Kreativ ledelse og coaching.

Mariann Deila har siden 2013 bidratt til enkeltpersoners og gruppers vekst og framgang, gjennom drift av eget firma i Porsgrunn. Hun coacher en-til-en, i tillegg til å holde kurs og workshops i selvledelse, kommunikasjon og coaching. Mariann er, som Jeanette, en av kun fem internasjonalt sertifiserte trenere i Norge innen sitt fagfelt, som betyr at hun er kvalifisert til å kurse og sertifisere andre coacher innen nevrosemantikk. I tillegg til å jobbe med coaching og kurs, er Mariann fysisk trener, og har ukentlige gruppetreninger både offline og online.

Dette programmet er IKKE for deg:
• som sitter på alle svarene og som er 100% sikker på at årsakene til at du ikke er der du ønsker å være, ligger utenfor din kontroll.
• som ikke har noen utfordringer eller utviklingspotensialet - livet og businessen går på skinner.
• som ønsker en alternativ tilnærming til coachingfaget og søker andre forklaringer enn forskning på hvorfor ting er som de er.
• som ikke ser verdien av å lære av andre og ønsker å klare ting på egenhånd.
• som ikke er villig til å gå all-in for å få de resultatene du ønsker.

Dette programmet kan være for deg:
• som ønsker å bli coach og har nok erfaring eller kursing, men som ikke har en formell coach utdannelse.
• som innerst inne vet hva du vil, men som trenger hjelp med motivasjon og viljestyrke til å komme til mål.

Dette får du i medlemskapet:
• To timers coaching én til én med Jeanette ved førstegangs innmelding.
Avdekkingsmøte hvor vi setter mål for din utvikling og din business, og finner ut hva du trenger og ønsker å utvikle og jobbe med (verdi kr 3.500).
• Feedback på egen coaching (innsendt pr video) hver annen måned. (verdi kr 3.500 pr gang inntil 6 ganger i året, totalverdi kr 21.000 pr år).
• Månedlig 1/2 times én til én mentoring (verdi kr 1.200,- pr gang, totalt kr 13.200 pr år). Oppstart måneden etter avdekkingsmøte.
• Tilgang til eksklusiv medlemsdatabase med oppgaver, demonstrasjonsvideoer og øvelser. En verktøykoffert full av coachingverktøy.
• To månedlige online treninger på zoom. Her får dere gjennomgang av teori samt at dere coacher hverandre, gir og får feedback.
• Tilgang til en lukket gruppe på facebook, hvor dere kan stille spørsmål og få svar, finne øvingspartnere samt får oppgaver og gjør evalueringer.
• 4 årlige live coach treninger. 1/2 til 1 dags trening i små grupper.

Bonuser:
• Tilgang til månedlige oppdateringer på det nyeste innen Nevro-Semantikk, Meta-Coaching og Nevrovitenskap (artikler, forskning osv).
• Spesialtilbud på coaching og sertifiseringskurs (online og live) blant annet Coaching Essentials og Coaching Genius).
• Online Events. Her møter du en ekspert innen sitt område på relevante fagfelt, Business, strategi, markedsføring osv.
• Inntil 2 årlige weekendreiser torsdag til søndag (NB: max 10 deltakere pr reise). Vi reiser til Rauland og jobber med coaching og feedback gjennom helga. Opphold og innhold er inkludert i ordningen. (Reise og kost står du selv for + og eventuelle frivillige aktiviteter). Forutsetter at smittesituasjonen gjør det mulig.