Elite hundeeier - nettkursSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: Tilgang til kurset i 1. år
Pris: 6.997

Vi tilbyr nettkurs om elite hundeeier. Drømmer du om å ha et kunnskapsmessig fortrinn mht. din hund og treningen dere utfører? Her får du vite det du trenger for å holde hunden din frisk, trene riktig og for å forstå hvordan hundens kropp fungerer.

Innhold:
Dette vil optimalisere hundens helse og treningsopplegg - og du kan antakelig nyte enda bedre resultater! For hver modul har vi laget arbeidsoppgaver slik at du kan trene og øve deg på det du har lært. Dette er kort og godt Norges første online kurskonsept i sitt slag hvor du får så mye kunnskap om et aktiv hundeliv som du får her.

Kurset er delt inn i følgende moduler:
Modul 1 - Hunden fra valp til voksen:
Hvis du er usikker på hva du kan og ikke kan gjøre ved forskjellige aldre hos hunden, kan du få riktig informasjon her - for eks. hva du bør passe på med tanke på trening, aktivitet, ro, typer aktiviteter, mengde aktiviteter, trapper, utstyr, sikkerhet under trening og lek. Du får også kunnskap om vanlige plager for den voksende, aktive eller gamle hunden og tiltak som kan gjøres med det.

Modul 2 - Avansert treningslære:
Her får du vite det du trenger om treningslære på alle nivå! Vanlig treningslære, styrketrening, utholdenhetstrening, trening av koordinasjon og balanse. Hver type sport og farene for skader. Vanlige, treningsrelaterte skader og plager og hvordan det kan forebygges og hvis oppstått tilnærmes. Helt konkrete øvelser er filmet slik at du enkelt skal kunne forstå hvordan du gjør dette hjemme! Øvelser du kan gjøre med hunden din om den ikke tåler for mye fysisk belastning.

Modul 3 - Hundens eksteriør:
Her får du lære om det som kan være styrker og svakheter med forskjellige beinstillinger og fasonger. Du lærer hvordan du kan trene hunden din for å kompensere for diverse eksteriørmessig avvik. Du lærer også om hundens gangarter og hvordan du kan observere disse hjemme.

Modul 4 - Treningsplan:
Her er den informasjonen du trenger slik at din treningsplan blir super! Du lærer hvordan du lager en treningsplan og hvordan man inplementerer diverse fragmenter i trening i løpet av en sesong. Hvilke faktorer skal inn i treningsplanen og hvordan skal skrive treningsdagbok. Hvordan gjøre riktige justeringer slik at du får de resultater du ønsker med hunden din.

Modul 5 - Hundens øvrige helse:
Her får du lære litt om tenner, ører, foring og masse mer som kan hjelpe deg til å oppdage eventuelle problemer. Du får også lære hvordan du kan gjøre rutinemessig undersøkelse av egen hund. Hvilke ting du bør undersøke ekstra nøye på hunder innen agility, brukshund, ipo, trekkhund og andre typer hundesporter. Når man skal du kontakt med veterinær eller fysioterapeut. Du lærer visuell undersøkelse, bevegelsesutredning og palpasjon.Når du som eier kan dette, vil det kunne forebygge skader og plager slik at ikke verdifull trening går tapt eller at hunden din går og har plager.

Modul 6 - Utstyr og utstyrstilpasning:
Har hunden din riktig utstyr og utstyr som passer? Du får lære hvordan du kan finne halsbånd eller sele som passer ditt bruk. Tilpasning av sele. Bruk av forskjellige typer leiebånd. Bruk av dekken og tilpasning av dekken. Tilpasning av kløv, bruk av potesokker og mye annet utstyr. Du får lære det du trenger slik at du kan benytte riktig utstyr.

Modul 7 - Massasje og streching:
DU kan hjelpe hunden din på kort tid og med enkle metoder! her får du lære enkle massasjeteknikker og stretching som du kan utføre selv på din hund. Du får en god innføring i hva du kan gjøre og når du kan gjøre det.

Modul 8 - Tilbake etter sykdom og skade:
Her får du hjelp hvis skaden er skjedd. Hva bør gjøres av rehabilitering hos rehabiliteringsterapeut og hva kan du som eier gjøre av rehabilitering hjemme etter de aller vanligste skader og operasjoner: patellaluksasjon, ocd, korsbåndskade, artrose, albueproblemer og andre leddskader. Du lærer de riktige tiltakene slik at hunden din får best mulig oppfølging etter skade!

Facebook-gruppe med andre kursdeltakere:
Du får tilgang til en lukket eksklusiv Facebook-gruppe hvor du også kan samhandle med andre elite hundeeiere og i ett helt år får du månedlige live spørretimer med spørsmål og svar.

Fagperson: Line Østerhagen

Jeg heter Line Østerhagen. Jeg brenner for dyr, og ønsker å hjelpe eiere til å nå enda flere mål med hesten sin enten det er god helse eller prestasjon i konkurranser. Her har jeg laget et kurs som vil være til nytte for deg og hesten din uansett nivå, alder og mål! Jeg har 20 års klinisk erfaring og 12 års utdanning innen fysikalsk behandling, terapi og medisin. Jeg utdanner terapeuter på dyr og har gjort det i 15 år og har lang erfaring i å lære bort!

Målgruppe for kurset:
For deg som er aktiv hundeeier og ønsker det beste for din hund!

Kursmateriell:
Du får kurset levert på en super læreportal som kan benyttes på tlf, nettbrett og pc / mac. Du får tilgang til kursmateriellet du kjøper med en gang.

Eksamen / sertifisering:
Etter at du har tatt kurset, kan du ta en online prøve. Hvis denne gjennomføres med minst 63% riktig svar, vil du få opp et digitalt kursbevis som du kan laste ned til din pc.