Sikkerhetskurs for næringslivet i Tønsberg

Her finner du sikkerhetskurs av alle slag spesielt rettet mot næringslivet. For eksempel egne kurs for sikkerhetsansvarlige eller mer generelle kurs for vektere og dørvakter. Mange ransutsatte bedrifter holder i tillegg egne kurs for de ansatte om hvordan man skal opptre og jobbe forebyggende i forhold til ran, svinn og tyveri. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Ordensvaktkurs + Steward på festivaler og konserter

Bli en Politigodkjent ordensvakt Målsettingen er å gi deg den nødvendige opplæring for at du skal kunne bli en Politigodkjent Ordensvakt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 01.06.2021 25 timer01.06.2021 4950 kr

Basiskurs - Skole, barnevern, bolig og psykiatri

Vi tilbyr basiskurs - skole, barnevern, bolig og psykiatri. Basiskurs har som målsetting å gi deltakerne grunnleggende kompetanse og mestring i håndtering av utfordrende atferd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 2 dager 4.500 kr

Oppdatering for ressurspersoner (2 dager)

Vi tilbyr 2 dagers kurs i oppdatering for ressurspersoner. Kurset har som målsetting å gi deltakerne en generell oppdatering på basisferdigheter, men tilpasses deltakernes behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 2 dager 5.700 kr

Grunnutdanning for vektere

Vi tilbyr nasjonal grunnutdanning for vektere. Vi er godkjent som leverandør av lovpålagt vekterutdanning gjennom vår egen skole: Securitasskolen. Utdanningen går over totalt 163 timer over 4 uker. Utdanningen består av e-læring, klasseromsundervisning og praktisk opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg ca 4 uker 27.900 kr

Industriell matproduksjon

Vi tilbyr kurs om industriell matproduksjon. Du lærer om råvarer og teknologi og får innsikt i produktkrav, kvalitet, ernæring og mattrygghet. Kurset gjennomføres som klasseromsundervising på kveldstid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 2 semester fra 22.500 kr

HACCP - hygieneregelverk for alle som håndterer mat

Vi tilbyr kurs i HACCP - hygieneregelverk for alle som håndterer mat. HACCP inngår i krav til regelverket for alle næringsmiddelvirksomheter unntatt primærleddet, og alle berørte er derfor pålagt å sette seg inn i dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 dag 2.650 kr

Fastsettelse av holdbarhet - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om fastsettelse av holdbarhet. Mat skal både være trygg og ha god kvalitet. Samtidig er det viktig at produktene skal være lønnsomme å produsere. Fastsettelse av holdbarhet på matvarer må ta hensyn til alle disse faktorene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 3.500 kr

FSSC 22000 versjon 5.1 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om FSSC 22000 versjon 5.1 I dette kurset vil vi gi deg god oversikt over krav i standarden, og hvilken innvirkning disse har på ditt ledelsessystem. Vi vil vektlegge spesielt de oppdaterte kravene som kom i versjon 5.1 i 2019.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 3.500 kr

HACCP innføring - bedriftsinternt

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP-metodikken for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere en kort innføring i HACCP. Produksjon av trygg mat hver dag året rundt krever både struktur og god kultur. Med andre ord, vi trenger system, vi trenger å gå i takt og at alle gjør sin del.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

HACCP innføring - nettkurs

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP-metodikken som nettkurs. HACCP er et tema som må modnes, og som krever god teoretisk grunnlag, før man kan begynne med det praktiske arbeidet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10.06.2021 (+1) 2 dager à 3,5 timer10.06.2021 (+1) 4.950 kr

HACCP Workshop - bedriftsinternt

Vi tilbyr HACCP Workshop for bedrifter. Kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan anvendes i praksis. En av suksessfaktorene er at vi bevisst har valgt å bruke 3 dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager Avtales kr

HACCP workshop - nettkurs

Vi tilbyr HACCP workshop som nettkurs. Kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan brukes i praksis. En av suksessfaktorene er at vi bevisst har valgt å bruke 3 dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 24.08.2021 3 dager24.08.2021 9.950 kr

Introduksjon til revisjon - nettkurs

Vi tilbyr introduksjonskurs til revisjon - 2 moduler som nettkurs. Målsettingen er å gi deltagere nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 27.05.2021 2 dager à 4 timer27.05.2021 4.950 kr

Matsvindel - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om matsvindel som består av 2 moduler. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer matsvindel til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 02.09.2021 2 dager à 3,5 time02.09.2021 4.950 kr

Mikrobiell prøvetaking - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i mikrobiell prøvetaking for bedrifter. Gode rutiner for prøvetaking er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuell i denne sammenhengen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr

Mikrobiell prøvetaking - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i mikrobiell prøvetaking. Gode rutiner for prøvetaking er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuell i denne sammenhengen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 3.500 kr

Mikrobiologi for sjømatindustrien - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i mikrobiologi for sjømatindustrien for bedrifter. Målet er økt mikrobiologisk forståelse for sjømatindustrien. Mattilsynets kartlegging av Listeria i spiseklar mat viser at Listeria ikke er ukjent for fiskeindustrien. Utbrudd i Danmark og Sverige minner oss om alvoret og vårt ansvar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Mikroorganismer, matbransjens usynlige fiende modul 1 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikroorganismer, matbransjens usynlige fiende - modul 1. Du vil lære om hvilke mikroorganismer som er relevante for din bedrift, og om deres egenskaper og konsekvenser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 03.06.2021 3 timer03.06.2021 3.500 kr

Mikroorganismer, matbransjens usynlige fiende modul 2 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikroorganismer, matbransjens usynlige fiende - modul 2. Du vil lære om hvilke mikroorganismer som er relevante for din bedrift, og om deres egenskaper og konsekvenser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10.06.2021 3 timer10.06.2021 3.500 kr

Praktisk allergenstyring - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i praktisk allergenstyring for bedrifter. Dette er et kurs som består av teori, diskusjoner og praktisk øvelse som skal gi deltakerne systematiske og faktabaserte verktøy for å redusere risikoen for forekomst av uønskede allergener i produkter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Praktisk revisjonskurs for matindustrien - bedriftsinternt

Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagerne nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager Avtales kr

Rotårsaksanalyse - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i rotårsaksanalyse for bedrifter. Rotårsaksanalyse er et utmerket verktøy for å identifisere tiltak for å hindre gjentakelse av uønskede hendelser. Det er et krav i for eksempel BRCGS Global Standard Food Safety og FSSC 22000.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Rotårsaksanalyse - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i rotårsaksanalyse. Rotårsaksanalyse er et utmerket verktøy for å identifisere tiltak for å hindre gjentakelse av uønskede hendelser. Det er et krav i for eksempel BRCGS Global Standard Food Safety og FSSC 22000.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 01.06.2021 1 dag01.06.2021 4.950 kr

Basiskurs -Skole, barnevern, bolig og psykiatri - bedriftsinternt

Vi tilbyr basiskurs - skole, barnevern, bolig og psykiatri for bedrifter. Basiskurs har som målsetting å gi deltakerne grunnleggende kompetanse og mestring i håndtering av utfordrende atferd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Sikkerhetskurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr sikkerhetskurs for bedrifter. Målsettingen er å formidle kunnskap som skal bidra til økt sikkerhet for ansatte som opplever trusler, vold og utfordrende atferd i arbeidslivet. Kurset har hovedfokus på forebyggende kunnskap og enkel beskyttelse mot vold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Sikkerhetskurs - webinar

Vi tilbyr sikkerhetskurs som webinar. Målsettingen er å formidle kunnskap som skal bidra til økt sikkerhet for ansatte som opplever trusler, vold og utfordrende atferd i arbeidslivet. Kurset har hovedfokus på forebyggende kunnskap og enkel beskyttelse mot vold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag

Vold og trusler på arbeidsplassen - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om vold og trusler på arbeidsplassen for bedrifter. Målsettingen med kurset er å bevisstgjøre deltakerne på erfarigsbasert kunnskap knyttet til organisering, kvalitetssikring og kompetanseutvikling, relatert til vold og trusler på arbeidsplassen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Grunnleggende Hygienisk design - nettkurs (Gratis)

Vi tilbyr kurs om hygienisk design som gratis nettkurs. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva hygienisk design innebærer for din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10.05.2021 2 1/2 time10.05.2021 Gratis kr

Grunnleggende næringsmiddelrenhold - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelrenhold. Målsettingen med kurset er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnleggende kunnskap om næringsmiddelrenhold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.000 kr

Grunnleggende teknisk hygiene - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende teknisk hygiene. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Teknisk Hygiene innebærer for din avdeling og bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 31.05.2021 2 1/2 time31.05.2021 3.000 kr

Hygiene og mattrygghet - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om Hygiene og mattrygghet. Hvis denne grunnforutsetningen ikke er tilstrekkelig styrt, kan mye gå galt. Ofte skyldes feil mangel på fokus og oppmerksomhet rundt rutiner. I mange tilfeller er det også mangelfull opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time 3.000 kr

LMS – Lubricant Management System - nettkurs

Matloven, HACCP og dagens mattrygghetsstandarder skjerper fokus på hvordan matbedrifter kjøper, lagrer, bruker og avhender smøremidler. Mange misforstår de forskjellige godkjenningene som for eksempel NSF-H1 og benytter fett og oljer feil.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 24.05.2021 2 1/2 time24.05.2021 3.000 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>