SOS Security AS

S.O.S SECURITY AS har siden starten vokst fra å være et lokalt vaktselskap til nå å være "hele Norges lokale vaktselskap". Selskapet er godkjent av Politidirektoratet (POD) som leverandør av lovpålagt vekterutdanning, og tilbyr disse kursene. Utdanningen gis av våre instruktører som har omfattende erfaring og kompetanse innen vektertjeneste og sikkerhetsfaget generelt.

To av våre instruktørene er Bachelorkandidater innen Sikkerhetsledelse, og vår hovedinstruktør har Foundation Degree innen Crowd Safety Management, samt Mastergrad innen Beredskapsplanlegging, Sikkerhet og Krisehåndtering. I tillegg er han sensor i prøvenemda for sikkerhetsfag til fagbrev og lærer på Bachelorstudiet innen Sikkerhetsledelse.

S.O.S SECURITY AS:
- Medlem av NHO
- Tilknyttet Bucks new University, England
- Tilknyttet YES Group
- Sikkerhetsgruppen til Yourope Festival Association
- The Security Institute
- The Fotball Safty Officers Association


Grunnutdanning for vekter

Vi tilbyr lovpålagt nasjonal vekteropplæring. Hensikten er å gjøre deg i stand til å arbeide selvstendig som vekter og å kunne levere vekterarbeid i henhold til bransjestandard og til kundens krav og forventninger. Målsettingen er å gjøre folk trygge.

Sted Dato Varighet Pris
Kragerø Kragerø 167 timer 26.500 kr  
Larvik Larvik 26.500 kr  
Narvik Narvik 167 timer 26.500 kr  
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 26.500 kr  
Skien Skien 26.500 kr  
Tinn / Rjukan Tinn / Rjukan 167 timer 26.500 kr  
Tønsberg Tønsberg 26.500 kr  

Innføringskurs i bartenderyrket

Vi tilbyr innføringskurs i bartenderyrket. Målsettingen er å gi deg den nødvendige opplæring for at du skal kunne bli en verdifull bartender som yter service og sprer glede til stedets kunder. Du vil bli en relasjonsbygger.

Sted Dato Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 40 timer 7.450 kr  
Tønsberg Tønsberg 40 timer 7.450 kr  

Innføringskurs innen serveringsfag

Vi tilbyr innføringskurs innen serveringsfag. Lær hvordan du kan skape gode gjesteopplevelser, igjennom nødvendige praktiske og teoretiske kunnskaper. Målsettingen med kurset er at du skal få nødvendige kunnskaper, både teoretiske og praktiske, til å bidra til å skape gode gjesteopplevelser.

Sted Dato Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 40 timer 7.450 kr  
Tønsberg Tønsberg 40 timer 7.450 kr  

Kurs for utelivsbransjen - bedriftsinternt

Vi tilbyr bedriftsinternt kurs for utelivsbransjen. Hensikten er å gjøre ansatte, eiere og drivere i utelivsbransjen, konsert- og festivalarrangører bedre rustet til å håndtere små og store hendelser som kan oppstå i hverdagen.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Ordensvaktkurs

Vi tilbyr politigodkjent ordensvaktkurs. Hensikten med kurset er å gjøre deg til en ettertraktet medarbeider som har den nødvendige tillit fra kunder, kollegaer, utestedets eier og offentlige myndigheter som politi og skjenke-myndigheter.

Sted Dato Varighet Pris
Arendal Arendal 5 kvelder 4.950 kr  
Bergen Bergen 1 helg 4.950 kr  
Gjøvik Gjøvik 5 kvelder 4.950 kr  
Kragerø Kragerø 5 kvelder 4.950 kr  
Larvik Larvik 5 kvelder 4.950 kr  
Notodden Notodden 5 kvelder 4.950 kr  
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 5 kvelder 4.950 kr  
Sandefjord Sandefjord 5 kvelder 4.950 kr  
Skien Skien 5 dager 4.950 kr  
Tønsberg Tønsberg 5 kvelder 4.950 kr  

Ordensvaktkurs + steward på festivaler og konserter

Vi tilbyr ordensvaktkurs + steward på festivaler og konserter. Hensikten er å gjøre deg til en ettertraktet medarbeider som har den nødvendige tillit fra kunder, kollegaer, utestedets eier og offentlige myndigheter som politi og skjenke-myndigheter.

Sted Dato Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 5 kvelder 4.950 kr  
Tønsberg Tønsberg 5 kvelder 4.950 kr  

Ranskurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr ranskurs for bedrifter. Alle steder som har kontantomsetning og verdier: - restaurant og hoteller - butikker - utelivsbransjen - kjøpesenter - idrettsarrangementer - konserter - messer - festivaler - kulturhus - offentlig transport - taxiselskaper.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Regodkjenning som vekter - digitalt

Vi tilbyr regodkjenning som vekter på nett / digitalt. Regodkjenning av vekterutdanningen skal avlegges og bestås innen fire år etter bestått eksamen eller regodkjenningsprøve. Dersom regodkjenning ikke er tatt innen fire år, må ny utdanning og eksamen gjennomføres for å kunne jobbe som vekter.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 kvelder + eksamen 5.100 kr