Her finner du sikkerhetskurs av alle slag spesielt rettet mot næringslivet. For eksempel egne kurs for sikkerhetsansvarlige eller mer generelle kurs for vektere og dørvakter. Mange ransutsatte bedrifter holder i tillegg egne kurs for de ansatte om hvordan man skal opptre og jobbe forebyggende i forhold til ran, svinn og tyveri. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.
Vi tilbyr ransforebyggende kurs for bedrifter. Kurset bevisstgjør og trener de ansatte i å håndtere en ranssituasjon. Et ransforebyggende kurs gir deltakerne kunnskap om hvordan de skal håndtere ranssituasjoner, og hvordan de selv kan bidra til å mot-virke ran på sin arbeidsplass.
Vi skreddersyr e-læringsmoduler i ransforebygging for din bedrift. Med e-læring fra Securitas kan bedriftens ansatte læres opp innenfor ulike sikkerhetstemaer i løpet av kort tid, og man vil kunne dokumentere at arbeiderne har vært gjennom opplæringen de skal.
Vi tilbyr svinnforebyggende kurs for bedrifter. Kurset gir deltakerne kunnskap om hvordan svinn oppstår, og hvordan de selv kan bidra til å motvirke dette på sin arbeidsplass.
Vi skreddersyr e-læringsmoduler i svinnforebygging for din bedrift. Med e-læring fra Securitas kan bedriftens ansatte læres opp innenfor ulike sikkerhetstemaer i løpet av kort tid, og man vil kunne dokumentere at arbeiderne har vært gjennom opplæringen de skal.
Vi tilbyr vekterutdanning for bedrifter. Målsettingen er at vekteren skal kjenne til de grunnleggende sikkerhetsprinsipper, samt gjøre rede på bransjens etiske normer og de juridiske rettighetene og begrensningene som gjelder for egen tjenesteutførelse.
Securitas tilbyr nasjonal grunnutdanning for vektere som nettundervisning. Vi er godkjent som leverandør av lovpålagt vekterutdanning gjennom vår egen skole: Securitasskolen.
Vi tilbyr nettkurs om fastsettelse av holdbarhet. Mat skal både være trygg og ha god kvalitet. Samtidig er det viktig at produktene skal være lønnsomme å produsere. Fastsettelse av holdbarhet på matvarer må ta hensyn til alle disse faktorene.
Vi tilbyr nettkurs om fastsettelse av holdbarhet modul 2. Mat skal både være trygg og ha god kvalitet. Gode rutiner for prøvetakning er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuelle i denne sammenhengen.
Vi tilbyr kurs om matsvindel / food fraud (2 moduler) for bedrifter. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer disse utfordringene til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.
Vi tilbyr nettkurs om FSSC 22000 versjon 5. I dette kurset vil vi gi deg god oversikt over krav i standarden, og hvilken innvirkning disse har på ditt ledelsessystem. Vi vil vektlegge spesielt de oppdaterte kravene som kom i versjon 5 i 2019.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelhygiene. På dette kurset ønsker vi å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Hygiene og mattrygghet innebærer for din bedrift.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelhygiene på engelsk. På dette kurset ønsker vi å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Hygiene og mattrygghet innebærer for din bedrift.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelrenhold. Målsettingen med kurset er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnleggende kunnskap om næringsmiddelrenhold.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelrenhold på engelsk. Målsettingen med kurset er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnleggende kunnskap om næringsmiddelrenhold.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende teknisk hygiene. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Teknisk Hygiene innebærer for din avdeling og bedrift.
Vi tilbyr innføringskurs i HACCP-metodikken for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere en kort innføring i HACCP. Produksjon av trygg mat hver dag året rundt krever både struktur og god kultur. Med andre ord, vi trenger system, vi trenger å gå i takt og at alle gjør sin del.
Vi tilbyr innføringskurs i HACCP-metodikken som nettkurs. HACCP er et tema som må modnes, og som krever god teoretisk grunnlag, før man kan begynne med det praktiske arbeidet.
Vi tilbyr HACCP Workshop for bedrifter. Kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan anvendes i praksis. En av suksessfaktorene er at vi bevisst har valgt å bruke 3 dager.
Vi tilbyr HACCP workshop som nettkurs. Kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan brukes i praksis. En av suksessfaktorene er at vi bevisst har valgt å bruke 3 dager.
Vi tilbyr hygienekurs for bedrifter. Hvis denne grunnforutsetningen ikke er tilstrekkelig styrt, kan mye gå galt. Ofte skyldes feil mangel på fokus og oppmerksomhet rundt rutiner. I mange tilfeller er det også mangelfull opplæring.
Vi tilbyr kurs om hygienisk design for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagerne økt forståelse og kunnskap om prinsippene og kravene til hygienisk design, for å sikre rengjøring, vedlikehold, kvalitet og mattrygghet.
Vi tilbyr kurs om hygienisk design som gratis nettkurs. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva hygienisk design innebærer for din bedrift.
Vi tilbyr introduksjonskurs til revisjon - 2 moduler som nettkurs. Målsettingen er å gi deltagere nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.
Vi tilbyr gratis webinar om koronaberedskap i matindustrien. Alle er nå i en krevende situasjon. Dere som jobber i matbransjen, har i tillegg et ekstra ansvar i forhold til at dere utfører samfunnskritiske oppgaver.
Vi tilbyr nettkurs om matsvindel som består av 2 moduler. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer matsvindel til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.
Vi tilbyr kurs i mikrobiell prøvetaking for bedrifter. Gode rutiner for prøvetaking er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuell i denne sammenhengen.
Vi tilbyr nettkurs i mikrobiell prøvetaking. Gode rutiner for prøvetaking er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuell i denne sammenhengen.
Vi tilbyr kurs i mikrobiologi for sjømatindustrien for bedrifter. Målet er økt mikrobiologisk forståelse for sjømatindustrien. Mattilsynets kartlegging av Listeria i spiseklar mat viser at Listeria ikke er ukjent for fiskeindustrien. Utbrudd i Danmark og Sverige minner oss om alvoret og vårt ansvar.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologisk prøvetaking modul 1. Mat skal både være trygg og ha god kvalitet. Gode rutiner for prøvetakning er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuelle i denne sammenhengen.
Vi tilbyr nettkurs om mikroorganismer, matbransjens usynlige fiende - modul 1. Du vil lære om hvilke mikroorganismer som er relevante for din bedrift, og om deres egenskaper og konsekvenser.
Vi tilbyr nettkurs om mikroorganismer, matbransjens usynlige fiende - modul 2. Du vil lære om hvilke mikroorganismer som er relevante for din bedrift, og om deres egenskaper og konsekvenser.
Vi tilbyr kurs i praktisk allergenstyring for bedrifter. Dette er et kurs som består av teori, diskusjoner og praktisk øvelse som skal gi deltakerne systematiske og faktabaserte verktøy for å redusere risikoen for forekomst av uønskede allergener i produkter.
Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagerne nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.
Vi tilbyr kurs i rotårsaksanalyse for bedrifter. Rotårsaksanalyse er et utmerket verktøy for å identifisere tiltak for å hindre gjentakelse av uønskede hendelser. Det er et krav i for eksempel BRCGS Global Standard Food Safety og FSSC 22000.
Vi tilbyr nettkurs i rotårsaksanalyse. Rotårsaksanalyse er et utmerket verktøy for å identifisere tiltak for å hindre gjentakelse av uønskede hendelser. Det er et krav i for eksempel BRCGS Global Standard Food Safety og FSSC 22000.
Vi tilbyr kurs om food defense som webinar. Food fraud, food defense, matsvindel, sabotasje, VACCP og TACCP - begreper som forekommer mer og mer i næringsmiddelbransjen.
Vi tilbyr kurs om FSSC / ISO 22000 som webinar. Hvordan bruke styringssystem for å imøtekomme krav til trygge næringsmidler? Dette kurset gir en praktisk tilnærming av ISO 22000 og FSSC 22000.
Vi tilbyr kurs i HACCP som webinar. HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her får du en innføring i hva HACCP innebærer og hvordan du kan bidra til å opprette, implementere og vedlikeholde HACCP i din bedrift.
Vi tilbyr hygienekurs for bedrifter. Formålet med kurset er å gi en god forståelse for viktigheten av å opprettholde god produksjonshygiene. Vi bruker videosnutter, ATP-måler og praktiske eksempler. Kurset retter seg til produksjonsmedarbeidere og renholdere i næringsmiddelindustri.
Dette kurset gir en innføring i hygiene og kvalitet, renholdsteknikk og HMS knyttet til kjemi, for bedrifter som produserer næringsmidler.
Skan-kontroll har sammen med Norsk Interaktiv utviklet et nettbasert sikkerhets- og ranskurs. Se demo på YouTube. Kurset gir tips og råd for hva du kan iverksette for å forebygge kriminelle handlinger som tyveri, bedrageri, innbrudd og ran.
Vi tilbyr kurs i effektiv forebygging av matsvindel. Matsvindel er en globalt voksende utfordring i næringsmiddelbransjen. Vi tilbyr nå et kurs som setter fokus på hvordan din virksomhet kan minimere svindel i leverandørkjedene og hvordan den kan håndteres hvis det allikevel dukker opp utfordringer.
Vi tilbyr kurs om GLOBALG.A.P IFA Aquaculture. Formålet med kurset er å gi en helhetlig forståelse av GLOBALG.A.P IFA Aquaculture standarden og oppdatering kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.
Vi tilbyr introduksjonskurs til HACCP for bedrifter. Kurset gir en bred forståelse for mattrygghet og kunnskap om hvordan et HACCP-system tilrettelegger for å identifisere, evaluere og styre farer som kan oppstå under matproduksjon og som er vesentlige for trygg mat.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i revisjon av HACCP - systemer. HACCP-metodikk har blitt et sentralt verktøy for å styre risiko og sikre mattrygghet. Gjennomføring av revisjoner er sentralt for å påvise at HACCP-systemet er utarbeidet i henhold til Codex Alimentarus.
Vi tilbyr kurs om rømming av fisk fra akvakulturanlegg for bedrifter. Målsettingen er at etter kurset skal du være i stand til å identifisere risiko for rømming på anlegget og håndtere denne i tråd med kravene i NYTEK standarden.
Underslag, uregelmessigheter og ansatte som gjør feil i kassa, kan koste bedriften store summer. Skan-kontroll tilbyr kasserevisjon som hjelper deg med å avdekke eventuelle avvik!
Er dine ansatte ofte i situasjoner hvor det må sette grenser for mennesker de er i kontakt med på jobb?
Målsetning for kurset er at ansatte ved private og offentlige virksomheter skal kjenne til hvordan rans- og trusselsituasjoner skal forebygges, samt håndteres under og etter situasjonen oppstår.
Vi har utviklet et nettbasert sikkerhets- og ranskurs. Kurset gir tips og råd for hva du kan iverksette for å forebygge kriminelle handlinger som tyveri, bedrageri, innbrudd og ran. Gjennom animasjoner, filmer og interaktive oppgaver blir lærestoffet presentert og gjennomgått.
Kurset har til hensikt å lære opp ansatte i detaljvarehandel til å identifisere situasjoner hvor "skimming", underslag/internt tyveri, bedrageri, id-tyveri, tyveri, rekognosering til innbrudd og andre vinningskriminelle forhold.
Svinn, økonomisk kriminalitet og svikt i interne rutiner kan koste deg dyrt. Sikkerhetsrådgiverne i Skan-kontroll hjelper deg med å avdekke og følge opp avvik, og bistår deg så du kan få svinnet under kontroll.
Vi tilbyr kurs om Ik-mat for bedrifter. Lover, forskrifter og regler for hvordan man oppfyller kravet til internkontroll. Målsettingen er å innfri AML’s krav. Undervisningen blir en veksling mellom korte forelesnings-sekvenser og gruppearbeid.
Nokasskolen tilbyr lovpålagt vekterutdanning i hele landet. Nokas er godkjent av Politidirektoratet (POD) som leverandør av lovpålagt vekterutdanning. Utdanningen gis av våre meget erfarne og dyktige instruktører.
Vi tilbyr rans-forebyggende kurs for bedrifter - lær å forebygge og håndtere ran. Gjennom dette kurset vil dine ansatte få økt kunnskap i å forebygge ran, og å håndtere et ran dersom det skulle skje.
Vi tilbyr svinnforebyggende kurs for bedrifter. Lær å forebygge svinn i bedriften. Som kursdeltaker får du lære hvilke konsekvenser svinn har for en bedrift, og hva du kan gjøre for å forebygge og forhindre svinn internt og eksternt.
Nokasskolen tilbyr lovpålagt vekterutdanning. Nokas er godkjent av Politidirektoratet (POD) som leverandør av lovpålagt vekterutdanning. Utdanningen gis av våre meget erfarne og dyktige instruktører.
Nokasskolen tilbyr lovpålagt vekterutdanning NGV fjernundervisning. Nokas er godkjent av Politidirektoratet (POD) som leverandør av lovpålagt vekterutdanning. Utdanningen gis av våre meget erfarne og dyktige instruktører.