Treningslære hest - nettstudieSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du måtte ønske
Varighet: 5 timer
Pris: 990

Det aller mest grunnleggende innen treningslære.

Kurset inneholder informasjon om treningslære, bl. a. litt om pulsmåling, makspuls, hvilepuls, hestens muskler, energiomsetning under trening, litt om forskjellige treningsmetoder (ikke rettet mot noen bestemt gren, men veldig aktuelt for løpshest), litt om blodprøver og blodprøveresultater relatert til trening.

Nettstudiet er lagt opp med moduler, hvor hver modul har tilhørende oppgaver. Oppgavene løses og man får direkte resultat i prosent. Når hele studiet er gjennomført (vises på siden), og samtilige oppgaver løst med minst 60% løsningsgrad, ansees kurset for å være gjennomført og du vil få kursbevis fra skolen.

Et kjempebra kurs for alle som driver med konkurranseridning/løpshest, terapeuter som vil ha mer kunnskap, de som jobber med hest og ikke minst for alle som er interessert i temaet.

Med en gang du har meldt deg på kurset, vil du motta en mail du må bekrefte på bestilt kurs. Innen kort tid vil du da motta tilgang på nettportalen samt en faktura som skal betales innen 10 dager. Du får tilgang til studiet i 6 mnd. Inne i studiet blir det mulig å skrive ut kompendieversjonen av kurset slik at du har fagmaterialet tilgjengelig også etter kurs.

Fagpersoner: Jon Anders Næsset, Morten Antonsen og Line Østerhagen.


Eksamen/sertifisering:
Kursbevis