Hestebente.com

Hestebentes hovedfokus er kursing i naturlig hestehold, ledelse og problemløsning.

Stikkord for treningen er: Kroppsspråk, ledelse, lasting på henger, innridning, innkjøring og tilridning. Problemer som: sparking, biting, springer ut, kaster av eller lite respekt.

Mye av undervisningen handler om eier eller hestepasser. Det viktigste for meg er at DU klarer å håndtere hesten når vi er ferdige og jeg ikke er der lenger.


Natural Horsemanship - helgekurs

Kurset fokuserer på kroppspråk, lederskap og kommunikasjon. Alle problemer er velkomne, innkjøring, innridning osv. Man må ikke ha problem for å delta på et slikt kurs, men et ønske om et bedre forhold til hesten.

Sted Dato Varighet Pris
Namsos Namsos 1 helg 12.500 kr  
Nannestad Nannestad 1 helg 12.500 kr  
Skaun Skaun 1 helg 12.500 kr  

Natural Horsemanship-kurs

Man trenger slett ikke ha problemhest for å være med på et slikt kurs. Men et ønske om å lære seg å kommunisere effektivt med hesten. Målet er å få en hest som har LYST til å være sammen med deg. Og som når du ber den om noe sier: JA! Det vil jeg :)

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet  

Natural Horsemanship-Rideleir

Horsemanship rideleir er ei uke der du rir og jobber med hesten på en trygg og morro måte. Du tar med deg tannbørsten og kommer til Hestebente gården i Buvika 30 min utenfor Trondheim, for å lære hesten å kjenne og jobbe med den på dens premisser.

Sted Dato Varighet Pris
Skaun Skaun 22.07.2024 1 uke22.07.2024 5.100 kr  

Natural Horsemanship-Sommerkurs

Sommerkurset er ei uke der du tar med deg hesten og tannbørsten og kommer til Hestebente gården i Buvika 30 min utenfor Trondheim, for å jobbe med akkurat det du har lyst til.

Sted Dato Varighet Pris
Skaun Skaun 1 uke 5.200 kr