Temahelg forsvinninger



Kursarrangør: Flammehuset as
Sted: Nordre Brevig gård
          Akershus, Enebakk
Kursadresse: Brevigveien 224, 1912 Enebakk (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 10:00 - 18:00
Varighet: 1 helg
Pris: 2.500

Vi tilbyr temahelg om når et dyr forsvinner. Mange dyreeiere opplever å miste sine dyr, og går gjennom angst og bekymring for hva som kan ha skjedd. Hvordan kan du som snakker med dyrene hjelpe eieren - og dyret, slik at historien ender godt.

Innhold:
Bunnsolid og god etikk. Trygge og gode holdninger når et dyr forsvinner. Mange dyreeiere opplever å miste sine dyr, og går gjennom angst og bekymring for hva som kan ha skjedd. Hvordan kan du som snakker med dyrene hjelpe eieren - og dyret, slik at historien ender godt? Du lærer teknikker som kan snu en negativ utvikling til en positiv løsning. Du lærer også hvordan du kan hjelpe et dyr å søke til folk eller å søke hjem. Lære å håndtere klienter som er ”desperate” etter å finne sitt dyr. Ulike teknikker for å søke etter dyr i terrenget og finne årsaken til forsvinningen.

Du lærer:
Se årsak til forsvinninger og søke etter forsvunne dyr i terreng. Håndtere klienter som er ”desperate” etter å finne sitt dyr.

Du oppnår:
Holde fokus! Teknikker som kan hjelpe deg å finne forsvunne dyr.Håndtere dyreeiere som opplever å miste sine dyr. Veilede de når de går igjennom angst og bekymring for hva som kan ha skjedd. Du lærer teknikker som kan snu en negativ utvikling til en positiv løsning. Du lærer også hvordan du kan hjelpe et dyr å søke til folk eller å søke hjem. Håndtere klienter som er ”desperate” etter å finne sitt dyr. Ulike teknikker for å søke etter dyr i terrenget og finne årsaken til forsvinningen.

Ditt ansvar: Du plikter å opplyse at du er under utdanning, og hvor langt du har kommet.

Målgruppe for kurset:
Forkunnskaper:
• Deltatt på hovedkurs 1 og du må delta på minst 1 temahelg om forsvinninger i løpet av utdanningen.