Flammehuset as

Flammehuset er norges eldste dyretolkskole og ble startet i 1999 av Astrid Moe. Vi har i dag 4 hovedkurs med tilhørende skriftlig pensum, vi har 4 delkurs som: temahelg i dyr som forsvinner, symbolforståelse og inspirasjonshelger. Flammehuset ønsker står for god etisk holdning, ydmykhet, tillit og respekt hele veien. Vi er alle En. Dyrene viser oss helhet og dyp visdom.


 |  1 2   |  Neste side >>

Dyrekommunikasjon for barn og ungdom (11 - 16 år)

Vi tilbyr kurs i dyrekommunikasjon for barn og ungdom. Dette konseptet vil hjelpe barn å beholde og å utvikle sin følsomhet, gjennom å bevisstgjøre dem kommunikasjonen med naturen og deres egen natur.

Sted Dato Varighet Pris
Enebakk Enebakk 1 helg 1.800 kr  

Dyretolking - Symbolforståelse / drømmetolkning

Du lærer om grunnprinsipper for symbol / drømmetolking. Med utgangspunkt i våre egne drømmer skal du lære å tolke dem skritt for skritt. Du vil lære om ulike felles symboler og hvordan man kan forstå dem. Bruken av spørsmålsteknikk for å finne betydningen av uforståelig informasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Enebakk Enebakk 1 helg 2.500 kr  

Hovedkurs del 1 - utdanning til dyretolk

Vi tilbyr utdanning til dyretolk del 1. Med utgangspunkt i din egen bevissthet og kropp, lærer du å bruke deg selv som sender og mottaker for å kunne snakke med dyr. Ved hjelp av ulike praktiske øvelser blir du kjent med dine egne evner.

Sted Dato Varighet Pris
Enebakk Enebakk 4 dager 5.500 kr  
Ålesund Ålesund 4 dager 5.500 kr  

Hovedkurs del 2 - utdanning til dyretolk

Vi tilbyr utdanning til dyretolk del 2. Formålet med kurset er å få dypere innsikt i hvordan du kan kommunisere med dyr. Noe av det viktigste her er å lære en ikke-dømmende tilnærming. Du lærer mer om kommunikasjon, hvorfor dyr blir syke, sammenhenger mellom dyret og eieren, og tolking av symbolikk.

Sted Dato Varighet Pris
Enebakk Enebakk 4 dager 5.500 kr  

Hovedkurs del 3 - utdanning til dyretolk

Vi tilbyr utdanning til dyretolk del 3. Formålet med kurset er å kunne ”se” etter ubalanse i energier og bruke ulike teknikker for å finne frem til disse blokkeringene. Du skal lære om årsak til fysisk sykdom og endre dette på energi plan.

Sted Dato Varighet Pris
Enebakk Enebakk 4 dager 5.500 kr  

Hovedkurs del 4 - utdanning til dyretolk

Vi tilbyr utdanning til dyretolk del 4. Du vil lære om å se den større sammenheng mellom dyr og eier på et høyere nivå. Du vil lære om å avsløre familiemønster og se informasjon som ligger i flere lag.

Sted Dato Varighet Pris
Enebakk Enebakk 4 dager 5.500 kr  

Human Design

Vil du ha en bruksanvisning på deg selv? Du vil oppdage hvilken type du er og mye mer på dette kurset. Og du får vite din unike måte å ta avgjørelser på. Din personlige strategi og autoritet. Du får lære gjennom alle sansene, gjennom øvelser og samspill.

Sted Dato Varighet Pris
Enebakk Enebakk 3 dager 2.500 kr  

Inspirasjonshelg dyrekommunikasjon

Vi tilbyr inspirasjonshelg om dyrekommunikasjon. Du får trent på å snakke med dyr sammen med andre. Du oppnår større sikkerhet og vil få større flyt i samtalene. Du blir mer kreativ og oppnår å komme dypere i dine evner.

Sted Dato Varighet Pris
Enebakk Enebakk 1 helg 2.000 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>