Sissel Grana

Alle dyrene snakker til oss, og det er opp til oss å lære og lytte til dem....

Nybegynnerkurs i dyrekommunikasjon.
Også for deg som tror du ikke kan!


Dyrekommunikasjon for nybegynnere - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs i dyrekommunikasjon for nybegynnere. På kurset får du kommunisere med en katt, en hund og en hest! Du trenger ikke ha egne dyr for å delta. Det er bare å glede seg!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Tilgang til kurset i 4 uker 2.400 kr  

Dyretolkskolen deltidsutdanning - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert deltidsutdanning i dyretolkskolen. De fleste går skolen fordi de vil forså dyrene bedre og utvikle seg for sin egen del. Noen ønsker en fremtidig jobb som dyretolk. Det er nettundervisning 3 til 4 kvelder i måneden.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18 måneder 33.820 kr  

Fjernhealing av mennesker og dyr

Vi tilbyr fjernhealing av mennesker og dyr. Når jeg gir healing jobber jeg med sterke og positive krefter. De vet hva du trenger hjelp til. En person som bestiller healing, kan tenke at han eller hun vil ha hjelp med et vondt kne. Men kanskje er det noe dypere som trenger healing aller mest.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 13.06.2023 (+6) 1 time13.06.2023 (+6) 277 pr mnd. kr  

Meditasjon og indre ro - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om meditasjon og indre ro. På dette kurset lærer du om meditasjon og du får trening i å meditere. Du lærer å jobbe med avspenning og pust. Du vil få reise på en flott oppdagelsesferd i ditt indre.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 måned 199 pr mnd kr  

Sjamanskolen

Vi tilbyr sjamanskolen for deg som vil lære mer om sjelen din. På Sjamanskolen får du delta i meditasjoner og trommereiser. På kurs i sjamanisme er jeg spesialt glad i å ta deg med til steder med sterk og god energi. Du lærer å kjenne energi og «lese energier».

Sted Dato Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 1 dag 1.500 kr  

Spirituell utvikling - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs i spirituell utvikling. På kurset deler jeg fra hjertet. Jeg forteller om egne opplevelser og erfaringer, og deler kunnskap og spirituell visdom. Her får du utvikle deg spirituelt. Du får verktøy for meditasjon, indre ro, positive tanker og du blir kjent med egne evner.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 kvelder pr mnd. fra 470 pr mnd kr