Dyrekommunikasjon for nybegynnere - nettkursKursarrangør: Sissel Grana
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: Tilgang til kurset i 6 uker
Pris: 2.400

Vi tilbyr nettkurs i dyrekommunikasjon for nybegynnere. Like enkelt som du ser videoer på youtube kan du delta på dette nettkurset. Du lærer deg det grunnleggende for å kommunisere med dyr.

nnhold:
Du lærer hvordan kommunikasjonen foregår, du får meditere og du får kommunisere med dyr. Hvis du lurer på noe underveis i kurset, kan du spørre Sissel på mail eller telefon. Kurset består av videoer som du ser når du vil.

Hvor lenge du har tilgang til kurset:
Du har tilgang til kurset i 6 uker. Da kan du se videoene så mange ganger du vil. Hvis du ønsker tilgang lenger gir du Sissel beskjed om det. Da tegner du et abonnement på kurset til kun 99 kr / mnd. Det er ingen bindingstid, du avslutter abonnementet når du vil.

Kan alle lære å kommunisere med dyr?
Ja. Det kan kanskje sammenlignes med å gå på et kurs i italiensk. På nybegynnerkurset lærer du det grunnleggende. Hvis du vil bli dyktig til å snakke italiensk, må du øve. Etter kurset kan du går Dyretolkskolen og lære enda mer.

Hvorfor mediterer vi på kurset?
Meditasjon er å gå inn i en tilstand med fred og indre ro. Da har vi ikke tanker som surrer, og da slapper vi av. Det er nødvendig for å kunne ta imot de små signalene dyrene sender til oss. Derfor får du prøve flere meditasjoner på kurset.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i dyrekommunikasjon

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Det var ein draum som gjekk i oppfyllelse då eg byrja på Dyretolkskolen.
- Marit Hesvik

Trodde aldri at jeg skulle få ”til det” men er nå i full gang med å snakke med dyr.
- Christina Mattsson

Jeg vil takke Sissel for at hun har åpnet en helt ny verden for meg. Jeg trodde aldri jeg kunne klare å kommunisere med dyr, men der tok jeg feil.
- Anne Karin Bjørke