Treningslære hest - nettkursSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Pris: 997

Vi tilbyr treningslære på hest som nettkurs. Nettkurset er for alle som driver med konkurranseridning / løpshest, terapeuter som vil ha mer kunnskap, deg som jobber med hest og ikke minst for alle som er interessert i temaet.

Kurset har 17 moduler med en rekke videoer, bilder, illustrasjoner, skriftlig materiell, og oppgaver. Annenhver måned holdes live spørretime med lærer hvor alle elever kan delta og stille spørsmål. Du kan stille spørsmål og kommunisere med lærer på facebookgruppe og via mail.

Dette vil du lære og få vite:
• Kunnskap om hvorfor oppvarming er viktig
• Hvordan legge opp en fornuftig treningsøkt
• Hva skjer og hvordan påvirker trening kroppen til hesten
• Forebygge feil og skader på din hest ved best mulig og riktig trening

Fagpersoner: Line Østerhagen, Morten Antonsen og Anders Næsset

Kursmateriell:
Kurset kan tas i eget tempo via smarttelefon, nettbrett eller pc / mac. Du får tilgang til en facebookgruppe hvor all informasjon deles og hvor live spørretimer avholdes.

Målgruppe for kurset:
Alle som driver med konkurranseridning / løpshest og terapeuter

Eksamen / sertifisering:
Om du gjør ferdig kurset og oppgavene som ligger inne i kurset, får du utdelt kursbevis (du må gi oss beskjed når du er ferdig med oppgavene). Leveringstid på kursbevis er 1 - 6 uker fra du ga oss beskjed.

Uttalelser fra fornøyde kunder:
Veldig interessant og engasjerende kurs. Driver selv med travhester og syns det er mye spennende å plukke opp på dette kurset. Anbefales på det sterkeste!
- Siv Beate Pedersen

Anbefaler dette kurset til alle som trener hest, det er alltid bra å ha teori i bunn, og en god forståelse for at trening trenger tilrettelegging, planlegging og god tid.
- Kamilla Sele