Teams som del av fagfornyelsen



Kursarrangør: BRO AOF
Sted: Kurslokalet Hesten
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Kristian Augusts gate 6, 0164 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 timer
Pris: 1.390

Vi tilbyr kurs om Teams som del av fagfornyelsen. Stadig flere skoler tar i bruk Teams, eller har planer om det. I dette kurset ser vi nærmere på alle samarbeidsmulighetene som finnes i verktøyet

Innhold:
Den første delen tar for seg Teams med kolleger, den andre delen tar for seg Teams som undervisnings- og klassestyringsverktøy. Bakteppet er fagfornyelsen og hvordan digitale verktøy kan hjelpe til med å skape mer læringsaktivitet i og utenfor klasserommet og en vurderingspraksis som støtter opp om dette. Både vurdering for læring, dybdelæring og karakterfrihet blir tematisert i kurset.

Kursholder: Nils Håkon Nordberg

Nils Håkon Nordberg jobber som lektor ved Drammen videregående skole, og har 15 års erfaring i skolen. Har også bakgrunn som journalist, forfatter, forlagsredaktør og brettspillutvikler. Egne fag er først og fremst engelsk og historie, og det brukes eksempler herfra. Tok master i IKT-støttet læring ved Oslo Met i 2015, med fokus på vurdering for læring. Har jobbet prøveløst de siste fire årene, etter å ha innsett at egne tilbakemeldinger etter prøver ikke var nyttige for elevene frem mot neste prøve.

Målgruppe for kurset:
Kurset egner seg for nybegynnere, og er delt i to bolker