Raw Food for alle - Minimum 3 personer - Hjemme hos degKursarrangør: Funky Fresh Foods
Sted: Vi kan holde kurs hjemme hos deg
          Oslo
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: fra 5.000

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Kurslederen Josefine er Norges mest erfarne og profilerte innen raw food, også en av forfatterne til den første norske kokboken om raw food- RAW. Raw Food trenger ikke å være en livstil. Uten rett å slett en metode for og tilberede grønt til og bli mer apptiligt, og enklere å tilføre in i et hverdagligt kosthold. Den vanligeste missforståelsen når det gjelder raw food er at det handler om at kun spise raw food, vilket nødvendigtvis ikke er hensiktsmessig.

De fleste vil likavel oppleve store helsefordeler, som økt energi, styrket imunnforsvar og bedre humør, av å tilføre mer rå mat i kostholdet sitt.

Våre to forskellige helgekurs holdes under høst og vår i Trondheim, Oslo, Bergen, Stavanger, Skien og Kristiansand. «Raw food for alle!» eller «Raw food, dehydrator og superfoods»

Raw food for alle:
Vi begynner med enkle smoothies, den perfekte frokost eller som mellom-måltid, og fortsetter med spennende salater og smaksmettede dressinger og dipper som og kan serveres med kjøtt eller fisk. Vi lager gourmet raw food middagsretter som krydret gryterett, asiatiske vårruller med egen sweet chilisaus og vegetar sushi.

Og selvfølgelig fantastisk gode desserter med paier og sjokoladekake i flere varianter. Alt er uten sukker, gluten, egg og meieriprodukter.


Vi utforsker næringsrike, alminnelige og eksotiske råvarer som gjør det enkelt å bringe levende mat med inn i hverdagens kosthold. Underveis leker vi med den variasjon av råvarer og muligheter som raw food tilbyr, og gir godt med plass for samtaler mellom deltagerne og kursleder.

Målgruppe for kurset

Kurset passer deg som er interessert i å lære å lage ny mat, som vill att matlagning skal gå raskest mulig, for deg som er vegetarianer, har allergi eller diabetes som er opptatt av økologisk og bærekraftig matlagning, og alle dere som søker et sunnere kosthold.

Antall: Fra 3-10 personer