Vi tilbyr kurs om advanced IGF. Målsettingen er at etter endt kurs skal deltagerne kunne bidra til sikker drift på fartøy som bruker drivstoff med flammepunkt under 60 grader C.
We provide basic safety training - refresher course in english with e-learning. Update the course participants knowledge and ability to protect his / her safety in an emergency situation and promote safe behaviour.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs på norsk med e-læring. Målsettingen er å gjøre kursdeltageren i stand til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd. Kursdeltageren skal motiveres til aktivt å fremme et bedre og tryggere arbeidsmiljø.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs for fiskere 50t. Målsettingen med kurset er at deltakerne skal oppfylle kravene til sikkerhetsopplæring satt i STCW-F konvensjonens kapittel III, regel 1 om grunnleggende sikkerhetsopplæring for alt personell på fiskefartøy.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon. Målsettingen med kurset er å oppdatere kursdeltagerens forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
We provide course about GWO Basic safety training (BST) - sea survival (blended with adaptive e-learning + practical). The aim of GWO sea survival training is to teach delegates to support and care for themselves and others working in the industry by possessing sea survival knowledge and skills.
We provide GWO: Basic Safety Training (BST) - offshore (blended with adaptive e-learning + practical). The e-learning can be started up to 4 weeks (maximum) prior and must be completed no later than 48 hours prior to initial classroom attendance date.
We provide course about GWO: basic safety training (BST) - first aid (blended with adaptive e-learning + practical).
We provide course about GWO: basic safety training (BST) - fire awareness (blended with adaptive e-learning + practical). The aim of fire awareness training is to teach delegates to support and care for themselves and others working in the industry by possessing fire awareness knowledge and skills.
We provide course about GWO: basic safety training (BST) refresher - fire awareness (blended with adaptive e-learning + practical).
We provide course about GWO: basic safety training (BST) refresher - first aid (blended with adaptive e-learning + practical).
We provide course about GWO: basic safety training (BST) refresher - sea survival (blended with adaptive e-learning + practical).
Vi tilbyr livbåtfører grunnkurs konvensjonell livbåt med e-læring. Målsettingen er at ved fullført kurs, skal deltakerne kunne klargjøre livbåten for evakuering - organisere og lede ombordstigning og sjøsette båten.
Vi tilbyr livbåtfører grunnkurs med e-læring FF 1200 simulator. Etter endt kurs skal deltakere ha fått kompetanse innen: Beredskapsorganisasjonen, kommandoforhold og krisereaksjoner - grunnleggende innføring livbåt - mønstring, klargjøring og evakuering - alternative evakueringsmidler.
Vi tilbyr livbåtfører grunnkurs med e-læring FF48 og FF1000D. Målsettingen er å bygge kunnskap og kompetanse innen: Beredskapsorganisasjonen, kommandoforhold og krisereaksjoner - grunnleggende innføring livbåt - mønstring, klargjøring og evakuering - alternative evakueringsmidler.
Vi tilbyr kurs i passasjer og krisehåndtering. Målsettingen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskaper og ferdigheter om prinsippene i ledelse og organisering av store ansamlinger av personell ved en krisesituasjon.
Vi tilbyr kurs i passasjer og krisehåndtering med e-læring. Målsettingen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskaper og ferdigheter om prinsippene i ledelse og organisering av store ansamlinger av personell ved en krisesituasjon.
Vi tilbyr oppdateringskurs i passasjer og krisehåndtering med e-læring. Målsettingen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskaper og ferdigheter om prinsippene i ledelse og organisering av store ansamlinger av personell ved en krisesituasjon.
Vi tilbyr kurs med påbygging fra offshore Norge til grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk. Målsettingen med kurset er at deltakerne skal kunne demonstrere kompetanse gitt i STCW tabeller A-VI/1-1, 1-2, 1-3 og 1-4.
Vi tilbyr kurs om sjøfolk med særlige sikringsplikter. Målsettingen er i henholdt til STCW A-VI/6-2. Sikre at deltagere med særlige sikringsplikter om bord, får en grunnleggende innføring i sikringsbevissthet ombord, i henhold til sine sikringsplikter.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for fiskere oppdatering med e-læring. Hovedmålet med kurset er å tilegne deltakerne kunnskap om ulike nødsituasjoner som kan oppstå på fiskefartøy, og gjøre dem i stand til å ivareta sin egen og sine kollegers sikkerhet.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring. Hovedmålet med kurset er å tilegne deltakerne kunnskap om ulike nødsituasjoner som kan oppstå på skip, og gjøre dem i stand til å ivareta sin egen, sine kollegers og passasjerens sikkerhet.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk. Hovedmålet med kurset er å tilegne deltakerne kunnskap om ulike nødsituasjoner som kan oppstå på skip, og gjøre dem i stand til å ivareta sin egen, sine kollegers og passasjerens sikkerhet.
Vi tilbyr kurs i STCW hurtiggående mann over bord båt (HMOB) oppdatering. Målsettingen med kurset er oppdatering av forkunnskaper ihht STCW A- VI/2 og tabell A-VI/2-2.
Vi tilbyr kurs i STCW kombi oppdatering offiserer og medisinsk behandling. Målsettingen med kurset er å oppdatere forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
Vi tilbyr kurs i STCW oppdatering videregående sikkerhetskurs for offiserer og medisinsk behandling - kombi med e-læring. Målsettingen er å oppdatere forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
Vi tilbyr STCW oppdatering for offiserer 24t. Målsettingen med kurset er å oppdatere kursdeltagerens forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
Vi tilbyr kurs i STCW oppdatering for offiserer 24t med webinar. Målsettingen med kurset er å oppdatere kursdeltagerens forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
Vi tilbyr STCW oppdatering for offiserer med e-læring. Målsettingen med kurset er å oppdatere kursdeltagerens forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
Vi tilbyr STCW oppdatering grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk 16t. Målsettingen med kurset er å oppdatere kursdeltagerens forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.
Vi tilbyr STCW oppgraderingkurs for dekksoffiserer uten dokumentert fartstid. Målsettingen med kurset er oppgradering av forkunnskaper ihht STCW A VI71, VI/2, VI/3, VI/4. Kurset omfatter brannledelse, sjøredning førstehjelp og medisinsk førstehjelp samt medisinsk behandling.
Vi tilbyr STCW oppgraderingskurs for maskinoffiserer uten dokumentert fartstid. Målsettingen med kurset er oppgradering av forkunnskaper ihht STCW A-VI/1, A-VI/2, A-VI/3, A-VI/4.
Vi tilbyr STCW sikkerhetsopplæring for mindre skip med e-learning. Målsettingen er at kurset skal sikre at deltakerne får sikkerhetsopplæring som gjør dem i stand til å opprettholde sikkerheten for både skip og mannskap i ulike situasjoner.
Vi tilbyr videregående sikkerhetsopplæring for skipsoffiserer der hovedmålet er ledelse i ulike nødsituasjoner. Målsettingen med kurset er å organisere og lede evakuering fra skip ved hjelp av tilgjengelig evakueringsutstyr, og inneha praktiske ferdigheter til betjening av slikt utstyr.
Vi tilbyr kurs om passasjer og krisehåndtering. Kurset gjennomføres i henhold til STCW konvensjonens regel V/2, avsnitt A-V/2 og tabeller A-V/2-1 og A-V/2-2. Du får opplæring i hvordan besetningen skal opptre hvis det oppstår en krise ombord, samt hvordan de skal opptre/kommunisere med passasjerene.
Vi tilbyr kurs om passasjer og krisehåndtering som fjernundervisning. Kurs for de som skal arbeide på passasjerskip og andre fartøy der man har ansvar for sikkerheten til passasjerer. Kurset gjennomføres i henhold til STCW konvensjonens regel V/2, avsnitt A-V/2 og tabeller A-V/2-1 og A-V/2-2.
Vi tilbyr kurs om passasjer- og krisehåndtering oppdatering som fjernundervisning. Kurs for de som skal arbeide på passasjerskip og andre fartøy der man har ansvar for sikkerheten til passasjerer. Kurset gir opplæring i hvordan besetningen skal opptre i en krisesituasjon.
Vi tilbyr sikkerhetskurs for sjøfolk på mindre skip. Innhold og omfang i kurset er tilpasset sikkerhetsopplæring for arbeid på skip med lengde opp til 24 meter i fartsområde liten kystfart eller mindre - dekksoffiser klasse 6.
Vi tilbyr sikkerhetskurs for sjøfolk på mindre skip - oppdatering. Innhold og omfang i kurset er tilpasset sikkerhetsopplæring for arbeid på skip med lengde opp til 24 meter i fartsområde liten kystfart eller mindre - dekksoffiser klasse 6.
Vi tilbyr utdanning til dekksoffiser. Utdanningen tilfredsstiller både STCW A-II/1 (og B-II/1) og STCW A-II/2 (og B-II/2) og vil sammen med nødvendig fartstid, gi grunnlag for kompetansesertifikat for dekksoffiser klasse 4, 3, 2 og 1. Studiet er to-årig på heltid.
Trøndelag høyere yrkesfagskole tilbyr utdanning som maskinoffiser ved avdeling Trondheim og avdeling Ytre Namdal i Rørvik. Du kan velge mellom hel- eller deltidsutdanning. Heltidsstudiet går over to år, mens deltidsstudiet er nettbasert med samlinger (halv progresjon).
Sikkerheitssenteret i Måløy tilbyr i samarbeid med HRF kurs i Hurtigbåt Assessor.
Vi tilbyr kurs hurtigbåt inkludert BRM-ERM. Sikkerheitssenteret i Måløy i samarbeid med hurtigbåtforbundet, tilbyr kurs for mannskap som skal tenestegjere om bord i hurtigbåt. Kurset er godkjent og omfattar emne som er oppført i STCW-konvensjonen sitt avsnitt A, kapittel II og III.
Vi tilbyr kurs hurtigbåt inkludert BRM-ERM - oppdatering. Sikkerheitssenteret i Måløy tilbyr i samarbeid med HRF kurs for mannskap som skal tenestegjere om bord i hurtigbåt. Kurset er godkjent og omfattar emne som er oppført i STCW konvensjonen sitt avsnitt A, kapittel II og III.
Sikkerheitssenteret i Måløy tilbyr kurs i sikkerheitsopplæring for sjøfolk på mindre skip. Kurset er obligatorisk minstekrav for alle som skal tenestegjere om bord i fartøy under 24 meter, uavhengig av stilling.
Dette oppgraderer ditt GSK sikkerhetskurs for oljearbeidere til sikkerhetskurs for sjøfolk. Etter fullført oppgraderingskurs får du et godkjent sertifikat for sikkerhetskurs for sjøfolk. Gjennom øvelser lærer du personlige redningsteknikker, forebyggende brannvern og grunnleggende førstehjelp.
Vi tilbyr kurs i Ship Security Officer. Denne opplæringen dekker kravene til av opplæring av sjøfolk som skal tjenestegjøre som Ship Security Officer om bord på skip eller flyttbar innretning i henhold til STCW A-VI/5. Opplæringen dekker også kravene til CSO.
Vi tilbyr kurs i STCW krise og passasjerhåndtering. Vil du jobbe på passasjerskip og ha ansvar for passasjersikkerhet? Da må du vite hvordan håndtere krisesituasjoner om bord, som er det du lærer her. Lær hva som skjer når alarmen går og krisesituasjonen oppstår.
Vi tilbyr kurs i STCW krise og passasjerhåndterin – repetisjon. Skal man jobbe på passasjerskip og ha ansvar for passasjersikkerhet er det viktig med et gyldig sertifikat. Dette må repeteres hvert 5 år.
Vi tilbyr STCW Sikkerhetskurs for fiskere repetisjonskurs. Med temaer som redningsteknikker,brannslokking, førstehjelp og personlig sikkerhet, er du sikret en spennende opplæring. Her vil dyktige instruktører forberede deg på å takle situasjoner som kan oppstå når du jobber til sjøs.
Vi tilbyr STCW sikkerhetskurs for sjøfolk. Med temaer som brannslukking, røykdykking og sjøredning, er du sikret en korrekt og spennende opplæring. Her vil dyktige instruktører forberede deg på å takle situasjoner som kan oppstå når du jobber til sjøs.
Vi tilbyr STCW sikkerhetskurs for sjøfolk repetisjon. Her får du en ny gjennomgang av temaer som brannslukking, røykdykking og sjøredning. På 2 dager får du repetert og oppdatert sikkerhetskunnskapen din, og du får fornyet sertifikatet med 5 nye år.
Vi tilbyr STCW sikkerhetskurs for sjøfolk repetisjon med e-læring. Her får du en ny gjennomgang av temaer som brannslukking, røykdykking og sjøredning. På 2 dager får du repetert og oppdatert sikkerhetskunnskapen din, og du får fornyet sertifikatet med 5 nye år.
Vi tilbyr STCW Sikkerhetskurs for sjøfolk, videregående (IMO80). Skal du jobbe som skipsoffiser så er dette videregående sikkerhetskurset for sjøfolk nødvendig. Skipsoffiserer er en samlebetegnelse og kan bety kaptein, styrmann eller skipslege.
Vi tilbyr STCW Sikkerhetskurs, dekksoffiser oppdatering Er du ekksoffiser skal du repetere videregående sikkerhetsopplæring for sjøfolk (IMO80) hvert femte år.
Vi tilbyr STCW Sikkerhetskurs, dekksoffiser oppdatering uten dokumentert fartstid. Er du dekksoffiser skal du repetere videregående sikkerhetsopplæring for sjøfolk (IMO80) hvert 5. år
Vi tilbyr STCW Sikkerhetskurs, maskinoffiser oppdatering. Er du maskinoffiser skal du repetere videregående sikkerhetsopplæring for sjøfolk (IMO80) hvert femte år.
Vi tilbyr STCW Sikkerhetskurs, maskinoffiser oppdatering uten dokumentert fartstid. Er du maskinoffiser skal du repetere videregående sikkerhetsopplæring for sjøfolk (IMO80) hvert 5. år
Vi tilbyr STCW til GSK sikkerhetskurs. Er det mer enn et år siden du tok IMO60 / IMO50 sikkerhetskurs for sjøfolk? Om du vil oppgradere til GSK sikkerhetskurs for oljearbeidere, er dette kurset for deg.
Vi tilbyr STCW-F Sikkerhetskurs for fiskere. Med temaer som redningsteknikker, brannslokking, førstehjelp og personlig sikkerhet, er du sikret en spennende opplæring. Her vil dyktige instruktører forberede deg på å takle situasjoner som kan oppstå når du jobber til sjøs.
Vi tilbyr crisis management basic course. Kurset er beregnet på personell som skal inngå i en beredskapsledelsesfunksjon offshore. Undervisningen vil være en kombinasjon av foredrag, diskusjonsoppgaver og praktiske øvelser.
Vi tilbyr kurs i crisis management refresher. Under den praktiske opplæringen skal utfordringer og vanskelighetsgrad økes i takt med mestringsnivå. Hver deltager skal minimum ha stått i nøkkelrollen «beredskapsleder» eller «logg / tavlefører».
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs med e-læring. Kurset er for alle som skal oppholde seg på innretninger på norsk kontinentalsokkel. Varighet på kurset er 4 dager, hvor den første dagen gjennomføres som e-læring på egenhånd utenfor kurssenteret.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs med e-læring på kveldstid. Kurset er for alle som skal oppholde seg på innretninger på norsk kontinentalsokkel. Varighet på kurset er 4 kvelder. I tillegg kommer e-læring på ca 6 timer, og denne må gjennomføres på egenhånd utenfor kurssenteret.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon. Kurset er for sokkelarbeidende personell. Grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon må tas innen 4 år etter fullført grunnkurs for å opprettholde godkjenningen for å oppholde seg offshore.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon med e-læring. Varighet på kurset tilsvarer 2 kursdager, hvor den første dagen er e-læring og kan gjennomføres når deltakeren selv ønsker, men i forkant av praksisdagen.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon for beredskapspersonell. Kurset er for personell som utfører beredskapsfunksjon innen søk og redningslag og Helicopter Landing Officer.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon for beredskapspersonell med e-læring. Kurset er for personell som utfører beredskapsfunksjon innen søk og redningslag og Helicopter Landing Officer.
Vi tilbyr kurs i helikopterevakuering. Kurset er i utgangspunktet inkludert i grunnleggende sikkerhetskurs og grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon. For deltakerne som kun skal ha huet-delen inneholder denne teoretisk og praktisk undervisning i bruk av nødpustesystem og evakuering fra helikopter.
Vi tilbyr helikopterevakueringskurs. Kurset er i utgangspunktet inkludert i grunnleggende sikkerhetskurs og grunnleggende sikkerhetskurs repetisjon. For deltakerne som kun skal ha huet-delen inneholder denne teoretisk og praktisk undervisning i bruk av nødpustesystem og evakuering fra helikopter.
Vi tilbyr HLO grunnkurs med e-læring. E-læringene må være fullført i sin helhet før du møter til praksis. Kurset inneholder 2 e-læringer, en fra Knowledge portal og farlig gods fra Trainingportal. Tilgang til e-læringene sendes i en egen mail fra Knowledge portal og Trainingportal.
Vi tilbyr HLO repetisjonskurs. Innlevering: Det er satt av tid til å gjennomføre e-læring til Farlig gods etter lunsj på dag 2. Dersom Farlig gods e-læring er gjennomført i forkant av kursdagene, avsluttes siste kursdagen kl 12:00.
Vi tilbyr kurs i STCW passasjer- og krisehåndtering m/e-læring. Passasjer- og Krisehåndtering holdes i henhold til STCW-konvensjonens regel V, avsnitt A-V/2 og tabell A-V/2 og inneholder teoretisk og praktisk undervisning innen emnene.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetskurs for fiskere, oppdatering m/e-læring. Den første kursdagen gjennomføres som selvstudie på e-læring utenfor kurssenteret, og den siste gjennomføres som praktisk opplæring på kurssenteret.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetskurs for fiskere m/e-læring. De første to kursdagene gjennomføres som selvstudie på e-læring utenfor kurssenteret, og de tre siste gjennomføres som praktisk opplæring på kurssenteret.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk (imo50) m/e-læring. De første to kursdagene gjennomføres som selvstudie på e-læring utenfor kurssenteret, og de tre siste gjennomføres som praktisk opplæring på kurssenteret.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk (imo50), oppdatering m/e-læring. Den første kursdagen gjennomføres som selvstudie på e-læring utenfor kurssenteret, og den siste gjennomføres som praktisk opplæring på kurssenteret.
Vi tilbyr kurs i STCW hurtiggående MOB-båt. Kurset omfatter de krav som stilles i STCW konvensjonens regel VI/2, STCW kodens avsnitt A-VI/2 og tabell A-VI/2-2, minimum kompetansekrav for fører av hurtiggående mann-over-bord båt.
Vi tilbyr kurs i STCW hurtiggående MOB-båt - oppdatering. Kurset omfatter de krav som stilles i STCW konvensjonens regel VI/2, STCW kodens avsnitt A-VI/2 og tabell A-VI/2-2, minimum kompetansekrav for fører av hurtiggående mann-over-bord båt.
Vi tilbyr kurs i STCW Ledelse i Brannslukking A-VI/3. Kurset gjennomføres i henhold til STCW-konvensjonens regel VI, del A kapittel VI, tabell A-VI/3 og omfatter teoretisk og praktisk opplæring innen brannslokkingsledelse.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk behandling.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk behandling - oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres som blandet opplæring, hvor deltakeren på egenhånd og i forkant av kursdagene på senteret har gjennomført en tilsendt e-læring.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk førstehjelp. Medisinsk førstehjelp holdes i henhold til STCW-konvensjonens regel VI/4, avsnitt A-VI/4 og tabell A-VI/4-1 og inneholder teoretisk og praktisk undervisning.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk førstehjelp - oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres som blandet opplæring, hvor deltakeren på egenhånd og i forkant av praktiske øvelser på kurssenter gjennomfører e-læringen som hører til kurset. Tilgang til e-læring sendes på mail fra Knowledge portal.
Vi tilbyr STCW oppgradering dekksoffiserer uten dokumentert fartstid (66t). Kurset gjennomføres ihht STCW konvensjonens regel VI/1, VI/2, VI/3 og VI/4, STCW-kodens avsnitt A-VI/1, A-VI/2, A-VI/3 og A-VI/4 og STCW-kodens tabeller A-VI/1-1, A-VI/1-2, A-VI/1-3, A-VI/2-1, A-VI/3, A-VI/4-1 og A-VI/4-2.
Vi tilbyr kurs i STCW oppgradering maskinoffiserer uten dokumentert fartstid (66t). Kurset gjennomføres ihht STCW konvensjonens regel VI/1, VI/2, VI/3 og VI/4, STCW-kodens avsnitt A-VI/1, A-VI/2, A-VI/3 og A-VI/4 og STCW-kodens tabeller A-VI/1-1, A-VI/1-2, A-VI/1-3, A-VI/2-1, A-VI/3 og A-VI/4-1.
Vi tilbyr kurs i STCW passasjer- og krisehåndtering - oppdatering. Passasjer- og Krisehåndtering holdes i henhold til STCW-konvensjonens regel V, avsnitt A-V/2 og tabell A-V/2 og inneholder teoretisk og praktisk undervisning innen emnene.
Vi tilbyr kurs i STCW påbygging grunnleggende sikkerhetskurs fra Offshore Norge til IMO50. Kurset er laget for personell som innehar grunnleggende sikkerhetskurs ihht Norsk olje og gass, og som vil bygge på dette for å få grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk.
Vi tilbyr kurs med STCW sikkerhetsopplæring for sjøfolk på mindre skip (imo35) m/e-læring. Dette kurset tilfredsstiller kravene til Sikkerhetsopplæring for sjøfolk på skip med lengde (L) under 24 meter i fartsområde liten kystfart.
Vi tilbyr kurs i STCW sikkerhetsopplæring for sjøfolk på mindre skip (imo35), oppdatering m/e-læring. Dette kurset tilfredsstiller kravene til sikkerhetsopplæring for sjøfolk på skip med lengde (L) under 24 meter i fartsområde liten kystfart.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetskurs (imo80) inkludert medisinsk behandling, oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres som blandet opplæring, hvor to av kursdagene erstattes av e-læring som deltakeren gjennomfører på egenhånd i forkant av de tre praktiske kursdagene på sikkerhetssenteret.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetskurs (IMO 80). Kurset gjennomføres i henhold til STCW-konvensjonens regel VI, del A kapittel VI, tabell A-VI 2-1, 3-1 og 4-1 og omfatter teoretisk og praktisk opplæring.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetskurs (imo80) - oppdatering m/e-læring. Kurset gjennomføres i henhold til STCW-konvensjonens regel VI/2, VI/3 og VI/4, avsnitt A-VI/2, A-VI/3 og A-VI/4 og tabell A-VI/2-1, A-VI/3-1 og A-VI/4-1 og omfatter repetisjon av praktisk og teoretisk opplæring.
Vi tilbyr 66 timers sikkerhetskurs for maskinoffiser. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne demonstrere kompetanse gitt i STCW kodens tabeller A-VI/2-1, A-VI/3 og A-VI/4-1. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Vi tilbyr 66 timers sikkerhetskurs for navigatører. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne demonstrere kompetanse gitt i STCW kodens tabeller A-VI/2-1, A-VI/3 og A-VI/4-1 (maskin og dekk) og medisinsk behandling (dekk).
Vi tilbyr kurs i D6 Kran og løfteoperasjoner (tilleggsemne). Kurset skal sikre at deltakerne får tilstrekkelig kunnskap til å opprettholde sikkerheten for både skip og mannskap ved løfteoperasjoner. Kurset utgjør til sammen 19 timer opplæring. Alt gjennomføres på e-læringsplattform.
Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk med e-læring. Kurset skal sikre at deltakerne får sikkerhetsopplæring som gjør dem i stand til å opprettholde sikkerheten for både skip og mannskap i ulike situasjoner.
Vi tilbyr kurs i hurtigbåt Assessor. Etter kurset skal deltakerne vise at de kan utarbeide og gjennomføre et opplæringssystem som kvalifiserer og evaluerer personell om bord i hurtigbåt, videreutvikle kunnskap og forståelse av menneskelige faktorer som har innvirkning på føring av hurtigbåt.
Vi tilbyr hurtigbåt grunnkurs. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne gjennomføre sikkert vakthold og god ledelse på hurtigbåt. Kurset gjennomføres med e-læring, gruppearbeid og praktiske øvelser i simulator.
Vi tilbyr oppdateringskurs i hurtigbåt. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne gjennomføre sikkert vakthold og god ledelse på hurtigbåt. Kurset gjennomføres med e-læring, gruppearbeid og praktiske øvelser i simulator.
Vi tilbyr kurs i hurtigbåt oppdatering m/EcoShip. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne demonstrere kompetanse for å spare miljø og utgifter knyttet til skipsfart samt oppdatering av hurtigbåt kompetansen.
Vi tilbyr kurs i hurtiggående MOB. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne utføre minimumskrav i STCW kodens tabell A-VI/2-2. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Vi tilbyr IMO modellkurs 6.09 - opplærings- og treningskurs for maritime instruktører. Kurset består av e-læringsmodul + 2 dager med praktisk trening. Kurset har en e-læringsmodul med innleveringsoppgave som må gjennomføres før kursstart.
Vi tilbyr kurs i medisinsk medisinsk behandling (40 timer). Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne gjennomføre medisinsk behandling i henhold til tabell A VI/4-2. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Planen omfatter de krav som stilles i STCW konvensjonens regel VI/4, STCW kodens avsnitt A-VI/4 og tabell A-VI/4-2, minimum kompetansekrav for sjøfolk som skal ha ansvar for medisinsk behandling om bord og krav i EU direktiv92/29/EØF, som fastsatt i artikkel 5, pkt. 3, jf. samme direktivs artikkel 4
Vi tilbyr oppdatering grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk på mindre skip med e-læring. Sikkerhetsopplæring for sjøfolk på mindre skip er rettet mot personell på fartøy under 24 meter i fartsområde liten kystfart eller mindre.
Vi tilbyr Oppdatering Videregående sikkerhetsopplæring (IMO 80) inkl. medisinsk behandling. Kurset er beregnet for navigatører som har tjenestegjort minst 12 av de siste 60 måneder på skip som har sikkerhetsstyringssystem som ivaretar krav om sikkerhetskompetanse.
Vi tilbyr oppdataering grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk med e-læring. Målsettingen å sikre at deltakerne får oppdatert sin grunnleggende sikkerhetsopplæring, som gjør dem i stand til å opprettholde sikkerheten om bord.
Vi tilbyr Oppdatering - grunnleggende sikkerhetskurs for fiskere. Målsettingen med kurset er å sikre at deltakerne får en grunnleggende sikkerhetsopplæring som gjør dem i stand til å opprettholde sikkerheten om bord på fiskefartøy.
Vi tilbyr oppdatering i hurtiggående MOB. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne utføre minimumskrav i STCW kodens tabell A-VI/2-2. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Vi tilbyr oppdatering i medisinsk førstehjelp A-VI/4-1. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne demonstrere kompetanse gitt i STCW kodens tabell A-VI/4-1. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Vi tilbyr oppdatering i passasjer- og krisehåndtering. Målsettingen er at etter kurset skal deltakeren kunne demonstrere kompetanse gitt i STCW kodens avsnitt A-V/2 og tabell A-V/2 kolonne 1. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Vi tilbyr kurs i oppdatering redningsfarkost (livbåt). Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne være oppdatert til kunne føre livbåt. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Vi tilbyr oppdatering videregående sikkerhetsopplæring (IMO 80). Kurset er beregnet for navigatører og maskinister som har tjenestegjort minst 12 av de siste 60 måneder på skip som har sikkerhetsstyringssystem som ivaretar krav om sikkerhetskompetanse.
Vi tilbyr kurs i passasjer- og krisehåndtering med e-læring. Målsettingen er at etter kurset skal deltakeren kunne demonstrere kompetanse gitt i STCW kodens avsnitt A-V/2 og tabell A-V/2 kolonne 1. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Vi tilbyr kurs i redningsfarkost (livbåt). Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne før livbåt. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Vi tilbyr sertifikatprøve for maskinoffiserer. Målsettingen er at etter kurset får deltakerne mulighet til å revitalisere sitt maskinoffisersertifikat. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Vi har utviklet e-læringskurs for alle besøkende og leverandører i havbruksnæringa som skal ut til anlegg/fartøy. Det er et kompetasehevingskurs med fokus på sikkerhet og smittehindring.
Vi tilbyr sikkerhetsopplæring for sjøfolk på mindre skip med e-læring. Kurset skal sikre at deltakerne får sikkerhetsopplæring som gjør dem i stand til å opprettholde sikkerheten for både skip og mannskap i ulike situasjoner.
Vi tilbyr sikkerhetsopplæring for sjøfolk på mindre skip med e-læring - oppdatering. Kurset skal sikre at deltakerne får sikkerhetsopplæring som gjør dem i stand til å opprettholde sikkerheten for både skip og mannskap i ulike situasjoner.
Vi tilbyr kurs for sjøfolk med særlige sikringsplikter som nettkurs. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne demonstrere kompetanse gitt i STCW kodens tabell A-VI/6-2. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010Manila-endringene).
Vi tilbyr kurs i utsjekk livbåt. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne være oppdatert til kunne føre livbåt. Kurset er i henhold til: STCW-78, med endringer (inkl. 2010 Manila-endringene).
Vi tilbyr videregående sikkerhetsopplæring (IMO 80). Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne kunne demonstrere kompetanse gitt i STCW regel A-VI/2-1, A-VI/3 og A-VI/4-1. Kurset vil gå igjennom helg. Dvs. 10 dager fortløpende.
Vi tilbyr nettkurs om ISPS - Karmsund Havn. ISPS-koden er vedtatt av FNs sjøfartsorganisasjon IMO for å forbedre sikkerheten for skip i internasjonal fart, og havneanlegg som betjener slike skip.
Vi tilbyr nettkurs om ISPS - Karmsund Havn på engelsk. ISPS-koden er vedtatt av FNs sjøfartsorganisasjon IMO for å forbedre sikkerheten for skip i internasjonal fart, og havneanlegg som betjener slike skip.
Vi tilbyr nettkurs om ISPS - Molde og Romsdal Havn. ISPS-koden er vedtatt av FNs sjøfartsorganisasjon IMO for å forbedre sikkerheten for skip i internasjonal fart, og havneanlegg som betjener slike skip.
Vi tilbyr nettkurs om ISPS - Molde og Romsdal Havn på engelsk. ISPS-koden er vedtatt av FNs sjøfartsorganisasjon IMO for å forbedre sikkerheten for skip i internasjonal fart, og havneanlegg som betjener slike skip.