STCW til GSK sikkerhetskurs



Kursarrangør: Offshoreutdanning.no
Sted: Ved flyplassen.
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Espehaugen 25, 5258 Blomsterdalen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 08:30 - 16:00
Varighet: 2 dager
Pris: 7.5

Vi tilbyr STCW til GSK sikkerhetskurs. Er det mer enn et år siden du tok IMO60 / IMO50 sikkerhetskurs for sjøfolk? Om du vil oppgradere til GSK sikkerhetskurs for oljearbeidere, er dette kurset for deg.

Dette lærer du:
• Hvordan å forholde seg ved eventuell evakuering og nødlanding
• Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
• Evakuering under vann, med og uten pustelunge

Lær helikopterevakuering
Gjennom øvelser får du opplæring i nødlanding med redning og evakuering, med og uten pustelunge. Via e-læring lærer du også om helse, miljø og sikkerhet.

Fornying:
For å kontinuerlig ha godkjent sertifikat må man gjennom et repetisjonskurs hvert 4. år. Repetisjonskurset må være gjennomført før sertifikatet har gått ut på dato.

Målgruppe for kurset

Forkunnskaper:
• Du må ha et gyldig STCW-Sikkerhetskurs for sjøfolk (IMO 50 / 60) eller repetisjonskurs.

Kursmateriell

Ta med deg håndkle og et ekstra sett undertøy siste kursdag. Er det kaldt ute, ta også med deg heldekkende underbekledning som stillongs og langermet undertrøye i bomull eller ull.

Eksamen / sertifisering

I tillegg til teori og praksis denne dagen, skal du igjennom et par timer med helse, miljø og sikkerhet som du tar gjennom nettbasert e-læring. E-læringen skal være gjennomført før kursstart. Brukernavn og Passord og brukernavn står i kursbekreftelsen du får tilsendt etter at du har meldt deg på kurset.

Etter at du har fullført oppgraderingskurset, får du et sertifikat godkjent av Norsk olje og gass, slik at du kan jobbe på plattform offshore.