Modul 2 - Jakten på en bedre hverdag som leder



Kursarrangør: Kompetanseunion a.s
Sted: Akershus, Asker
Akershus
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 8.900

Vi tilbyr kurs i jakten på en bedre hverdag som leder. Denne modulen skal bidra til å gjøre din lederhverdag bedre over tid.

Er du opptatt av spørsmål som:
• Hvordan takle tidsklemma og få tid til å lede
• Hvordan gjennomføre vanskelige samtaler og skape vekst
• Hvordan oppnå ekte ansvarlighet slik at medarbeidere gjør ”som avtalt”
• Hvordan delegere for å få bedre tid, og samtidig utvikle medarbeiderne

• Og ønsker å få demonstrert praktiske metoder og verktøy som øker medvirkning og motivasjon – ja da vil dette seminaret være ”midt i blinken” for deg!

Kursleder:
Seminarleder Annar Aasheim er gründer og daglig leder i Kompetanseunion as. Han har mange års erfaring innen markedsføring og engineering , og har i over 25 år arbeidet med lederutvikling. Han har vært medlem av styret for Action Learning Foreningen i Skandinavia, samt forfatter av bøkene ”Inspirasjon til hverdag og fest” og LederStjernen. På dette seminaret vil Annar gi deg metoder og verktøy du garantert vil ha nytte av i din hverdag som leder. Målet er at du skal lede slik at dine medarbeidere blir stolte av deg som leder!

Arbeidsform:
For å oppnå målet med samlingen, arbeider deltagerne med nyttige og konkrete problemstillinger kombinert med en utvalgt meny av teori. Tradisjonell forelesning er tonet ned. Teorien blir omskrevet til ”Slik kan jeg gjøre det i mitt lederskap”.

Skreddersøm:
For å gjøre LederSkolen så nyttig som mulig for deg, inviteres du til å sende inn dine forventninger i forkant av hver påmeldte modul. På denne måten kan du påvirke innholdet på samlingen ift dine behov.