Jonassen Kompetanse AS

Jonassen Kompetanse AS tilbyr rådgiving og kurs innenfor anlegg, industri, oppdrett og transport. Vi har base i Fauske, men dekker våre kunder nasjonalt.

Sammen med våre godkjente instruktører og samarbeidspartnere skreddersyr vi smarte løsninger for deg for å nå målet om økt kompetanse og kvalitet for din bedrift.


 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13   |  Neste side >>

ADK 1 Resertifiseringskurs

Vi tilbyr ADK 1 resertifiseringskurs. Opplæringen tilbys i samarbeid med godkjent, dokumentert og sertifisert opplæringsbedrift og arrangeres i samarbeid med Norsk Fagutdanning.

Sted Dato Varighet Pris
Bodø Bodø 2 dager 5.850 kr  

ADR grunnkurs tank - klasse 1

Vi tilbyr ADR grunnkurs tank klasse 1, via godkjent kursholder. Farlig gods kurs for sjåfører grunnleggende, klasse 1 og klasse 7. ADR-kurs for alle som har behov for å fornye sitt kompetansebevis, eller som har behov for et relevant kurs for å håndtere farlig gods i tråd med regelverket.

Sted Dato Varighet Pris
Bodø Bodø 1 helg 6.600 kr  
Fauske Fauske 1 helg 6.600 kr  
Sortland Sortland 1 helg 6.600 kr  

Anhuker og signalgiver - webinar

Vi tilbyr kurs i anhuker og signalgiver som webinar. Målsettingen er å gi deg som skal arbeide med løfteredskaper mer kunnskap om sikkerhet, daglig kontroll og vedlikehold samt kasseringsregler for ulike løfteredskaper.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 1.950 kr  

Arbeid i høyden

Vi tilbyr kurs om arbeid i høyden. Hovedhensikten med arbeid i høyden-kurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold samt kasseringsregler for ulike typer stillas, stiger og arbeidsplattformer samt litt om fallsikringsutstyr.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 1 dag 1.950 kr  

Arbeid i høyden - webinar

Vi tilbyr kurs om arbeid i høyden som webinar. Hovedhensikten med arbeid i kurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold samt kasseringsregler for ulike typer stillas, stiger og arbeidsplattformer samt litt om fallsikringsutstyr.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 1.950 kr  

Arbeidsmiljø, ansvar og konsekvenser modul 1.1

Vi tilbyr kurs om arbeidsmiljø, ansvar og konsekvenser modul 1.1. Hensikten med opplæringen er å gi førere av arbeidsutstyr nevnt i §49 i «Forskrift om bruk av arbeidsutstyr», en god generell grunnopplæring i sikker bruk av arbeidsutstyret, slik at uhell og ulykker i forbindelse med bruken unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 1 dag 1.200 kr  
Trondheim Trondheim 1 dag 1.200 kr  
Tønsberg Tønsberg 1 dag 1.200 kr  

Arbeidsmiljø, ansvar og konsekvenser modul 1.1 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om arbeidsmiljø, ansvar og konsekvenser modul 1.1 på norsk og engelsk. Hensikten er å gi førere av arbeidsutstyr, "Forskrift om bruk av arbeidsutstyr", en god generell grunnopplæring i sikker bruk av arbeidsutstyret, slik at uhell og ulykker i forbindelse med bruken unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 1.884 kr  

Arbeidsmiljø, ansvar og konsekvenser, modul 1.1 - webinar

Vi tilbyr webinar om arbeidsmiljø, ansvar og konsekvenser, modul 1.1. Hensikten med opplæringen er å gi førere av arbeidsutstyr nevnt i §49 i Forskrift om bruk av arbeidsutstyr, en god generell grunnopplæring i sikker bruk av arbeidsutstyret, slik at uhell og ulykker i forbindelse med bruken unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 1.200 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13   |  Neste side >>