Her finner du sikkerhetskurs av alle slag spesielt rettet mot næringslivet. For eksempel egne kurs for sikkerhetsansvarlige eller mer generelle kurs for vektere og dørvakter. Mange ransutsatte bedrifter holder i tillegg egne kurs for de ansatte om hvordan man skal opptre og jobbe forebyggende i forhold til ran, svinn og tyveri. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.
Vi tilbyr digitalt kurs om økonomisk kriminalitet - hva er det for noe, og hvordan forebygge. Gjennom kurset får du god innsikt i og forståelse for risikobildet knyttet til økonomisk kriminalitet.
Vi tilbyr kurs i Food defence. Vil du beskytte dine merkevarer mot svindel? Food defense, food fraud, matsvindel, sabotasje, VACCP og TACCP. Dette kurset tar for seg disse begrepene og gir deg nyttige verktøy som kan benyttes for å forsterke beskyttelsen mot svindel.
Vi tilbyr kurs i FSSC 22000. Er du leder og vil bli tryggere på sertifiseringsprogrammet FSSC 2000? Da er dette kurset for deg. Kurset gir deg kunnskap om alt du trenger til å gjennomføre revisjoner etter sertifiseringsprogrammet FSSC 22000.
Vi tilbyr innføringskurs i HACCP. HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her får du en innføring i hva HACCP innebærer og hvordan du kan bidra til å opprette, implementere og vedlikeholde HACCP i din bedrift.
Vi tilbyr kurs i matkontaktmaterialer. Jobber du med emballasje i næringsmiddelindustrien? Dette kurset tar for seg hvilke lover, regler og forskrifter som du må vite om, dersom du jobber med materialer som kommer i kontakt med næringsmidler.
Vi tilbyr kurs i trygg mat kontroll. Trenger du hjelp til å bygge ditt internkontrollsystem? Vi hjelper deg slik at du tilfredsstiller kravene fra mattilsynet. Kurset omhandler det du trenger for å etterleve forskriftene du må følge for å lage trygg mat.
Vi tilbyr HACCP-kurs som nettkurs på Teams. Kurset gir en innføring i HACCP-prinsippene med praktiske og relevante eksempler. Deltakerne får et godt grunnlag for å innføre, vedlikeholde og revidere HACCP-systemer.
Vi tilbyr hygienekurs som nettkurs på Teams. Hygienekurset gir deltakerne kunnskap om risiko og spredning og konsekvenser ved utrygg mat. Kurset skal bidra til en positiv holdning til mattrygghet.
Vi tilbyr spesialtilpassede kurs for VIS-kunder som nettkurs på Teams. For VIS-kunder vil kursene bruke VIS som eksempel der det er relevant. Dette gjelder blant annet innføring i ulike standarder, hvor det vil bli illustrert hvordan VIS ivaretar ulike krav.
Vi tilbyr nettkurs om 5S for matindustrien. Ønsker du å øke effektiviteten, drive kontinuerlig forbedring og sikre mattrygghet og mattrygghetskultur i din bedrift? Da er vårt 5S-kurs det perfekte valget for deg og ditt team.
Vi tilbyr nettkurs om BRCGS food safety versjon 9, med gjennomgang av hele standarden. Kurset er utformet for å gjøre det mulig for kursdeltagere å få en full forståelse av de generelle prinsippene i standarden, og tips og råd til beste praksis for hvordan man skal overholde kravene.
Vi tilbyr nettkurs om fastsettelse av holdbarhet. Mat skal både være trygg og ha god kvalitet. Samtidig er det også viktig at produktene skal være lønnsomme og bærekraftige å produsere. Matsvinn er noe hele matverdikjeden jobber for å redusere.
Vi tilbyr nettkurs om food defense. Food defense er handlinger som har til hensikt å forårsake omfattende skade på folkehelsen. En «food defense plan» skal avdekke sårbarheter i bedriftens prosesser, forebygge og beskytte mot ondsinnede handlinger som utføres for å skade konsumentene.
Vi tilbyr nettkurs om Food Fraud. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer matsvindel til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.
Vi tilbyr nettkurs om FSSC 22000 versjon 6.0. Du vil få en god forståelse av: Kravene i FSSC 22000 versjon 6.0 (ISO22000, teknisk standard og tilleggskrav) - Tolkning av krav og praktiske tips til hvordan du kan møte krav i standarden. Kurset gjennomføres i 2 moduler â 3,5 time.
Vi tilbyr nettkurs med innføring i HACCP level 2. Dette kurset er det første nivået i vår HACCP-opplæring. Kurset passer for alle i matrelaterte virksomheter, som har gjennomgått opplæring i hygiene og mattrygghet. Kurset er en starthjelp for å bli kjent med selve HACCP-metodikken.
Vi tilbyr online workshop om HACCP level 3. Dette kurset gir deltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan brukes i praksis.
Vi tilbyr nettkurs om listeria i fokus. Målsettingen er at du vil få en grundig forståelse for egenskapene til Listeria monocytogene - Mer innsikt i hvordan man kan bruke denne kunnskapen til å hindre at Listeria monocytogenes blir en utfordring i egen virksomhet.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiell prøvetaking. Målsettingen med kurset er at du vil få kunnskap om de nødvendige kriterier for oppsett av en riktig prøvetakingsplan, samt anbefalinger og praktiske tips til utførelse.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi modul 1 - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi modul 2 - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.
Vi tilbyr nettkurs om allergener og allergenhåndtering. Dette kurset har som mål å øke forståelsen for allergener i mat og allergiske reaksjoner. Vi ønsker å gi deltagere kunnskap og ferdigheter til å håndtere allergener på en trygg måte i sin prosess.
Vi tilbyr nettkurs om revisjonsmetodikk. Målsettingen med kurset er å gi deltagere nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.
Vi tilbyr nettkurs om rotårsaksanalyse. Lær metoder for å jobbe mer effektivt med avviksbehandling. Virksomheter opplever hver dag uønskede hendelser / avvik, med ulik alvorlighetsgrad. Er vi flinke nok til å lære av slike hendelser?
Vi tilbyder online kursus med introduktion til ISO 20001: Minimering af food waste & loss. Vidste du godt, at der er en ny ISO-standard på vej, som fokuserer på at minimere fødevareaffald og -tab på en systematisk måde? Denne standard, der forventes udgivet i 2026, har fået betegnelsen ISO 20001.
ADVANSIA og LØRN har sammen laget et grunnleggende sikkerhetskurs. Det heldigitale kurset gir innføring i de viktigste sikkerhetsutfordringene man møter, og gir enkle og praktiske råd – som alle kan følge.
Usikkerhet og risiko er faktorer som alle organisasjoner må forholde seg til hver eneste dag. Hvordan kan vi kartlegge, analysere og vurdere risiko, og lage gode tiltak som minsker risiko? I det digitale kurset Risikovurdering fra Advansia og Lørn lærer du nettopp dette!
Smilefjesordningen skal informere forbrukerne om de hygieniske forholdene ved et serveringssted. Smilefjessymbolene som deles ut har tre varianter: smilefjes, strekmunn og sur munn. Mer enn 8000 restauranter og kafeer omfattes av ordningen.
Vi tilbyr Webinar – Ergonomi for deg i bygg og anleggsbransjen. Muskel- og skjelettplager er den største enkeltårsaken til sykefravær i arbeidslivet.
Vi tilbyr Webinar – Ergonomi for frisører. Muskel- og skjelettplager er den største enkeltårsaken til sykefravær i arbeidslivet.
Vi tilbyr Webinar – ergonomi for renholdere. Muskel- og skjelettplager er den største enkeltårsaken til sykefravær i arbeidslivet. Kunnskap om hvordan vi organiserer og tilrettelegger arbeidsdagen vår er medvirkende til å forebygge plager og sykefravær.
Vi tilbyr Webinar – ergonomi på hjemmekontor. Muskel- og skjelettplager er den største enkeltårsaken til sykefravær i arbeidslivet. Kunnskap om hvordan vi organiserer og tilrettelegger arbeidsdagen vår er medvirkende til å forebygge plager og sykefravær.
Vi tilbyr Webinar – ergonomi på kontorarbeidsplassen. Muskel- og skjelettplager er den største enkeltårsaken til sykefravær i arbeidslivet. Kunnskap om hvordan vi organiserer og tilrettelegger arbeidsdagen vår er medvirkende til å forebygge plager og sykefravær.
Vi tilbyr Webinare – Sko deg! Mange ansatte som står eller går mye i løpet av arbeidsdagen kan oppleve plager med føttene. Mange har sikkert fått velmenende råd om hvilke sko eller såler man bør ha. For noen hjelper dette, mens for andre blir det ikke bedre.