Kurs i teamutvikling, teambuilding og gruppedynamikk i Akershus

I kategorien teambuilding og gruppedynamikk finner du kurs og opplegg for økt samhandling og teambuilding for forskjellige virksomheter og grupperinger i hele landet. Et velfungerende team eller gruppe mennesker er avhengig av god lagånd og intern effektivitet. Teamutvikling er å jobbe mot felles mål. Hvordan skaper man et effektivt team? Ta med bedriften på tur eller ta et kurs som forteller deg hvordan dere skal få det til.

Improvisasjonsteater og teambygging for bedrifter

Vi tilbyr improvisasjonsteater og teambygging for bedrifter. Når sist løp du etter en kollega og hylte av begeistring mens dere lekte sisten? Eller dere falt sammen i latterkrampe mens dere mimet at dere var gresshopper? Antageligvis aldri. Men nå har dere muligheten til det!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus Avtales kr

Workshop 2: Impro og kommunikasjonsteknikk - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i impro og kommunikasjonsteknikk for bedrifter. Kommunikasjonsteknikkene og øvelsene dere lærer er enkle, morsomme og ukompliserte. Under den første delen av workshopen varmer vi opp med improvisasjonsteaterøvelser og leker, som gjør oss friere og tryggere på hverandre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 3 timer Avtales kr

Teamutvikling med foredrag - bedriftsinternt

Vi tilbyr teamutvikling med foredrag for bedrifter. Start dagen med en frisk pep-talk eller gruppecoaching. Foredragsholderne våre dekker ulike tema. Atmosfæren er god, vi legger til rette for at alle kan delta, og lager en ramme som bidrar til et vellykket arrangement.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus Avtales kr

Aktivt medarbeiderskap

Medarbeiderskap handler om hvordan man forholder seg til arbeidsoppgaver, til kolleger og til virksomheten man jobber i. Et aktivt medarbeiderskap bygger på at medarbeider er ansvarsbevisst, opptatt av å være en god kollega/medspiller og handlingsorientert. Det siste henger sammen med det første.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus Avtales kr

Teamutvikling - Bedriftsinternt

Her innleder jeg med en humorseanse om menneskers ulike særtrekk og visualiserer dette i forskjellige farger. Vi ser på hva gruppen mener er et optimalt team sett i forhold til hvor man er i dag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker Avtales kr

Psykologisk trygghet halvdags workshop

De mest vellykkede teamene har alle denne éne faktoren til felles. Å bygge psykologisk trygghet er en lederoppgave. Mange ledere antar at dette er på plass - i realiteten forekommer det mindre enn det de selv tror. Svak/manglende psykologisk trygghet kan gi økt sykefravær, stress og gjennomtrekk

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 4 time 1790 kr

Dagskurs i Kommunikasjon og samarbeid for ansatte

Effektiv kommunikasjon og samarbeid er nøkkelen til et vellykket team. Vårt kurs i kommunikasjon og samarbeid gir de ansatte en dypere forståelse av kommunikasjonsdynamikk og lærer dem teknikker for å forbedre samarbeidet på arbeidsplassen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Be om pris kr

Heldagskurs i Strategisk Salg og Teamutvikling

I en verden som stadig endrer seg, er det avgjørende for salgsteam å forstå og mestre kunsten av strategisk salg og kontinuerlig teamutvikling. Kurset er et heldagskurs designet for å utruste salgsteam med de nødvendige ferdighetene for å blomstre i dagens konkurranse og raskt skiftende landskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 8 timer Be om pris kr

Psykologisk trygghet - Webinar

Har du vært i et møte hvor du ikke sa fra om noe viktig du hadde på hjertet? Eller kanskje var du uenig i noe, men valgte å tie stille, muligens av frykt for å fremstå som mindre kompetent? Dette kurset gir deg verktøy som hjelper deg med å skape ett miljø hvor det oppleves trygt å si fra.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 1950 kr

Kurs i renholdsøkonomi / -planlegging - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i renholdsøkonomi/-planlegging. Kurs i renholdsøkonomi og renholdsplanlegging tar for seg grunnleggende prinsipper rundt utarbeidelsen av en renholdsplan.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Ta kontakt for avtale Avtales kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>