Heldagskurs i Strategisk Salg og TeamutviklingKursarrangør: Re Boot AS
Sted: Hele landet, Hos dere eller vårt kontor i Oslo
          
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Varighet: 8 timer
Pris: Be om pris

I en verden som stadig endrer seg, er det avgjørende for salgsteam å forstå og mestre kunsten av strategisk salg og kontinuerlig teamutvikling. Kurset er et heldagskurs designet for å utruste salgsteam med de nødvendige ferdighetene for å blomstre i dagens konkurranse og raskt skiftende landskap.

Heldagskurs i Strategisk Salg og Teamutvikling

Beskrivelse
I en verden som stadig endrer seg, er det avgjørende for salgsteam å forstå og mestre kunsten av strategisk salg og kontinuerlig teamutvikling. Kurset er et heldagskurs designet for å utruste salgsteam med de nødvendige ferdighetene for å blomstre i dagens konkurransedyktige og raskt skiftende forretningslandskap. Vi kan skreddersy innhold etter behovet for ditt team.

Dette kurset er ikke bare et standard kurs, men et kurs som fokuserer på individuell vekst og kollektiv forbedring. Våre interaktive moduler er spesielt skreddersydd for å utfordre konvensjonelle tankesett og stimulere til strategisk innovasjon og samarbeid. Etter kurset vil teamet ditt få tilbud om videre trening på salg og mulighet for en kulturanalyse, for å avdekke objektive fakta for kulturen hos dere. Dette gir deg som leder unike data til å gjøre noe videre, enten med oss eller uten oss.

Agenda og Innhold

SWOT-analyse og Endring: Vi starter med en dyptgående SWOT-analyse for å identifisere hvert teammedlems styrker, svakheter, muligheter og trusler i forhold til endring og tilpasning. Denne modulen gir innsikt i hvordan individuelle bidrag kan styrke teamets samlede evne til å navigere i endring.

Kultur/Endring - Psykologisk Trygghet - Growth og Fixed Mindset

Kulturbygging og endringsledelse står sentralt i denne modulen. Vi utforsker konseptet psykologisk trygghet og dets betydning for å fremme en kultur av åpenhet og innovasjon. Videre vil vi dykke ned i Carol Dwecks banebrytende arbeid om 'growth' og 'fixed' mindset, og hvordan disse tankesettene påvirker vår tilnærming til utfordringer og vekst.

Strategisk Salg/Grit

Angela Duckworths forskning på 'grit' – lidenskap og utholdenhet for langvarige mål – blir brukt som utgangspunkt for å forstå hvordan vi kan utvikle en mer strategisk tilnærming til salg. Dette segmentet vil gi deltakerne verktøyene for å bygge varige kundeforhold og forhandle framgangsrike avtaler med standhaftighet og strategisk finesse.

Salgsforberedelser

Salgsforberedelser går utover produktkunnskap og presentasjonsteknikker. I denne delen av kurset fokuserer vi på de mentale og fysiske aspektene av salgsforberedelser. Deltakerne vil lære teknikker for å styrke sin mentale klarhet og fysiske tilstedeværelse, noe som er essensielt for å gjøre et godt inntrykk og oppnå salgsmål.

Salgshandlingsplan

Ingen strategisk salgsprosess er komplett uten en solid handlingsplan. I denne modulen vil deltakerne utvikle en personlig salgshandlingsplan som inneholder deltakernes egen oppskrift på hva de selv skal gjøre for å ta skritt i riktig retning. Deltakerne vil forlate kurset med en klar vei fremover for å anvende læringen og oppnå sine salgsmål.

Vårt Løfte

Ved slutten av dette kurset vil ditt salgsteam ikke bare være bedre rustet til å møte og mestre utfordringene i det moderne salgsmiljøet, men også ha utviklet en sterkere følelse av teamdynamikk og samarbeid. Enten målet er å forbedre salgsresultater, øke kundetilfredsheten, eller styrke teamets samhold, vil kurset gi dere verktøyene og teknikkene dere trenger for å lykkes.

Deltakerengasjement

Kurset kombinerer teoretiske foredrag med praktiske workshops, rollespill, og interaktive diskusjoner. Vi legger vekt på deltakernes engasjement og tilrettelegger for en læringsopplevelse som er både informativ og inspirerende.

Passende for:
Dette kurset er ideelt for salgsteam på alle nivåer som ønsker å heve sine prestasjoner, fra nybegynnere som søker et solid fundament, til erfarne salgspersoner som ønsker å finpusse sine ferdigheter.

PRISER
Be om pris

Meld ditt team på nå for å låse opp ditt teams fulle potensial og ta deres salg til nye høyder!