Strategisk innkjøpsledelse - nettkurs



Kursarrangør: NIMA Utdanning
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 09:00 - 16:00
Varighet: 2 dager
Pris: 9.990

Vi tilbyr nettkurs i strategisk innkjøpsledelse. For å lykkes med effektiv ressursbruk ved innkjøp kreves det en ledelse som organiserer og tilrettelegger for at gevinster skapes og synliggjøres.

Innhold:
Innkjøpslederens strategiske innsikt og evne til å utvikle og kommunisere strategier er avgjørende for å sikre gode og langsiktige effekter. Nettopp dette lærer du mer om på kurs i strategisk innkjøpsledelse. Kurset gir deg konkrete råd om hvordan innkjøpsfunksjonen gjennom sine virkemidler kan påvirke og videreutvikle virksomhetens strategiske mål.

Agenda:
• Utvikling av strategi
• Endring av strategi
• Implementering av strategi
• Overordnet innkjøpstema
• Strategisk ledelse

Kursholder: Anders W. Skumsnes

Anders W. Skumsnes har bakgrunn fra økonomistudier, med spesialisering innen logistikk, og har siden 1995 opparbeidet bred arbeidserfaring fra innkjøp og offentlige anskaffelser. Anders har flere lederstillinger knyttet til innkjøp og anskaffelser på sin CV, fra blant annet Helse Sør-Øst, Difi/Statens Innkjøpssenter og Forsvaret.

Med et brennende engasjement for effektivisering, endring og besparende innkjøpsprosesser er Anders kjent som en forretningsorientert leder med gode resultater innen gevinstrealisering. Han har som konsulent bistått både offentlige og privateide virksomheter med å utvikle innkjøpsstrategier med etterfølgende gevinstrealisering.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for deg som allerede er innkjøpsansvarlig eller leder innen logistikk / Supply Chain Management. Kurset er også velegnet videreutdanning for deg som ønsker å ta heve innkjøpskarrieren til ledelsesnivå.

Kursmateriell:
Kursavgiften dekker kursmateriell, eksamensgjennomføring og kursbevis