Robuste barn - ForeldremøteKursarrangør: Ekte
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning

Foreldremøtet vårt har vi kalt "Robuste barn". Foreldrene vil høre om ulike måter å møte barnets følelser på, hvordan skape en god kontakt med barnet i vanskelige situasjoner. Vi kommer til din barnehage. Vi har opplegg også for personale. Ta kontakt for tilbud.

EKTE er drevet av psykologer og familieterapeuter med lang erfaring fra psykisk helsevern. Vi underviser fagpersoner og veileder foreldre daglig.

Vi har utarbeidet et foreldremøte vi har kalt "Robuste barn". På dette foreldremøtet vil dere få en innføring i hvordan møte barnets følelser. Vi fokuserer på hvordan foreldre kan støtte barnet når det er engstelig, sint eller trist. Foreldrene får en bevissthet rundt fire ulike måter å møte barnets følelser på.

Foreldremøtet bygger på foreldreintervensjonen "Tuning in to kids". Dette er et evidensbasert foreldreprogram, med omfattende forskning. Foreldremøtet er en kortversjon.

Kurset kan gjennomføres både digitalt eller fysisk i Oslo og omegn.


Tidligere deltakere har blant annet sagt "Dyktige kursholdere. Dette burde vært obligatorisk for alle foreldre!". "Dette vil jeg prøve ut med en gang".

Vi i EKTE har mange års erfaring med kursing av ansatte i barnehage og skole. Ønsker dere faglig påfyll på planleggingsdagen for ansatte, ta kontakt!