Matematikk R2 med ASK videoundervisning - nettkursKursarrangør: AOF Norge
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 120 timer
Pris: 6.900

Vi tilbyr nettkurs i matematikk R2 med ASK videoundervisning. Matematikk R2 er matematikk VG3 for realfag. Kurset er delt i 4 hovedområder. I GEOMETRI skal vi jobbe med tre­dimensjonale vektorer.

Innhold:
I ALGEBRA skal du lære om tall følger og rekker, som blant annet innebærer å finne ulike formler for tallmønstre. FUNSKJONER handler om å integrere, jobbe med blant annet trigonometriske funksjoner og likninger, og formulere matematiske modeller ved hjelp av regresjon på kalkulator. Videre skal du lære om DIFFERENSIALLIKNINGER der bu blant annet skal kunne finne funksjoner ved å løse likninger som inneholder den deriverte og / eller den andrederiverte til funksjonen. Matematikk R2 er for privatisten som ønsker spesiell studiekompetanse til blant annet ingeniørstudier / HING.

Undervisningen:
Pensum i Matematikk R2 har en temainndeling som gir deg god oversikt og som er tett knyttet til målene i læreplanen. Selve undervisningen blir gitt gjennom spillelister med videoforelesninger. Med videoforelesningene tar læreren deg med gjennom hele pensum. Mens du ser videoforelesningen kan du ta notater som lagres og som du kan skrive ut. I fagprat stiller du spørsmål og får svar fra din faglærer og dine medelever. Du får god eksamenstrening gjennom et sett med innleveringer og personlig tilbakemelding fra faglærer.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker nettkurs i matematikk R2 med ASK videoundervisning

Kursmateriell:
ASK fungerer like godt på PC, nettbrett og mobiltelefon

Finansiering:
Kurset er godkjent for lån i Lånekassen under forutsetning av at du har tilstrekkelig studiebelastning totalt. LO´s utdanningsfond har som formål å støtte opplæringstiltak og kompetanseutvikling for medlemmer som har rettigheter i fondet. 12 LO- forbund har rettigheter i fondet. Fagforbundet, Handel og kontor, FLT og LO Stat har egne kompetansefond og regelverk. Sjekk med ditt forbund hvilke rettigheter du har!

Eksamen:
• Faget avsluttes med privatisteksamen.
• Du må selv melde deg opp til eksamen på www.privatistweb.no
• Fagkode: REA3024
• Oppmeldingsfrist: 1. februar (vår) og 15. sept. (høst)