Filosofiundervisning

EKSISTENSFILOSOFI FOR ALLE med Kristin von Hirsch

Eksistensfilosofien er ikke teoretisk. Den handler om eksistens, om å leve og være tilstede i verden. Dette kurset har tema ´OM FRIHET OG ANSVAR – med etterkrigstidens eksistenstenkere som samtalepartnere´.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 10.02.2024 1 helg10.02.2024 3100 kr

Filosofi, samfunn og engelsk (London)

Vi tilbyr studier i London hvor du lærer filosofi, samfunn og engelsk. Som student ved Kulturakademiet i London får du mulighet til å bo og studere i en av Europas mest spennende byer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
England England 1 semester 69.500 kr

Filosofi, samfunn og fransk (Paris)

Vi tilbyr studier i Paris hvor du lærer filosofi, samfunn og fransk på Kulturakademiets nye skole i Le Marais midt i sentrum av Paris. Som student ved Kulturakademiet i Paris får du muligheten til å bo og studere i selve hjertet av dette kulturelle, filosofiske og kunstneriske sentrum.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike Frankrike 1 semester 69.500 kr

Filosofi, samfunn og italiensk (Roma)

Vi tilbyr studier i Roma hvor du lærer filosofi, samfunn og italiensk. Undervisningen i Roma finner sted i det fantastisk sjarmerende Casa di Santa Francesca Romana a Ponte Rotto. Det vil si i huset til hellige Francesca Romana ved den ødelagte broen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 1 semester 69.500 kr

Filosofi, samfunn og spansk (Barcelona)

Vi tilbyr undervisning i Barcelona hvor du lærer filosofi, samfunn og spansk. Undervisningen i Barcelona finner sted i Seminar Conciliar de Barcelona i Carrer de la Diputació 231. Dette er et utrolig sjarmerende gammelt kloster som ligger rett ved Placa Catalunya.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 1 semester 69.500 kr

Filosofi, samfunn, historie og engelsk (London)

Vi tilbyr studier i London hvor du lærer filosofi, samfunn, historie og engelsk. Som student ved Kulturakademiet i London får du mulighet til å bo og studere i en av Europas mest spennende byer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
England England 1 år fra 65.500 kr

Filosofi, samfunn, historie og fransk (Paris)

Vi tilbyr undervisning i Paris hvor du lærer filosofi, samfunn, historie og fransk. Undervisningen i Paris finner sted på Kulturakademiets nye skole i Le Marais midt i sentrum av Paris.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike Frankrike 1 år fra 65.500 kr

Filosofi, samfunn, historie og italiensk (Roma)

Vi tilbyr studier i Roma hvor du lærer filosofi, samfunn, historie og italiensk. Undervisningen i Roma finner sted i det fantastisk sjarmerende Casa di Santa Francesca Romana a Ponte Rotto. Det vil si i huset til hellige Francesca Romana ved den ødelagte broen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 1 år fra 65.500 kr

Filosofi, samfunn, historie og spansk (Barcelona)

Vi tilbyr undervisning i Barcelona hvor du lærer filosofi, samfunn, historie og spansk. Undervisningen i Barcelona finner sted i Seminar Conciliar de Barcelona i Carrer de la Diputació 231. Dette er et utrolig sjarmerende gammelt kloster som ligger rett ved Placa Catalunya.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 1 år fra 65.500 kr

Filosofi, samfunn, historie og tysk (Berlin)

Vi tilbyr undervisning i Berlin hvor du lærer filosofi, samfunn, historie og tysk. Undervisningen ved Kulturakademiet i Berlin finner sted på GLS Campus Berlin. Dermed deler du campus med internasjonale studenter fra hele verden i Kastanienallé 82, sentralt i Prenzlauer Berg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tyskland Tyskland 1 år fra 65.500 kr

Historie og filosofi 1 - Nettstudier

Vi tilbyr nettstudiet iHistorie og filosofi 1. Historie og filosofi 1 er et valgfritt programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram, programområde for samfunnsfag, språk og økonomi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 semester 8.600 kr

TENK 2024 • Filosofidager

Hva er tanker? Vi fyller hodene våre med dem, om vi vil eller ei. Men hva er egentlig tanker, rent vitenskapelig, hvordan kan man foreta tankeøvelser og hvordan bruke dem til kritisk tenkning. Og til slutt: den vestlige filosofiens historie, hva forteller den oss om tanker?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stokke Stokke 08.01.2024 3 dager08.01.2024 fra 3450 kr

Historie og filosofi 1 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i historie og filosofi 1. Målsettingen med kurset er at deltakerne gjennom opplæringen skal forberede seg og kvalifisere seg teoretisk for å avlegge nødvendige eksamener i historie og filosofi 1.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 140 timer 9.100 kr