Samfunnsfagundervisning og leksehjelp

Generell studiekompetanse - samfunnsfag

Vi tilbyr kurs i generell studiekompetanse - samfunnsfag. Deltakerne skal gjennom opplæringen forberede seg og kvalifisere seg teoretisk for å avlegge nødvendige eksamener i samfunnsfag Vg1, og / eller for å oppnå generell studiekompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 56 timer 7.750 kr
Sarpsborg Sarpsborg 04.09.2023 56 timer / 9 måneder04.09.2023 7.750 kr
Østfold Østfold 56 timer 7.750 kr

GS Sosiologi 1 - Sosiologifaget i generell studiekompetanse

Sosiologi og sosialantropologi er beregnet på deg som har fullført og bestått Vg1 og Vg2 fra et yrkesfaglig utdanningsprogram, men som ikke har fullstendig vitnemål, eller fagbrev. Da mangler du kroppsøving og et programfag på Vg3- nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 56 timer 11.600 kr

LO-skolen samfunn

Vi tilbyr kurs i LO-skolen samfunn. LO-skolen skal gjennom valgfrie moduler gi tillitsvalgte en helhetlig kompetanse. Gjennom et variert tilbud skal tillitsvalgte få muligheter til fordypning utover grunnskoleringen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski 02.10.2023 76 timer / 4 uker02.10.2023

Samfunnsfag Vg2 (dag) - generell studiekompetanse

Vi tilbyr kurs i samfunnsfag Vg2 - generell studiekompetanse. Deltakerne skal gjennom opplæringen forberede seg og kvalifisere seg teoretisk for å avlegge nødvendige eksamener i samfunnsfag Vg1, og/eller for å oppnå generell studiekompetanse. Undervisningen dekker pensum på Vg2 studiespesialisering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 50 timer / 10 måneder 8.900 kr

Samfunnsfag Vg2 (kveld) - generell studiekompetanse

Vi tilbyr kveldskurs i samfunnsfag Vg2 - generell studiekompetanse. Deltakerne skal gjennom opplæringen forberede seg og kvalifisere seg teoretisk for å avlegge nødvendige eksamener i samfunnsfag Vg1, og / eller for å oppnå generell studiekompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 50 timer / 9 måneder 8.900 kr

Samfunnsfaglig engelsk - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i samfunnsfaglig engelsk. Dette er nettbasert undervisning som gjennomføres i sin helhet uten lærer til stede, via en digital plattform. Du blir tilknyttet en veileder som kan gi tilbakemelding på skriftlige oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 140 timer 8.900 kr

Filosofi, samfunn og engelsk (London)

Vi tilbyr studier i London hvor du lærer filosofi, samfunn og engelsk. Som student ved Kulturakademiet i London får du mulighet til å bo og studere i en av Europas mest spennende byer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
England England 1 semester fra 68.500 kr

Filosofi, samfunn og fransk (Paris)

Vi tilbyr studier i Paris hvor du lærer filosofi, samfunn og fransk på Kulturakademiets nye skole i Le Marais midt i sentrum av Paris. Som student ved Kulturakademiet i Paris får du muligheten til å bo og studere i selve hjertet av dette kulturelle, filosofiske og kunstneriske sentrum.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike Frankrike 1 semester fra 68.500 kr

Filosofi, samfunn og italiensk (Roma)

Vi tilbyr studier i Roma hvor du lærer filosofi, samfunn og italiensk. Undervisningen i Roma finner sted i det fantastisk sjarmerende Casa di Santa Francesca Romana a Ponte Rotto. Det vil si i huset til hellige Francesca Romana ved den ødelagte broen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 1 semester fra 68.500 kr

Filosofi, samfunn og kreativ skriving (København)

Vi tilbyr studier i filosofi, samfunn og kreativ skriving i København. Som student ved Kulturakademiet i København får du mulighet til å bo og studere i én av Nordens beste studentbyer. København er byen som har alt!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Danmark Danmark 1 semester fra 68.500 kr

Filosofi, samfunn og spansk (Barcelona)

Vi tilbyr undervisning i Barcelona hvor du lærer filosofi, samfunn og spansk. Undervisningen i Barcelona finner sted i Seminar Conciliar de Barcelona i Carrer de la Diputació 231. Dette er et utrolig sjarmerende gammelt kloster som ligger rett ved Placa Catalunya.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 1 semester 68.500 kr

Filosofi, samfunn og tysk (Berlin)

Vi tilbyr studier i Berlin hvor du lærer filosofi, samfunn og tysk. Undervisningen finner sted på GLS Campus Berlin. Dermed deler du campus med internasjonale studenter fra hele verden i Kastanienallé 82, sentralt i Prenzlauer Berg, i et parkaktig område på hele 16 000 m2.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tyskland Tyskland 1 semester fra 68.500 kr

Filosofi, samfunn, historie og kreativ skriving (København)

Vi tilbyr studier i filosofi, samfunn, historie og kreativ skriving i København. Som student ved Kulturakademiet i København får du mulighet til å bo og studere i én av Nordens beste studentbyer. København er byen som har alt!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Danmark Danmark 1 år fra 65.500 kr

Samfunnsfag Vg1

Vi tilbyr kurs i samfunnsfag Vg1. Samfunnsfag Vg1 er ett av de seks fagene som gir generell studiekompetanse. Du lærer om politikk, kultur og arbeidsliv: hvordan samfunnet fungerer og hvordan du selv kan bidra til å forme samfunnet rundt deg. Du går opp til eksamen som privatist.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal 40 timer fra 6.100 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>


Område

Kategorier