Samfunnsfagundervisning og leksehjelp i Oslo

Samfunnsfaglig engelsk

Vi tilbyr kurs i samfunnsfaglig engelsk. Du lærer om politiske, sosiale og økonomiske forhold i USA, Storbritannia og andre engelskspråklige land. I tillegg får du innsikt i historiske hendelser og konflikter som har formet disse samfunnene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 6 måneder 12.900 kr

Samfunnsgeografi - privatist

Vi tilbyr kurs i samfunnsgeografi som privatist. Globale endringer får svært ulike konsekvenser fra et sted til et annet. Hva er det ved stedene som gjør at det er slik? Samfunnsgeografi gir svarene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 6 måneder 14.100 kr

Samfunnskunnskap - privatist

Vi tilbyr kurs i samfunnskunnskap som privatist. Samfunnskunnskap er et sentralt fag der du får grunnleggende kunnskap om hvordan samfunnet fungerer. For å få generell studiekompetanse så må du ha eksamen i samfunnskunnskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 6 måneder 7.900 kr

Klimaendringene: vitenskapen, løsningene, og debattene som kommer

Klimaet på jorden er i rask endring. Vi merker effektene over hele verden, og venter at de blir sterkere i tiårene som kommer. Grunnen er enkel: drivhuseffekten blir stadig sterkere på grunn av CO2 fra vår bruk av fossile brensler. Og enn så lenge er vi langt unna å få bukt med utslippene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 6 timer 2.190 kr

Trump og demokratiet i USA

Vi tilbyr kurs om Trump og demokratiet i USA. Demokrati og medborgerskap er et viktig tverrfaglig tema i fagfornyelsen, og i den forbindelse er det spesielt aktuelt å diskutere konsekvenser av at Trump utfordrer det amerikanske demokratiet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 timer 1.390 kr

VGS: Europa i endring: populisme, ekstremisme, militant islamisme

Vi tilbyr kurs om VGS: Europa i endring: populisme, ekstremisme og militant islamisme. Europeere er splittet i spørsmål rundt innvandring og klima. Etter EU-valget i mai er det politiske landskapet fragmentert som aldri før. De tradisjonelle styringspartiene krymper, protestpartier vokser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 6 timer 2.190 kr

Samfunnsfag

Samfunnsfag er et fellesfag til studiespesialiserende utdanningsprogram og ett av de seks minstekravs fagene som gir studiekompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stortinget Oslo, Stortinget 6 måneder 7.490 kr

Sosialkunnskap

Sosialkunnskap fokuserer på samspillet mellom individ og samfunn og tar opp viktige etiske dilemma. Faget bidrar til kompetanse som kan danne grunnlag for deltakelse i arbeidslivet og for videre studier i samfunnsvitenskapelige fag. Kurset er lagt opp etter gjeldende læreplan for videregående skole.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stortinget Oslo, Stortinget 6 måneder 11.990 kr

Sosiologi og sosialantropologi

Sosiologi og sosialantropologi (Vg2) er et valgfritt programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram: samfunnsfag, språk og økonomi. Sammen med Sosialkunnskap (Vg3) eller Politikk og menneskerettigheter (Vg3)utgjør faget én av to valgfrie fordypninger innenfor ovennevnte programområde.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stortinget Oslo, Stortinget 6 måneder 7.490 kr

Samfunnsfag

Vi tilbyr kurs i samfunnsfag. Du lærer om arbeidslivet og får innsikt i norsk og internasjonal politikk, økonomi og kultur. Kurset gjennomføres over et semester på dagtid. Du får tilgang til nettbaserte verktøy som støtte til undervisningen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 semester 7.500 kr

Samfunnsfag intensivkurs

Vi tilbyr intensivkurs i samfunnsfag. Du lærer om arbeidslivet og får innsikt i norsk og internasjonal politikk, økonomi og kultur. Kurspakken gjennomføres på dagtid en dag i uken over 1/2 år. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 semester 7.900 kr

Bachelor i statsvitenskap

Forstå Norge og verden på en bedre måte med en bachelorgrad i statsvitenskap. Studiet tar for seg store og små samfunnsspørsmål på lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå: spørsmål knyttet til klimaendringer, migrasjon, demokrati, konflikt og samarbeid for å nevne noe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

AOF MoTo - Samfunnspåvirkning

Vi tilbyr kurs i AOF MoTo - samfunnspåvirkning. Visste du at klubben din kan være med på å påvirke samfunnet til det bedre? Eller at du kan ty til nasjonale hjelpemidler dersom ikke du får gjennomslag lokalt? Selv på klubbnivå er fagorganisasjonene en viktig del av det norske samfunnet som helhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 17.10.2022 20 timer / 3 dager17.10.2022

VEKS-fag

Vi tilbyr 3 dagers klasseromsundervisning i VEKS-fag. All undervisning foregår på skolen. VEKS-Kurs er obligatorisk for massører og soneterapeuter. Kurset har som mål å gi en innføring i VEKS-fagene. Dette er kombinasjonen av vitenskap, etikk, kommunikasjon og samfunnsfag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 14.09.2022 3 dager14.09.2022 4.950 kr

Samfunnsfag

Samfunnsfag er ett av de seks minstekravsfagene som gir generell studiekompetanse. Det er et obligatorisk fag. Om du ikke har fullstendig vitnemål er Samfunnsfag ett av de obligatoriske fagene. Har du hatt faget fra før, kan du også ta dette kurset for å forbedre karakteren din.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 1 semester 7.900 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>