Matematikk 1PY



Kursarrangør: Akademiet
Sted: Oslo, Bislett
Oslo
Kursadresse: Pilestredet 56, 0167 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt
Varighet: 1 semester
Pris: 11.400
Neste kurs: 30.08.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i matematikk 1PY. 1P-Y består av 3 hovedemner: Tall og algebra, Geometri og Økonomi. Akademiet LIVE passer for deg som ønsker å studere hvor du vil, men også vil ha struktur og oppfølging.

Om Akademiet Live:
Med Akademiet LIVE følger du undervisningen på nett i vårt digitale klasserom. Hvert fag har to faste livesendte undervisningsøkter i uken. Du logger på og følger undervisningen fra hvor du selv ønsker, du kan stille spørsmål til læreren direkte og danne kollokviegrupper med dine medstudenter. Opptak av alle undervisningsøkter er tilgjengelig, om du ønsker repetisjon eller har gått glipp av noe.

Målgruppe:
Akademiet LIVE passer for deg som ønsker å studere hvor du vil, men også vil ha struktur og oppfølging.

Forkunnskaper:
Det er ingen krav til forkunnskaper for å ta 1P-Y annet enn bestått grunnskole. Men det er en fordel å kjenne til og å kunne bruke regnearket Excel og det digitale verktøyet Geogebra. Akademiet kan gi kurs i bruk av Geogebra og i Excel, hvis det er behov.

Utstyr:
Når du tar matematiske fag som privatist anbefaler vi at du har en Windows PC eller Mac tilgjengelig. Andre enheter som for eksempel iPad og Chromebook er ikke å anbefale til arbeide med Excel eller GeoGebra. Du er selv ansvarlig for å ha nødvendig utstyr tilgjengelig.

Eksamen og fagkoder:
Du må selv melde deg opp til skriftlig eksamen i 1P-Y via nettsiden Privatistweb. Når du melder deg opp skal du bruke fagkoden MAT1001. For privatister er skriftlig eksamen i 1P-Y er lokalgitt, som betyr at eksamensdatoen bestemmes av Fylkeskommunen.
Eksamenstid i 1P-Y er 4 timer og består av 2 deler. Del 1 er 1,5 time, og er uten hjelpemidler. Del 2 er 2,5 time, og det er lov å benytte hjelpemidler som kalkulator, Excel, Geogebra, notater og bøker. Hjelpemidler som kan benyttes til kommunikasjon er ikke lov.

Omfang og støtte i Lånekassen:
Matematikk 1P-Y utgjør 84 årstimer, dette tilsvarer 20%? studiebelastning i Lånekassen dersom du tar faget over ett semester. Du må minimum ha 50% studiebelastning pr. semester for å være støtteberettiget i Lånekassen. Se Lånekassen for mer informasjon.

Høst 2024
Dato Dag Tid
30.08.2024 Fredag 08:15