Kitekurs for bedrifterKursarrangør: Sideshore.no
Sted: Hele landet, Etter bedriftens ønske
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale

ivinden.no holder jevnlig kitekurs for bedrifter og vi har god erfaring med slike bedriftsarrangement. Referanser er: StatoilHydro (Trondheim), Vital forsikring, DNV, Atmel, Scandpower m. fler.

Kursene vil basere seg på et todagerskurs, enten hverdag eller helg. Vi kan også legge opp til 1–dag kurs hvis man syns to dager blir for mye. Vi holder bedriftskurs både på sommeren og vinteren i midtnorge og sørnorge. Vi har populær reisemål og gode avtaler for overnatting og bespisning.

Noen eksempler på helgekurs som vi kan anbefale sterkt og som har fungert for svært mange fornøyde kunder. Ta kontakt for referanser

Sør–Norge / østlandet / vestlandet
Haugastøl (6–18stk)
– Haugastøl turistsenter – utsøkt mat og overnatting. www.haugastol.no. God steming og i tillegg upåklagelige kiteforhold på vidda. På Haugastøl turistsenter bor vi i flotte leiligheter og blir godt oppvartet av personalet. Stedet hele kitenorge samles!

– Haukeliseter (6–18stk)
Enkel adkost rett ved riksveien. Ligger mellom Stavanger og Oslo og har forholdene rett utenfor "stuedøra". Haukeliseter er en turisthytte med god stemning og mye tradisjoner. Stamp er en av dem!

– Geilo (6–18stk)
På Geilo er det flere gode kiteplasser, den mest bruke og beste er kanskje Havsdalshøgda. Ta inn på Bardøla eller Dr. Holms hotell og få en uforglemmelig kitehelg med luksuss og friluft!


Midt–Norge
Røros (6–35pers)
Røros er nærmest lagd for kiteing. Ta inn på leirskolen overnatting med fullt kjøkken, stuer, møterom og spisesal. Om dagen er det gåavstand til spot og man får masse ut av dagen. Maks overnatting er ca 35 pers. Her er det enten selvkost eller vi kan bestille mat.
Etter kurset vil alle deltakere få et godt tilbud på kjøp av kite og kiteutstyr fra Sideshore.

Vis flere tilsvarende kurs: