Kitekurs - større grupper, bedrifter eller lag



Kursarrangør: Kitekurs.no
Sted: Østlandet - Oslo - Haugastøl - Gol
          Oslo
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: På forespørsel

Vi leverer også kurs/eventer for større grupper, bedrifter eller lag. For Kurs på Østlandet, hvis dere er flere enn to personer så anbefaler vi at dere tar kontakt så vi kan skreddersy et kursopplegg som er tilpasset deres behov.

KLASSETURER
Er du elev på ungdomsskolen, videregående eller på universitet/høyskole? Hos oss kan dere lære noe nytt!

Vi arrangerer kitekurs som en del av friluftsprogram på folkehøyskoler eller som vennetur med studiekompiser. Som student strekker ikke alltid midlene til – ta kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet under så finner vi en løsning som passer deres budsjett og tid. Vi kan ha kurs i ukedager og helger. Vi har flere gode samarbeidspartnere på overnatting og andre aktiviteter. Ta kontakt oss gjennom kontaktskjemaet under så tar vi kontakt. Vi skal gjøre vårt ytterste for at dere får en fantastisk opplevelse med kiten!

BEDRIFTSKURS
Teambuilding med eller uten faglig innhold? La oss gi dere en ekstra flott opplevelse – SAMMEN!

Vi har lang erfarfing med å tilrettelegge egne kurs for bedrifter. Har dere behov for konferanserom, foredragsholdere, en ekstra kulinarisk opplevelse kan vi tilrettelegge dette spesielt for dere. Vi tilpasser kursprogrammet sammen slik at dere får fullt utbytte av tiden med oss. Vi kan ha kurs i ukedager og helger. Vi har flere gode samarbeidspartnere på overnatting og andre aktiviteter. Ta kontakt oss gjennom kontaktskjemaet under så tar vi kontakt. Vi skal gjøre vårt ytterste for at dere får en fantastisk opplevelse med kiten!

GRUPPETUR
Er dere flere enn 4 personer – ja, da kaller vi dere en gruppe! Det kan lønne seg! Fra jentetur til utdrikningslag, kitekurs er en perfekt aktivitet

Vi tilrettelegger for deres behov og ønsker. Ukeskurs, dagskurs, halvdagskurs? Enten dere bor på egen hytte eller ønsker å bo hos en av våre samarbeidspartnere stiller vi med alt utstyr dere trenger for å lære å kite. Ta kontakt med oss i kontaktskjemaet under så skal vi hjelpe dere med å få en fantastisk tur på vidda. Vi holder kurs for grupper i helger og ukedager. Vi skal gjøre vårt ytterste for at dere får en fantastisk opplevelse med kiten!

Ta kontakt for mer informasjon.
Vi gjør dette for å kunne kvalitetsikre og tilpasse antall samt lokasjon.

Vis flere tilsvarende kurs: