GåYoga - langs Akerselva, kveldstidSted: Oslo
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 1 dag
Pris: 0

Bli med på GåYoga, som passer for alle som kan gå og puste! GåYoga kan hjelpe deg å forbedre kroppsholdning, styrker lungene, hjerte, trener hjerne å slappe av, øker kroppsbevisshet og følelse av nærhet med naturen.

GÅYOGA er ett sett av stående øvelser som hjelper bedre kroppsholdning, spasering i takt med spesielle pustemønster, strekkøvelser og meditasjon.

Vi går i hver vår tempo. Og husk, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige unnskyldninger for å ikke ta vare på degselv... ??

PÅMELDING og evt. spørsmål: på mediyoga.oslo(at)gmail.com evt sms 99313437 (Maria)

DATO og MØTESTED:
Kl 17.00 ved Mølla (Hønse Louvise kafe). Går rettning sentrum

SELVE TIMEN: Vi starter med stående øvelser. Deretter det er ca 30-40 min spasertur langs elva på grusvei, der vi praktiserer pusteteknikker og kroppsbevissthet.
Avsluttes med strekkøvelser og meditasjon.
Du kan regne med en drøy time (60-75 min).

HUSK: Ha på deg varme klær, men slik at du kan bevege armer. Ta med hansker (vi kommer til å bruke fingre) og lue - da det kan være kaldere i langs elven enn ellers, evt. regntøy, gode sko. Du kan ta med vannflaske og / eller termos.

Timen er GRATIS! Men send gjene påmedling på email eller sms.

GÅyoga basert på BreathWalk konseptet - Breathing Your Way to a Revitalized Body, Mind and Spirit. I tillegg til fokuserer vi på nærhet med naturen, som er viktig for oss som bor i Norge.

INSTRUKTØR: Maria Andersen, mediyoga og yinyoga lærer og terapeut, daglig leder av Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, www.medisinsk-yoga-oslo.no