6-ukers eksklusiv workshop med Morten Krogvold modul 1 - onlineKursarrangør: Blueberry Photography
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 18:00
Varighet: 6 uker
Pris: 12.900

Vi tilbyr 6-ukers eksklusiv online-workshop modul 1 med Morten Krogvold. Nå har du muligheten til å finne din egen fotografiske stemme. Gjennom 6 uker får du tid til å dypdykke i fotografiets uendelige mysterier og la deg rive med av Morten Krogvolds inspirerende foredrag.

Innhold modul 1:
Hans 50 år lange erfaring som fotograf og formidler vil være med å løfte deg som fotograf, enten du er profesjonell eller amatør. Morten er en av dagens mest toneangivende fotografer og er kjent for å være en utømmelig kilde til kunnskap og inspirasjon. Han underviser på egne workshops og har en helt unik evne til å gi konstruktiv bildeevaluering. I løpet av 6 uker vil du motta videoer hvor Morten deler sine tanker om fotografiets kraft, kunsthistorie, praktisk fotografering og inspirasjon om andre fotografer.

Han imponerer med læren om fargenes betydning og ikke minst lysets kraft. Mot slutten av workshopen vil Morten tipse deg om litteratur du bør lese, musikk du bør lytte til og filmer du kan se for å hente motivasjon til dine fotografier. I møte med andre mennesker finner Morten mye glede og han vil møte andre fotografer i to “ansikt til ansikt” videoer.

Etter at han har evaluert dine innsendte fotografier vil du motta en oppgave som du skal jobbe med i 6 uker. I løpet av workshopen får du tre personlige tilbakemeldinger på ditt prosjekt i videoformat. Vi avslutter med en felles gjennomgang på Zoom. Du får også tilgang til en lukket facebook gruppe hvor du får råd og veiledning samt tilbakemelding fra andre deltakere.

Litt om online-workshop:
Undervisningen vil foregå online og du bestemmer selv når du vil se video-foredragene. Du kan se de så mange ganger du vil og de er tilgjengelig under hele workshopen.

Annet:
• 6 uker undervisning
• 20 videoforedrag om kunst og fotografi
• 3 personlige gjennomganger av dine fotografier
• Begrenset antall deltakere

Målgruppe for kurset:
Dette er en online workshop for deg som:
• Savner en god dose inspirasjon
• Søker en langsiktig utfordring
• Som vil finne din egen stil og identitet

Litt om neste modul (modul 2):
Etter at du har gjennomført modul 1 er du velkommen til å melde deg på modul 2 hvor du fordyper deg videre i prosessen. Denne modulen går over 4 uker og ender med et personlig møte med Morten Krogvold i hans kunstnerbolig.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltager:
Morten Krogvold er en av de første fotografene som forteller meg hvordan jeg tar et godt bilde. Han gir deg en grundig redegjørelse for det som kan heve kvaliteten på et bilde, og begrunner valgene sine på en super måte. Han er visjonær, men har samtidig en unik evne til å være konkret, og gir deg «verktøyene» til å kunne ta bedre bilder på en så forbilledlig måte at jeg bare er enormt takknemlig.
- Kjersti Holst

Det beste har vært å komme inn i sonen hvor foto prosjektene mine får en hovedprioritet i hverdagen. Masse gode tips på fotografer og kunstnere. Og så er det utrolig skjerpende å få konstruktiv og så direkte kritikk som Morten gir. Du slipper ikke unna med noe.
- Stian S. Evensen