Mobilfotokurs for bedrifter



Kursarrangør: Grandefoto AS
Sted: I din bedrift eller i våre lokaler i Nesoddparken
          Akershus, Nesodden
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 4 - 6 timer
Pris: Avtales

Vi tilbyr mobilfotokurs for bedrifter. Det å være synlig på sosiale medier og i ulike andre digitale kanaler er blitt mer og mer viktig. Dette gjelder for enhver bedrift, lag eller kommune. Markedsføring og informasjonsdeling skjer nå i digitale kanaler.

Er du synlig i den digitale virkeligheten:
Her får kundene personlig og direkte kontakt med dere. Det gjør at flere av bedriftens ansatte blir direkte involvert i informasjonsarbeidet. Bilder fra kundearrangementer og eventer, presentasjoner av produkter, samt deling av informasjon om virksomhetens aktiviteter, skjer nå direkte og umiddelbart på sosiale medier. For ikke lenge siden var dette en jobb for spesialister, med stort kamera og masse utstyr.

Mobilfoto:
I dag har vi alle et kamera med oss i lommen. Dine medarbeidere kan derfor være direkte involvert i arbeidet med å vise virksomhetens ansikt utad. Mobilkameraene er nå så bra, at medarbeiderne med litt påfyll av kunnskap og noen enkle knep kan ta bilder som virkelig skiller seg ut. Bilder som gjør at folk stopper opp og ser på ditt innlegg.

Skreddersydd for deg:
Vi tilbyr kurs som er skreddersydd for din virksomhet. Kurset tilpasses dine behov! Med få deltakere på hvert kurs kan alle få personlig veiledning.

Litt om bedriftsinterne fotokurs:
Kursene kan holdes i din bedrift eller i våre lokaler i Nesoddparken. Kursene kan også gjennomføres som onlinekurs. Et bedriftsinternt fotokurs vil normalt vare i 4 til 6 timer. Mer omfattende kurs kan også arrangeres. Vi kan gi deg innsikt i teknikkene som proffene bruker, og på kort tid kan du lære deg det som skal til for å ta bedre bilder med mobilkamera.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Kursmateriell:
Ta med din mobiltelefon (mobiltelefon med mobilkamera)