Grandefoto AS

Vil du ta supre bilder? Lære å bruke kameraet, lære lys og komposisjon – eller bli proff med mobiltelefonen? Eller kanskje bli med på en fototur sammen med andre fotointeresserte? Vi har kurs for nybegynneren, fotoentusiasten og den reiseglade.


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Fotokurs knekk-koden - online

Vi tilbyr fotokurset knekk-koden som onlineundervisning. Lær å lag bilder som tiltrekker seg engasjement. På kurset lærer du også hvordan du tar bilder som gir stopp-effekt i sosiale medier.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 uker 6.990 kr  

Fotokurs ved Akerselva

Vi tilbyr fotokurs ved Akerselva. Vil du fotografere som en fotograf? Bli med to prisbelønte fotografer på vandring langs Akerselva og fotografer under veiledning. Vi vil fokusere på innholdet i bildene, hvordan utnytte lyset og hva man skal se etter.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 kveld 1.590 kr  

Fotovandring Oslofjorden

Vi tilbyr kurset fotovandring Oslofjorden hvor du lærer om fotografering på tur. Se hva som skjer når du er på fotovandring med en fotograf. Ofte er det vanskelig å få de gode bildene når man er på tur, man kommer til fine plasser men så er det vanskelig å få de gode bildene.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 4 1/2 time fra 1.490 kr  

Fotoworkshop på Færøyene

Vi tilbyr fotoworkshop på Færøyene med stupbratte klipper, ville fosser, grønnkledde fjell og beitende sauer. To fotografer ønsker deg velkommen til fotoworkshop med læring, opplevelse og et helt spesielt landskap.

Sted Dato Varighet Pris
Færøyene Færøyene 5 dager 10.950 DKK +overnatting kr  

Fotoworkshop på vulkanøya Island

Vi tilbyr fotoworkshop på Island med sine majestetiske fosser, glødende vulkaner, vakre lavastrender og gigantiske isbreer. To fotografer ønsker deg velkommen til fotoworkshop med læring, opplevelser og et majestetisk og vakkert landskap.

Sted Dato Varighet Pris
Island Island 4 dager Fra 14.900 kr  

Gavekort fotokurs - gi en opplevelse i gave

Vi tilbyr fotokurs som gavekort. Gi en opplevelse i gave og la mottaker velge fotokurs fra vår meny av spennende fotokurs. I løpet av en kveld eller en dag vil de kunne ta bilder de bare har drømt om tidligere. Kursleder er anerkjent om fotograf og er premiert en rekke ganger for sine fotografier.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Lambertseter Oslo, Lambertseter 3 1/2 time 1.490 kr  

Kamera trinn 1

Vi tilbyr fotokurs i kamera trinn 1. Har du et godt kamera men fotograferer på Auto? Lær å bruke ditt kamera på en effektiv dag / kveld. Lær å få bilder med uskarp bakgrunn, ta bilder i fart, få nok lys og lær deg noen smarte innstillinger du kan ta i bruk med en gang.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Lambertseter Oslo, Lambertseter 1 kveld 1.490 kr  

Kamera trinn 2

Vi tilbyr fotokurs i kamera trinn 2. Dette kurset er for deg som har grunnleggende kunnskap i kamerabruk, eller har deltatt på kurset kamera trinn 1 tidligere. Du kan delta med systemkamera, kompaktkamera eller speilrefleks.

Sted Dato Varighet Pris
Eidsberg / Mysen Eidsberg / Mysen 1 kveld fra 1.190 kr  
Oslo, Lambertseter Oslo, Lambertseter 1 kveld fra 1.190 kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>