Ok foto startet i november 2004. Siden oppstart har firmaet utviklet seg fra kurs i digital kompakt kamera (avsluttet) til kurs i digital speilrefleks kamera. I 2007 startet fotostudio hvor kundene tar egne bilder av egne modeller, våren 2008 startet kurs del 2 som skal gi mye inspirasjon til hobby/amatør fotografen.

I tillegg holdes det bedriftskurs.

Siden 1998 har Ole Henrik Kongsvik jobbet hos Japan Photo i Bergen. Der har han fulgt utviklingen av digitalkamera på nært hold og kan betjene samtlige kamera som selges i dag.
I dag samarbeider OK foto og Japan Photo om kurs og fotostudio.

Ved å ha få deltakere per kurs, får du personlig veiledning og godt utbytte av kursene.

Kursene holdes på USF-verftet i store lokaler (170kvm) med egen kai. Nærhet til sjø og Nordnes gir mange mulighet for varierte øvelser.


 |  1 2   |  Neste side >>

Fotokurs 1 - Nettkurs 1:1 Speil/hybrid

Bli en bedre fotograf! Personlig tilpasset fotokurs for speilrefleks/hybrid kamera. Kurset foregår som nettmøte på Skype og du blir guidet gjennom kamera.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1,5 time 599 kr  

Fotokurs 1 - Se lyset

Fotokurs 1 - Se lyset. Bli en bedre fotograf på fotokurs med OK foto. På fotokurs lærer du eget kamera, lys og komposisjon. Det er få deltakere og alle får personlig veiledning underveis. Kurset går over 2 kvelder med praktiske øvelser innendørs, i fotostudio og i Bergen sentrum.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 kvelder 1.000 kr  

Fotokurs 2 - Mestre lyset

Vi tilbyr kreativt fotokurs med praktiske oppgaver. Fotokurset er utendørs i Bergen sentrum. Underveis er det øvelser og utfordringer. Individuell oppfølging av hver enkelt deltaker og gruppe diskusjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 kveld 799 kr  

Fotokurs 3 - Adobe Lightroom

Vi tilbyr fotokurs 3 - Adobe Lightroom. Lær arbeidsflyt og bildebehandling i Adobe Lightroom. Lightroom brukes av fotografer over hele verden og gir deg god oversikt over bildene i bibliotek og rask og effektiv redigering.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 kveld 699 kr  

Fotokurs for bedrifter

Vi tilbyr fotokurs for bedrifter. OK foto lager fotokurs tilpasset deres behov. Eventer, opplæring av ansatte, portrettfotografering i fotostudio mv.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

Fotoweekend

Vi tilbyr fotoweekend. Bli med på en inspirerende fotohelg sammen med andre entusiastiske deltakere. Du vil garantert lære eget kamera, manuell modus, lys og komposisjon. I tillegg lærer du å redigere bilder i Adobe Lightroom.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 3,499 kr  

Hardanger Photo Camp

Bli med til fantastiske Osa i Hardanger og lær fotografi. Du lærer å mestre kamera, lys og komposisjon. Innføring i digital bildebehandling.

Sted Dato Varighet Pris
Ulvik Ulvik 1 helg 5.499 kr  

Mobilfotokurs

Vi tilbyr et praktisk kurs som gir god innføring i mobiltelefonens kamera, lys,komposisjon og redigering av bilder i instagram.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 timer 499 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>