Fotokurs siden 2004.

Jeg heter Ole Henrik Kongsvik og er grunnleggeren av OK foto. Fotografering har alltid vært en lidenskap for meg, og jeg har alltid hatt et ønske om å dele denne lidenskapen med andre. Derfor startet jeg OK foto for å tilby kurs, utleie av fotostudio og fotografering til folk i Bergen og vestland.

Min visjon er å inspirere andre til å utforske og utvikle seg som fotografer. Jeg håper å gi folk muligheten til å ta bedre bilder og skape minner som de kan ta med seg for alltid.

Gjennom OK foto ønsker jeg å skape et trygt og inspirerende miljø der kundene kan lære og utvikle seg som fotografer. Vi har fotokurs for å hjelpe folk med å lære de grunnleggende teknikkene, samt mer avanserte emner som portrettfotografering og landskapsfotografering.

Ved å ha få deltakere per kurs, får du personlig veiledning og godt utbytte av kursene.

Kursene holdes i fotostudio på USF-verftet eller på avtalt sted.


Fotokurs - nybegynner

Er du lei av å knipse bilder uten å forstå hvordan kameraet ditt virkelig fungerer? Ønsker du å se verden gjennom linsen på en helt ny måte? Da er OK Fotos fotokurs for nybegynnere det perfekte steget for deg!

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 kvelder 2000 kr  

Fotokurs 1 - Nettkurs 1:1 Speil/hybrid

Bli en bedre fotograf! Personlig tilpasset fotokurs for speilrefleks/hybrid kamera. Kurset foregår som nettmøte og du blir guidet gjennom kamera.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 timer 599 kr  

Fotokurs for bedrifter

Bli en mester bak linsen med OK Foto´s Mobilfotokurs! Enten dere er en liten, mellomstor eller stor bedrift/organisasjon, er dette en unik mulighet til å gi deres ansatte en morsom, interaktiv og lærerik opplevelse.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 0 dag Avtales kr  

Fotostudio - Du tar bildene selv.

Skulle du ønske du var fotograf. Nå har du muligheten! Ta med egne modeller i fotostudio og ta bildene selv. Du trenger ingen forkunnskaper, fotograf er tilstede og hjelper deg med kamera, lys og komposisjon.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 time 1500 kr  

Fotoweekend

Velkommen til en helg fylt med fotografering og redigering med Fotoweekend hos OK Foto! Har du lyst til å utvikle dine fotograferingsferdigheter og lære å redigere bildene dine til det neste nivået? Da er Fotoweekend kurs akkurat det du trenger!

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 2500 kr  

Mobilfotokurs

Mobilfotokurs – Ta bedre bilder med din mobil! Om du er nybegynner eller en erfaren fotograf som ønsker å lære mer om å fotografere med mobilen, er vårt Mobilfotokurs perfekt for deg. Kurset gir deg praktisk opplæring i mobilfotografering og redigering, uansett hvilken type smarttelefon du har.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 timer 599 kr  

Mobilfotokurs - Nettkurs 1til1. Bilderedigering på mobil

GJør bildene dine til mesterverk! Personlig tilpasset kurs i redigering av bilder på mobil/nettbrett. Kurset foregår som nettmøte og du blir guidet gjennom bildeappen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 449 kr  

Mørkefotografering i Bergen sentrum

Bli med å fotografer i mørke. Lær ta skarpe og stemningsfulle bilder i mørke. Du lærer oppsett på kamera og hvordan du gir bildene spesielle effekter ved bruk av objektiv, lukkertid, blenderåpning og ISO.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 kveld 799 kr