Fotokurs for bedrifter



Kursarrangør: OK Foto
Sted: Bergen sentrum
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Georgernes verft 10, 5011 Bergen (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 0 dag
Pris: Avtales

Bli en mester bak linsen med OK Foto´s Mobilfotokurs! Enten dere er en liten, mellomstor eller stor bedrift/organisasjon, er dette en unik mulighet til å gi deres ansatte en morsom, interaktiv og lærerik opplevelse.

Vårt kurs er skreddersydd for teambuilding og fritidsaktiviteter, samt som et spennende og engasjerende innslag i konferanser. La oss hjelpe dere med å knytte sterkere bånd mellom medarbeidere, samtidig som vi forbedrer deres ferdigheter innen mobilfotografering.

Ikke bare vil deres ansatte lære å ta bedre bilder med smarttelefonen sin, men de vil også utvikle et skarpt øye for komposisjon, lyssetting og redigering – ferdigheter som kan brukes til å skape mer engasjerende innhold for deres bedrift.

Våre erfarne instruktører vil guide dere gjennom en interaktiv og morsom læringsopplevelse i Bergens sentrum, og avsluttes i vårt profesjonelle fotostudio eller annet sted dere måtte ønske.

Dra nytte av vårt kurs for å fremme en mer kreativ og produktiv arbeidsatmosfære, og se hvordan det kan bidra til å styrke deres teamdynamikk.

Gjør deres neste konferanse, teambuilding-økt eller sosiale begivenhet til en uforglemmelig opplevelse med OK Foto's Mobilfotokurs. Kontakt oss for mer informasjon og tilbud.

Ok foto har de siste 20 årene holdt skreddersydde fotokurs for bl.a. Bergen Kommune, Øygarden kommune, equinor/statoil, DNB, Sparebanken vest, Siemens, Røde Kors, barne og ungdomsskoler, Thon Kjøpesentre m.fl. Antall deltakere på kurs varierer fra 1 til 100 deltakere.

Ta kontakt i dag for et godt tilbud skreddersydd din bedrift