Fotoweekend



Kursarrangør: OK Foto
Sted: USF verftet
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Georgernes verft 10, 5011 Bergen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: kl 09:30-14:30 begge dager
Varighet: 1 helg
Pris: 2500

Velkommen til en helg fylt med fotografering og redigering med Fotoweekend hos OK Foto! Har du lyst til å utvikle dine fotograferingsferdigheter og lære å redigere bildene dine til det neste nivået? Da er Fotoweekend kurs akkurat det du trenger!

Over to intense dager, vil du få praktisk opplæring i fotografering og redigering av bilder. Kurset starter lørdag kl. 09:30 med en dyptgående gjennomgang av både fotografering og redigeringsteknikker. Vi holder på frem til kl. 14:00, slik at du får nok tid til å lære og eksperimentere.

På søndag tar vi en spennende fotovandring i Bergen sentrum, der du får muligheten til å teste det du har lært i praksis. Deretter går vi sammen tilbake til studioet for å redigere bildene vi har tatt.

Våre grupper er små med opp til 8 deltakere, slik at du får personlig oppmerksomhet og veiledning. Det gjør at vi kan tilpasse opplæringen til ditt ferdighetsnivå, og sørge for at du får mest mulig ut av helgen.

Kursavgiften er kun 2500 kr pr. deltaker, og inkluderer begge dager med opplæring. Dette er en fantastisk mulighet til å forbedre dine ferdigheter, møte likesinnede og ha det gøy samtidig!

Reserver plass på Fotoweekend i dag, og bli med på en reise inn i fotograferingens og redigeringens verden. Vi ser frem til å hjelpe deg å ta bedre bilder!

Kurset passer også for deg som har erfaring.