´Bildet´ - for firma, fotoklubber og andre grupperKursarrangør: Fotograf Terje Skåre
Sted: Hele landet, I deres lokaler eller etter deres ønske
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 10 timer
Pris: Avtales

Dette er et fotokurs med det visuelle i fokus. Målet er økt bevissthet rundt motivet og visualiseringen fram til det ferdige bildet. Et kurs for den som vil komme et steg videre i prosessen med å ta bedre bilder! Stikkord for Bildet er innhold, komposisjon og kreativitet!

Her står altså det visuelle – BILDET – i sentrum: Hva vil jeg fortelle med mitt bilde? Hvordan vil jeg vinkle fortellingen? Hva er de viktigste elementene i mitt bilde? Hvilke virkemidler har jeg for å gi “visuell tyngde” til de viktige elementene for å fremheve dem? Hvordan kan komposisjonen forsterke budskapet? …. Det handler om de små nyansene som kan forsterke, eller snu om på budskapet. Det handler om “timing”. Det handler om å slippe løs kreativiteteten. Det handler om å være “bevisst i gjerningsøyebikket” – når man “tar bildet”! Det handler om å nå betrakteren med sitt budskap! Og kanskje er “antydningens kunst” sterkere enn om budskapet blir overtydelig.

Det skal fotograferes og jobbes med oppgaver, på kursøktene og mellom kursøktene, enkeltvis og i grupper. Vi skal se på bilder og diskutere. Jeg skal etter beste evne prøve å inspirere og veilede i denne prosessen!

Kurset passer fint for deg som har grunnleggende kunnskaper innen fotografering og vil komme et steg videre, men det er ingen forutsetning. Poenget er at dette kurset ikke handler om teknikk, men om det visuelle.

Komposisjon, kreativitet og bevissthet rundt den visuelle fortellingen er “uavhengig” av det tekniske, selv om kunnskaper også på det planet ytterligere øker sjansene for “det perfekte bildet”. Og til slutt kan bildet optimaliseres gjennom en fornuftig bildebehandling.

Kurset er i utgangspunktet 10t, men det kan tilpasses den enkelte kundes behov og ønsker.

Målgruppe for kurset:
Den som vil komme et steg videre i prosessen med å ta bedre bilder!
Stikkord for "Bildet" er innhold, komposisjon og kreativitet!

For firma (intern fotoklubb), firma (jobbrelatert), foreninger, fotoklubber, større eller mindre grupper, eller hvem det skal være - alle som ønsker kurs av denne type.

Kursmateriell:
Oppgaver og fyldige oppsummeringer på email.

Vis flere tilsvarende kurs: