Landskapsfotografering



Kursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 3 timer
Pris: 349

I dette kurset vil Øyvind Martinsen inspirere deg til å utvide din kreative visjon og din tekniske kunnskap, slik at du kan utvikle deg som landskapsfotograf. Alle ser og tolker verden forskjellig, og din måte å se på og tolke på er unik. Det er dette som er fundamentet og kilden for originalitet.

Landskapsfotografering er en kunstform som handler om å fange skjønnheten i naturen gjennom kameraets linse. I dette kurset, ledet av landskapsfotograf Øyvind Martinsen, vil du bli inspirert til å utvide din kreative visjon og tekniske kunnskap for å utvikle deg som landskapsfotograf. Alle har sin egen unike måte å se og tolke verden på, og dette kurset vil hjelpe deg med å utforske din unike tilnærming til landskapsfotografering.

Martinsens ambisjon er å tilby deg et eksklusivt og unikt kurs som inneholder mye læring og inspirasjon. Det du lærer her kan anvendes i alle typer landskapsfotograferingssituasjoner, uansett hvor du befinner deg. Mens tradisjonelle kurs gir generell kunnskap, gir dette kurset s

Vis flere tilsvarende kurs: