Kurs i batikk og tie dye

BÆREKRAFTIGE JULEGAVER OG TEAMBUILDING FOR DIN BEDRIFT

Tenker din bedrift MILJØ, GJENBRUK OG BÆREKRAFT? Da er dette stedet for dere:) Som vinner av MILJØ- OG BÆREKRAFTSPRISEN 2021 i LØRENSKOG KOMMUNE er nettopp dette det vi jobber med! Gi dine ansatte verdens kuleste julegave og vær kreative sammen med fokus på bærekraft!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog

Kreativ batikk / Tie-Dye for barn og unge 6-16 år

Verkstedet inviterer til kurs i batikk/Tie-Dye for barn 6 - 16 år. Dykk inn i klesskapet og finn lyse/hvite klær, stoff-sko, sokker, sengetøy, håndkle m.m som kan bli nye med tie-dye

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 400 kr

Sykurs for barn og unge 6-18år - Drop-in

Verkstedet inviterer til sykurs proppfull av kreativitet. Søm, redesign, tie-dye og smykkelaging m.m er aktivitetene og alt med fokus på gjenbruk. Dette blir GØY! Velkommen til kreative timer:) Ta kontakt for avtale!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 1 gang 250 kr

Tie - Dye bursdag hos Kreativt Miljø

Ønsker du en KREATIV, MORSOM og ANNERLEDES bursdagsfeiring, der barna opplever skaperglede og kreativitet? Hos Kreativt Miljø får du nettopp det med TIE-DYE og SMYKKELAGING:) Og mestringsfølelsen er stor! Ta kontakt for avtale

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 200 pr barn kr

Farg med kochenille

Kurset passer for alle som har lyst til å lære om farging på garn og tekstiler. På dette kurset farger vi med kochenille som gir mange ulike rødlige og rosa farger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Buskerud Buskerud 1 dag 950 kr

Tie Dye Bursdag, fra 8 år

Tie-Dye Bursdag! Dette er en morsom aktivitet for barna som vil kle seg i fargerike t-skjorter de har laget selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 260 kr

Garnfarging med syntetisk farge

Vi tilbyr kurs i farging av garn med syntetiske farger. Ta sjansen og bli med å farge ditt aldeles egen garn, som så kan brukes i strikk, vev eller til å brodere med. Kursholder har i flere år jobbet med garnfremstilling og farging. Hun har kurssertifikat fra Tekstilhøyskolen i Borås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 4 dager 0 kr