Kurs i redesign av klær


Følg linken dersom du letter etter et sykurs

Redesign / Syverksted

På Nordstrand Kulturskole vil elevene lære forskjellige teknikker innenfor redesign og søm. Vi skal ta utgangspunkt i gamle/ brukte plagg til å skape noe nytt dvs. å utforske gjenbruks muligheter gjennom upcycling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nordstrand Oslo, Nordstrand 8 uker 2400 kr

MIXedMedia - ReDesign matrialbildekurs

Vi tilbyr ReDesign matrialbildekurs. Gjenbruksbilde med personlige elementer som skaper det lille ekstra livet i bildet vårt. Eggeskall, blonder, bruskorker, perler, knapper, gammel julepynt, plastikksmykker fra 80-tallet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 2 kvelder 2.300 kr

Vi syr en ryggsekk

Vi tilbyr deg og lære å sy en ryggsekk. Du trenger ikke være medlem for å være med på kurs. Materialpakke kommer i tillegg til prisen

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 4 ganger 880 kr

Redesign med Ingrid Vik Lysne - barn sammen med voksen

Vi tilbyr kurs i redesign. Ta med deg barnet ditt på et kurs om redesign med Ingrid Vik Lysne! Lær hvordan du kan kan gi nytt liv til en gammel caps, sy scrunchies eller hva med et nytt skjørt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 3 timer 1.400 kr

Redesign - nybegynner

Vi tilbyr nybegynnerkurs i re-design der vi lærer å se på ting som kan gjøres om. Vi forandrer på klær (og annet etter ønske) med hjelp av bånd, blonder, klipp og sy og lager nytt, så de blir til nye fantastiske kreasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 kvelder 2.390 kr

Unisex bukse/shorts 13-18år – Ungdom Ung Husflid

Vi tilbyr helgekurs i Unisex bukse/shorts. I løpet av en helg kan du sy enkel bukse eller shorts tilpasset hver enkelt deltaker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 helg 675 kr

Redesign av tekstiler (veske / pung)

Vi tilbyr sykurs i redesign av tekstiler. Redesign (veske / pung) et spennende ord. Et annet uttrykk er Upcycling - hvor man tar fra hverandre et plagg fullstendig. Her skal vi redesigne til en veske!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Melhus Melhus 1 eller 2 kvelder fra 598 kr

Redesign Jeans

Vi tilbyr sykurs i redesign Jeans. Redesign et spennende ord. Et annet uttrykk er Upcycling - hvor man tar fra hverandre et plagg fullstendig. Her skal vi upcycling jeans! Her kan man boltre seg i den kreative verden med plagg og stoffer en ikke trodde man kunne få bruk for mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Melhus Melhus 1 eller 2 kvelder fra 598 kr

Redesign og omsaum av klede

Har du sett det store symesterskapet på TV? Har du lyst til å prøve deg? Har du klede liggande som ikkje har rett fasong, men som har eit stoff du likar og som ikkje er utslite enda? Da kan du lære å lage heilt nye plagg ut av dei bruka kleda.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 1 uke 6.300 kr

 |  1 2   |  Neste side >>