Tovekurs

Filting med hul form.

På dette kurset filter vi stor rullesteinspuff, kurv, tøfler o.l. Kurset passer både for nybegynnere og viderekomne og gir god innsikt i filting/toving med naturlige ullfibre. Vi tar utgangspunkt i norsk ull, men bruker også forskjellige fibre som silke, merino og viskose for å oppnå ønsket effekt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 24.10.2024 4 dager24.10.2024 Ta kontakt kr

Toving av ull frå norske saueraser

Vel møtt til fire dager med toving og norsk ull! Har du noen gang gått i dybden på hvordan ull tover seg? Eller hvordan ullen fra ulike norske saueraser har ulike toveegenskaper? Jobber du kanskje med tekstil i dag og vil undersøke nye materialer og muligheter? Da er dette kruset for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 27.06.2024 4 dager27.06.2024 4995 kr

Ung Husflid 8 - 18 år

Ung Husflid er et tilbud til barn og unge i alderen 8 - 18 år som er medlem i Asker Husflidslag. I samarbeid med våre instruktører får barn og unge et innblikk i forskjellige husflids- og håndverksteknikker, lære om materialvalg og utstyr som trengs for å utøve teknikkene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 5 ganger Fra 400 kr

Tovekurs

Vi tilbyr tovekurs. Toving kan drives på alle nivåer. De viktige er at du liker å arbeide med farger og former og kan tåle å bli såpevåt på hendene! Toving er et eldgammelt håndverk som alltid har hatt en plass i vår tekstilhistorie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kragerø Kragerø 3 dager 3.800 kr

Tovekurs - Inspirasjonsuke med farging og toving

Toving kan drives på alle nivåer. De viktige er at du liker å arbeide med farger og former og kan tåle å bli såpevåt på hendene! Muligheter for yoga. Båtutflukt til Jomfruland. Toving er et eldgammelt håndverk som alltid har hatt en plass i vår tekstilhistorie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kragerø Kragerø 09.06.2024 6 dager09.06.2024 8.100 kr

Strikkekurs hos Garnpikene (lær å strikke votter) - litt øvet

Lyst til å utvikle dine strikkeferdigheter og lære å strikke votter med mønster? Nå har du muligheten! Vi holder kurs hos Garnpikene på metro senter både dagtid og kveld! Begrenset antall plasser så førstemann til mølla:)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 2 dager 550 kr

Nålefiltkurs sitteunderlag

Vi tilbyr kurs i nålefiltkurs sitteunderlag. Vi starter med å hekle sitteunderlag i ull som skal toves før vi dekorerer med nålefiltede motiver. Teknikken er enkle å lære og motivene spenner fra geometriske former til mer avanserte bilder med spennende skyggeeffekter og lag på lag med farger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 3 ganger Fra 810 kr

Tove dompap

Vi tover dompaper med ull og grønnsåpevann rundt en mal. Du skal lage to dompaper i løpet av kurskvelden. Det kan hende at du må gjøre litt av jobben hjemme, men det er i så fall enkelt arbeid med nål og tråd. Ta med: 1 håndkle.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 1 helg Fra 550 kr