Tovekurs

Tovekurs

Vi tilbyr tovekurs. Toving kan drives på alle nivåer. De viktige er at du liker å arbeide med farger og former og kan tåle å bli såpevåt på hendene! Toving er et eldgammelt håndverk som alltid har hatt en plass i vår tekstilhistorie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kragerø Kragerø 3 dager 3.300 kr

Tovekurs - Inspirasjonsuke med farging og toving

Toving kan drives på alle nivåer. De viktige er at du liker å arbeide med farger og former og kan tåle å bli såpevåt på hendene! Muligheter for yoga. Båtutflukt til Jomfruland. Toving er et eldgammelt håndverk som alltid har hatt en plass i vår tekstilhistorie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kragerø Kragerø 6 dager 7.800 kr

Kurs i farging med indigo og vaid

Kurs i farging med ekte indigo og vaid fra ferdig fremstilt farge. Det blir gjennomgang av historikk, hvordan dyrke og fremstille indigofargen fra vaid og indigo planter, samt demonstrasjon og forklaring av de kjemiske prosessene som gjør at fargen fester seg til garnet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 19.02.2022 (+1) 1 helg19.02.2022 (+1) 2.500 kr

Kurs i plantefarging - norske planter

Spinnestua holder kurs i plantefarging. Kurset holdes på Spinnestua sentralt i Dammen. På kurset farger vi mest med planter som finnes ute i norsk natur. Kurset varer i 12 timer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 11.06.2022 1 helg11.06.2022 2.300 kr

Filting av rullesteinspuff og korg i norsk ull

Vi tilbyr kurs i Filting av rullesteinspuff og korg i norsk ull. Mål for kurset er å gi deltakerne innsikt og forståelse av krympfaktor, planlegging og gjennomføring av egne prosjekt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 1 uke 6.500 kr

Toving av ull frå norske saueraser

Vi tilbyr kurs i toving av ull frå norske saueraser

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 29.09.2022 4 dager29.09.2022 4.400 kr

Ung Husflid

Ung Husflid er et tilbud til barn og unge i alderen 7 - 18 år som er medlemmer av Asker Husflidslag. I samarbeid med våre instruktører får barn og unge et innblikk i forskjellige husflids- og håndverksteknikker, lære om materialvalg og utstyr som trengs for å utøve teknikkene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 5 kveld