Heklekurs

Hekling av Flesbergvanter

Vi tilbyr kurs i Hekling av Flesbergvanter. Målet med kurset er å lære de nødvendige teknikker, og kunne tilpasse vantene til brukeren ved behov

Sted Neste kurs Varighet Pris
Øvre Eiker / Hokksund Øvre Eiker / Hokksund 08.11.2023 3 ganger08.11.2023 1.200 kr

Heklekurs (julepynt)

Vi tilbyr heklekurs (julepynt). Lær deg grunnteknikkene og hvordan man tyder heklemønster og diagrammer. Mitt navn er Katja Bentzen, og jeg har strikket siden jeg var en liten jente. Jeg har lært å strikke av min mormor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa 2 kvelder 800 kr

Privattime i strikking / hekling

Er det noe du har lyst til å lære? På et privat kurs kan jeg vise deg hvordan man strikker eller hekler den teknikken du har lyst til å mestre. I våre lokaler eller hjemme hos deg. Kr 250,- per time (opp til 3 deltagere)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 4 kvelder 350 pr time kr
Oslo, Røa Oslo, Røa 4 kvelder 350 pr time kr

Utdrikningslag - strikking eller hekling

Er dere på jakt etter et unikt utdrikningslag? Kom innom strikkeskolen for å strikke eller hekle deler av et minne som et minne som bruden kan få i gave. Vi møtes i Strikkeskolens lokaler på Majorstuen eller hjemme hos en av dere. Opp til 10 deltagere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa 2 timer 2.500 kr

Hekling - nybegynner

Hekling er et fantastisk håndarbeid.Ingen forhåndskunnskap nødvendig. Dette er et nybegynnerkurs for deg om har lyst til å lære deg å hekle. Du vil få prøve å hekle de vanligste maskene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 3 kvelder Fra 810 kr

Nålefiltkurs sitteunderlag

Vi tilbyr kurs i nålefiltkurs sitteunderlag. Vi starter med å hekle sitteunderlag i ull som skal toves før vi dekorerer med nålefiltede motiver. Teknikken er enkle å lære og motivene spenner fra geometriske former til mer avanserte bilder med spennende skyggeeffekter og lag på lag med farger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 10.10.2023 3 ganger10.10.2023 Fra 810 kr

Kurs i Hakking

Vi tilbyr kurs i hakking. Hakking er en gammel teknikk som er en blanding av strikking og hekling, som har kommet på mote igjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 9 timer fra 720 kr

Fastmaskehekling

Vi tilbyr kurs i fastmaskehekling. Fastmaske hekling er en enkel hekleteknikk hvor man legger opp luftmasker og hekler fastmasker rundt. Tradisjonelt i votter og vanter er teknikken brukt til rundhekling, men også en vei til bånd og som dekor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 26.10.2023 4 dager26.10.2023 4900 kr