Heklekurs i Akershus

Nybegynner hekling

Vi tilbyr kurset, nybegynner hekling på Algarheim skole. Dette er et nybegynnerkurs for deg om har lyst til å lære deg å hekle. Du vil få prøve å hekle de vanligste maskene. Mål for kurset er at du skal hekle en klut i bomull.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 2 ganger Fra 450 kr

Nålefiltkurs sitteunderlag

Vi tilbyr kurs i nålefiltkurs sitteunderlag. Vi starter med å hekle sitteunderlag i ull som skal toves før vi dekorerer med nålefiltede motiver. Teknikken er enkle å lære og motivene spenner fra geometriske former til mer avanserte bilder med spennende skyggeeffekter og lag på lag med farger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 5 ganger Fra 1.050 kr

Privattime i strikking / hekling

Er det noe du har lyst til å lære? På et privat kurs kan jeg vise deg hvordan man strikker eller hekler den teknikken du har lyst til å mestre. I våre lokaler eller hjemme hos deg. Kr 250,- per time (opp til 3 deltagere)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 4 kvelder 350 pr time kr

Lær å hekle og forstå hekleoppskrifter

Mange tror det er vanskelig å hekle, men det er ikke det. Jeg har derfor laget dette kurset så du hekler sammen med meg. Og kan samtidig lese oppskriften slik at du vil selv klare å hekle og tyde oppskriften. Du kjøper kurset direkte på nett og får tilgang til kurset så fort det er betalt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 250 kr