Heklekurs i Akershus

Hekling - nybegynner

Hekling er et fantastisk håndarbeid.Ingen forhåndskunnskap nødvendig. Dette er et nybegynnerkurs for deg om har lyst til å lære deg å hekle. Du vil få prøve å hekle de vanligste maskene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 3 kvelder Fra 810 kr

Nålefiltkurs sitteunderlag

Vi tilbyr kurs i nålefiltkurs sitteunderlag. Vi starter med å hekle sitteunderlag i ull som skal toves før vi dekorerer med nålefiltede motiver. Teknikken er enkle å lære og motivene spenner fra geometriske former til mer avanserte bilder med spennende skyggeeffekter og lag på lag med farger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 3 ganger Fra 810 kr

Heklekurs (lær å hekle en kul veske)

Lyst til å lære å hekle? Nå har du muligheten! Eller kanskje du vil gi bort et kurs i gave? Verkstedet inviterer til kurs og vi sammen hekler en skikkelig kul veske:)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 3 timer 800 kr

Heklekurs hos Garnpikene (ulike teknikker) - nybegynner

Lyst til å lære å hekle? Nå har du muligheten! Vi inviterer til heklekurs med de grunnleggende teknikkene hos Garnpikene på metro senter i Lørenskog.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 12.06.2024 1 dag12.06.2024 499 kr

Strikketreff hos Cardamom

Hurra! Nå har vi gleden av å invitere til strikketreff hver måned i koselige omgivelser hos Cardamom i Lørenskog. Ta med strikketøyet og ta turen hit på fredag for en super hyggelig start på helgen:)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 03.05.2024 (+1) 2 timer03.05.2024 (+1) Gratis kr

Privattime i strikking / hekling

Er det noe du har lyst til å lære? På et privat kurs kan jeg vise deg hvordan man strikker eller hekler den teknikken du har lyst til å mestre. I våre lokaler eller hjemme hos deg. Kr 250,- per time (opp til 3 deltagere)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 4 kvelder 350 pr time kr