Kurs i snekring og trearbeid

Snekkerkurs trinn 1

Vi tilbyr snekkerkurs trinn 1, med finsnekring i Nekerøed Snekkerverksted. Hver deltager lager en kasse med sinkeforbindelse med sjakkbrett som deksel, sjakkbrettet lages i finer. Du lærer å snekre tradisjonelt med dine hender og bruke tradisjonelt europeisk og japansk verktøy.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Våler Våler 1 helg 4.400 kr

Snekkerkurs trinn 1 (lørdager)

Vi tilbyr snekkerkurs trinn 1, med finsnekring i Nekerøed Snekkerverksted på lørdager. Hver deltager lager en kasse med sinkeforbindelse med sjakkbrett som deksel, sjakkbrettet lages i finer. Du lærer å snekre tradisjonelt med dine hender og bruke tradisjonelt europeisk og japansk verktøy.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Våler Våler 3 dager 4.400 kr

Snekkerkurs trinn 2

Vi tilbyr snekkerkurs trinn 2, med maskinarbeid på snekkermaskiner i Nekeroed Snekkerverksted. Hver deltager lærer bruk av profesjonelle snekkermaskiner, bl.a. justersag, avretter og tykkelsehøvel og bordfres.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Våler Våler 4 dager 4.900 kr

Snekkerkurs trinn 2 (lørdager)

Vi tilbyr snekkerkurs trinn 2 på lørdager, med maskinarbeid på snekkermaskiner i Nekeroed Snekkerverksted. Hver deltager lærer bruk av profesjonelle snekkermaskiner, bl.a. justersag, avretter og tykkelsehøvel og bordfres.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Våler Våler 3 dager 4.900 kr

Snekkerkurs trinn 2 XL

Vi tilbyr snekkerkurs trinn 2 XL i Nekerøed Snekkerverksted. Det lages et skap med dør og skuffe. Alt på profesjonelle snekkermaskiner. Kurset bygges opp på kunnskap som du lærte på trinn 2. Det formidles kunnskap om skjærende maskinverktøy og trygg bruk av maskiner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Våler Våler 4 dager 4.500 kr

Snekkerkurs trinn 3

Vi tilbyr snekkerkurs trinn 3 i Nekerøed Snekkerverksted. Det lages et skap med dør og skuffe. Alt på profesjonelle snekkermaskiner. Kurset bygges opp på kunnskap som du lærte på trinn 2, men du kan ta dette kurset uten trinn 2 også. Innsats av vakuumteknologi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Våler Våler 4 dager 4.900 kr

Snekkerkurs trinn 3 (lørdager)

Vi tilbyr snekkerkurs trinn 3 i Nekerøed Snekkerverksted på lørdager. Det lages et skap med dør og skuffe. Alt på profesjonelle snekkermaskiner. Kurset bygges opp på kunnskap som du lærte på trinn 2, men du kan ta dette kurset uten trinn 2 også. Innsats av vakuumteknologi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Våler Våler 3 dager 4.900 kr

Snekkerkurs trinn 4 - XXL proff kurs - proffsnekkere og bedrifter

Vi tilbyr XXL proff kurs i Nekerøed Snekkerverksted. Maskinsnekring, laging av buende deler, innsats av jigger, vakuumteknologi. Kurset er rettet til proffsnekkere og bedrifter for å øke kompetansen for spesielle oppgaver i snekkerfaget og trappesnekkerfaget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Våler Våler 5 dager

Tur til Ytre Hebridene

Sommerakademiet feirer 25 år i år og tilbyr som en del av jubileumsprogrammet i år en spennende tur til Ytre Hebridene. Dette er et spesielt reisemål i Vesterled. Her oppleves historien og det rike kulturlivet som Vesterled er viden kjent for.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skottland Skottland 1 uke 4.000 depositum kr

Frå skog til stol

Vi tilbyr kurs om fra skog til stol. På dette kurset lærer du å lage en stol av et tre! Det betyr, at vi begynner med fersk tre, altså tre som ikke er tørket eller forarbeidet, men bare hogget. Vi begynner med å kløyve treet, dernest bearbeidde det med blant annet bandkniv og sponhøvel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 7 dager 0 kr

Fuglespikking - Spikkekurs

Å bruke hendene til å spikke gir en indre ro. På dette nybegynnerkurset lærer man grunnleggende spikketeknikker. Vi øver på en trebit før vi starter på første fugleemne.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 15.07.2024 4 dager15.07.2024 4995 kr

Snekkarkurs for ferskingar

Vi tilbyr snekkarkurs for ferskingar. Deltagarna på kursen får göra ett eller flera föremål. Vilka föremål det blir är utifrån deltagarnas önskemål och tidigare erfarenhet. Det kan vara en pall, ett lite skåp, en hylla, ett skrin, lådor. ett tråg, egen verktygslåda.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 01.07.2024 (+1) 7 dager01.07.2024 (+1) 7800 kr

Sveiping i tre

Vi tilbyr kurs om sveiping i tre. Sveiping er en gammel teknikk som er brukt over hele kloden. Man bøyer et tynt stykke tre rundt en mal, syr endene sammen, setter i en bunn, og får en lett og stert boks i valgfri størrelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tinn / Rjukan Tinn / Rjukan 7 dager 7800 kr

Nybegynnerkurs i hobbysnekring, Trinn 1, søndag

Trinn 1 i serien nybegynnerkurs i hobbysnekring. Du lærer grunnleggende kunnskap i verktøy, materialer og hobbysnekring. Kurset gir deltakerne ferdigheter til å ta med seg inn i egne prosjekter. Søndag fra 10-18. Det vil bli servert snacks og diverse drikk

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Linderud Oslo, Linderud 10.03.2024 (+1) 1 dag10.03.2024 (+1) 2.900 kr

Nybegynnerkurs i hobbysnekring, Trinn 1, kveldskurs over to dager

Trinn 1 i serien nybegynnerkurs i hobbysnekring. Du lærer grunnleggende kunnskap i verktøy, materialer og hobbysnekring. Kurset gir deltakerne ferdigheter til å ta med seg inn i egne prosjekter. Onsdag fra 17:30-21:30. Det vil bli servert snacks og diverse drik

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Linderud Oslo, Linderud 06.03.2024 (+1) 2 kvelder06.03.2024 (+1) 2500 kr

Nybegynnerkurs i hobbysnekring, Trinn 1, lørdag

Trinn 1 i serien nybegynnerkurs i hobbysnekring. Du lærer grunnleggende kunnskap i verktøy, materialer og hobbysnekring. Kurset gir deltakerne ferdigheter til å ta med seg inn i egne prosjekter. Lørdag fra 10-18. Det vil bli servert snacks og diverse drik

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Linderud Oslo, Linderud 09.03.2024 (+2) 1 dag09.03.2024 (+2) 2.900 kr

Nybegynnerkurs i hobbysnekring, Trinn 2, søndag

Trinn 2 i serien nybegynnerkurs i hobbysnekring. Vi går dypere inn materie og lærer om materialvalg, prosjektplanlegging, konstruksjon og bygging. Vi bygger en hylle som dere kan ta med hjem etter endt kurs. Søndag fra 10-18. Det vil bli servert snacks og diverse drikke, men ta med egen lunsj.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Linderud Oslo, Linderud 12.05.2024 1 dag12.05.2024 2.900 kr

Nybegynnerkurs i hobbysnekring, Trinn 3, to dager

Siste trinn i serien Nybegynnerkurs i hobbysnekring. På dette avsluttende trinnet bygger vi et egendesignet prosjekt. Vi planlegger og bygger ditt prosjekt i løpet av kursets to dager. Lørdag og søndag fra 10-16 Det vil bli servert snacks og diverse drikke, men ta med egen lunsj.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Linderud Oslo, Linderud 08.06.2024 1 dag08.06.2024 3.800 kr

Workshop: Plantekasse

Vi møtes på verkstedet en hel dag og bygger en plantekasse. Det vil være mulig å bygge plantekassen i litt ulike størrelser. Kurset er åpent for alle. Vi holder på 10-18. Det vil bli servert snacks og diverse drikke, men ta med egen lunsj.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Linderud Oslo, Linderud 06.04.2024 (+1) 1 dag06.04.2024 (+1) 2.650 kr

Spikkekurs

Vi tilbyr spikkekurs. Vi spikker små produkter i rått virke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 1 helg fra 1.080 kr

Ung Husflid

Vi tilbyr klubb for barn mellom 8 - 12 år. Ullensaker Husflidslag ønsker å formidle gleden ved å arbeide med hendene (spikke,strikke,sy,broderer m.m.) Ung Husflid er åpent for både gutter og jenter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 2 timer 210 pr år kr

 |  1 2   |  Neste side >>