Tredreiingskurs

Express dreiekurs

Vi tar opp igjen et gammelt konsept som var veldig populært for noen år tilbake. Vi har endelig funnet tid til noen dager innimellom, og kan med dette tilby Express-Dreiekurs med Tommy Sandum. Disse kursene er tuftet på diverse tema, hvor det kan være alt fra turkopp, turtallerken, boller, fat osv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 700 kr

Tredreiing med Tor Nyhus

Vi tilbyr kurs i tredreiing med Tor Nyhus. Våre tredreiekurs er satt opp med dedikerte norsktalende instruktører. Innimellom inviterer vi utenlandske tredreiere og har kurs- og demodager med dem. Dette gir et spennede spenn i våre tilbud til alle som har interesse av tredreiing.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 helg 2.625 kr

Trefresekurs (dagskurs)

Vi tilbyr Trefresing med Svend Håkon Severinsen / Cristo Andresen-Ots. Kurset er bygget opp med teknikker som man vil ha behov for i mange prosjekter. Dette er teknikker som man kan bruke om man bygger enkle innredninger eller hele kjøkken og baderomsinnredninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 2.400 kr

Vectric Cnc - Artcam med JCristo Andresen-Ots

Vectric CNC-kurs er høstens store nyhet innenfor våre kurs. CNC- Bravoprodegy er en rå maskin som gir deg muligheten til å blant annet lage hytteskilt. Det er en enkel maskin, men det krever litt trening og datakunnskaper. Maskinen gir deg utallige mulighet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 7 timer 1.500 kr

Tredreiekurs - dekorering og farging

Vi tilbyr tredreiekurs med dekorering og farging. På dette kurset får du lære ikke bare tredreiing, men også utforsket ulike dekorteknikker. Her brukes ulike teknikker for å farge tre, ulike vokser, pyrografi apparater, Pfeil mønsterdor, Merlin2 tretygger og mye mer!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 dager 4,800 kr
Trondheim Trondheim 1 helg 4,800 kr

Tredreiekurs med Glenn Lucas

Vi tilbyr tredreiekurs med Glenn Lucas. Kurset med Glenn gir en solid innføring i dreiing av boller og fat med fokus på både materialvalg, sliping av jern og bruk av selve dreiejerna. Glenn har også sin egen serie med dreiejern og disse blir også gjennomgått på kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 dager 4.950 kr

Tredreiing - nybegynner

Vi tilbyr kurs i tredreiing for nybegynnere. Målsettingen med kurset er å få en grunnleggende innføring i skjæredreiing i tre. Få grunnleggende kunnskap om dreiebenken, materialer, verktøy, verktøybruk, sikkerhet og ikke minst sliping.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 dager
Trondheim Trondheim 1 helg 3.950 kr

TREseminaret

Mange parallelle kurs! Nytt program oppdateres senere på TREseminaret

Sted Neste kurs Varighet Pris
Dovre Dovre 22.04.2024 6 dager22.04.2024

Bruk av dreiebenk

Vi tilbyr kurs i bruk av dreiebenk. Dette er et lite kurs i hvordan en dreiebenk er oppbygget, og litt om praktisk bruk av maskinen. Samt så tar vi for oss hvilke typer utstyr du må bruke til diverse jobber. Kurset inneholder også informasjon om sikkerhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 499 kr

Tredreiing – litt øvet del 1 - helg

Vi tilbyr kurs i tredreiing – litt øvet del i - helg . Alle deltakere får tilgang på hver sin dreiebenk og vi stiller med nødnemdig utstyr. Ta med eget eget verktøy eller lån av foreningen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 08.03.2024 1 helg08.03.2024 2.200 kr

Tredreiing – litt øvet del 2 - helg

Vi tilbyr kurs i tredreiing – litt øvet del 2 - helg . Alle deltakere får tilgang på hver sin dreiebenk og vi stiller med nødnemdig utstyr. Ta med eget eget verktøy eller lån av foreningen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 12.04.2024 1 helg12.04.2024 2.200 kr

Tredreiing grunnkurs - helg

Vi tilbyr kurs i tredreiing grunnkurs - helg. Bli med på kurs og lær de grunnleggende teknikkene for skjæredreiing i tørt virke. Kurset passer for nybegynnere og for dem som har dreid noe, men som ønsker en oppfriskning av teknikken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 helg 2.200 kr

Sveiping i tre

Vi tilbyr kurs om sveiping i tre. Sveiping er en gammel teknikk som er brukt over hele kloden. Man bøyer et tynt stykke tre rundt en mal, syr endene sammen, setter i en bunn, og får en lett og stert boks i valgfri størrelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tinn / Rjukan Tinn / Rjukan 7 dager 7800 kr

Tredreiing grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i tredreiing. Målsettinga er å gje deltakarna teoretisk og praktisk innføring i tredreiefaget på ein måte som gjer deltakaren trygg på bruk av dreiebenken og utstyret. Gje deltakaren inspirasjon til vidare arbeid med dreiebenken og utforske eigne ideer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 24.06.2024 (+1) 7 dager24.06.2024 (+1) 7800 kr

Tredreiing

Vi tilbyr kurs i tredreiing. Formålet med kurset er å gi elevene trygghet i dreiing. Sliping av jern og overflatebehandling av ferdige emner. Det blir en gjennomgang av sikkerheten rundt tredreiing. Det organiseres felles transport.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Austrheim Austrheim 2 ganger 2.000 kr