Vi tilbyr digitalt kurs med toveis kommunikasjon med kursholder. God anledning til å stille spørsmål underveis. Godt og kvalitetsbevisst renhold er viktigere enn noen sinne. Kurset belyser tre fagområder som du må ha god kunnskap om for å utføre jobben din på best måte: Kjemi, overflater og HMS.
Vi tilbyr nettkurs om motivasjon i renholdsyrket. Fokus på den enkeltes ressurser, opprettholde arbeidsglede og selvtillit! Du som renholder opplever en særdeles krevende tid, med mye ekstra ansvar, økt arbeidsbelastning og stort fokus både på deg selv og arbeidet du utfører.
Vi tilbyr digitalt kurs om smitteforebyggende renhold. Formålet med kurset er å lære om hygiene, smittevern og definisjoner og kunne ta avgjørelser om metoder for smittevern og smitteforebyggende renhold.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelrenhold. Målsettingen med kurset er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnleggende kunnskap om næringsmiddelrenhold.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende teknisk hygiene. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Teknisk Hygiene innebærer for din avdeling og bedrift.
Vi tilbyr nettkurs om Hygiene og mattrygghet. Hvis denne grunnforutsetningen ikke er tilstrekkelig styrt, kan mye gå galt. Ofte skyldes feil mangel på fokus og oppmerksomhet rundt rutiner. I mange tilfeller er det også mangelfull opplæring.
Vi tilbyr HACCP kurs / workshop. Ved å veksle mellom forelesning og gruppeøvelser, får du en praktisk innføring i hvordan HACCP kan brukes i produksjonen av trygg mat.
Vi tilbyr nettkurset Hygiene, kvalitet, kjemihåndtering og næringsmiddelrenhold. Dette kurset gir en innføring i hygiene og kvalitet, renholdsteknikk og HMS knyttet til kjemi, for bedrifter som produserer næringsmidler.
Vi tilbyr hygienekurs for bedrifter. Ønsker du hygienekurs tilpasset din virksomhet? Personlig hygiene, smitteveier, renhold, HMS, bruk og lagring av kjemi. Formålet med kurset er å skape forståelse om hvorfor hygiene er en viktig del av hverdagen.
Vi tilbyr kurs i trygg mat kontroll. Trenger du hjelp til å bygge ditt internkontrollsystem? Vi hjelper deg slik at du tilfredsstiller kravene fra mattilsynet. Kurset omhandler det du trenger for å etterleve forskriftene du må følge for å lage trygg mat.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi modul 1 - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi modul 2 - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.
E-læringskurset «Sjømathygiene» fra SjømatNorge sikrer nødvendig teoretisk kunnskap om grunnleggende hygiene i en sjømatbedrift. Med e-læring får man en motiverende, rimelig og miljøvennlig opplæring via Internett. Kurset inneholder fagstoff med videoer, tale, bilder, oppgaver, tester og eksamen.
Vi har laget en oversikt over kurset som du kan laste ned gratis her. Her får du oversikt over kurset, se hvem som er lærer og hva som skiller oss fra andre kursleverandører. Faglærer + videokurs + sosialt fellesskap = fagbrevopplæring som virker
Vi tilbyr kurs i NS-INSTA 800 nivå 2. NS-INSTA 800 er et krav på mange arbeidsplasser innen facility management. Få din sertifisering nå med vårt digitale 4-timers nivå 2-kurs. Vår erfarne faglærer Espen Kvien er sertifisert med NS-INSTA 800 nivå 4 og er kjent for sin klare og forståelige undervi
NS-INSTA 800 er en standard som brukes til fastsettelse og kvalitetskontroll av renhold. Ofte kan dette perspektivet gjøre at renholdsledelsen har et tettere forhold til standarden, enn det renholderne har.
Ønsker du jobb i renholdsbransjen? Med vårt minikurs i profesjonelt renhold lærer du de viktigste teknikkene og blir kjent med rollen som renholder. Dette nettkurset gir en grundig introduksjon til renholdsyrket, slik at du kan føle deg trygg i jobben fra dag én.
Vi tilbyr hygienekurs som nettkurs på Teams. Hygienekurset gir deltakerne kunnskap om risiko og spredning og konsekvenser ved utrygg mat. Kurset skal bidra til en positiv holdning til mattrygghet.
Smilefjesordningen skal informere forbrukerne om de hygieniske forholdene ved et serveringssted. Smilefjessymbolene som deles ut har tre varianter: smilefjes, strekmunn og sur munn. Mer enn 8000 restauranter og kafeer omfattes av ordningen.