Denne kategorien innholder alle slags kurs og opplæringstilbud innen næringsmiddelfag, eller med andre ord det som har med mat å gjøre. Fra alle typer kokkekurs til andre mer industrielle matkurs som baker, kjøttskjærer, konditor, pølsemaker, slakter osv. Livet er for kort for å spise dårlig mat. Ett matlagingskurs kan være fint både som gave eller teambuilding for din familie eller bedrift. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker at vi skal skreddersy noe for deg der du bor.
Dette er arbeidsgiverens ansvar i henhold til “Forskrift om utførelse av arbeid” nr. 1357 § 10-1, som stiller krav om dokumentert sikkerhetsopplæring for arbeidsutstyr som krever særlig forsiktighet ved bruk.
Kurset tar for seg ulike aspekter ved arbeidsvarsling og dekker viktige prinsipper, regler og prosedyrer som må følges for å sikre trygg og effektiv arbeidsplass.
Arbeidsvarsling 2-kurset tar for seg avanserte temaer og problemstillinger innen arbeidsvarsling.
Lær trygg mat- og personalhygiene for restaurant, kantine, kafé eller catering. Kurset gir deg praktisk kunnskap om lover, rutiner, HACCP, allergener og smittevern, perfekt for både nyansatte og erfarne i serveringsbransjen.
Lær HACCP og internkontroll for trygg matservering! Dette nettkurset gir ansatte og ledere i serveringsbransjen praktisk kunnskap om mattrygghet, risikovurdering og gode rutiner, tilpasset restauranter, kantiner, kafeer og gatekjøkken.
ISO 14001 Lead Implementer PECB ISO 14001 Lead Implementer-opplæringskurset hjelper deg med å utvikle den nødvendige kompetansen for å etablere, implementere, vedlikeholde og kontinuerlig forbedre et miljøstyringssystem (EMS)
Hvorfor bør du delta? ISO 31000-kurset i risikostyring hjelper deltakerne med å tilegne seg nødvendig kunnskap og evne til å integrere retningslinjene for risikostyring i ISO 31000 i en organisasjon.
Kunnskap om alkoholloven, aldersgrenser, skjenketider og legitimasjonsplikt. Trygg håndtering av berusede gjester, samt innsikt i kontrollrutiner, roller og lokalt regelverk for å sikre ansvarlig drift i serveringsbransjen.
Vi tilbyr kurs til fagbrev i bakerfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Er du, eller har du vært ansatt ved et håndverks- eller et industribakeri? Har du erfaring med å produsere bakevarer av deiger, kremer og masser?
Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon - teori til fagprøven. Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.
Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon som virtuelt klasserom. Er du, eller har du vært ansatt i en bedrift som jobber med mat- og drikkevareproduksjon fra råvare til ferdigvare? Har du arbeidsoppgaver som overvåking og styring av maskiner og utstyr, operatørvedlikehold og forbedringsarbeid?
Vi tilbyr virtuelt kurs til fagbrev i kjøttskjærerfaget teori til fagprøven. Jobber du i en slakteribedrift med nedskjæring og bearbeiding av ulike sorter slakt som storfe, svin, lam eller fjørfe? Eller er du ansatt i en mindre bedrift hvor du deltar i flere deler av kjøtt- og nedskjæringsprosessen?
Vi tilbyr kurs til fagbrev som kokk - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Er glad i å lage mat og har vært, eller er, ansatt i restaurantbransjen? Eller har tilberedning av mat til mange mennesker vært din arbeidsoppgave i en bedrift?
Vi tilbyr kurs til fagbrev i konditorfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Er du, eller har du vært ansatt ved et konditori eller et bakeri? Kanskje har du også erfaring med produksjon av sjokolade, glasurer og kaker?
Vi tilbyr fagbrev i portørfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Er du, eller har du vært ansatt som portør på et sykehus? Eller en behandlingsinstitusjon der arbeidsoppgaver har vært å hente og bringe pasienter, medisiner og utstyr?
Vi tilbyr fagbrev i slakterfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Er du, eller har du vært ansatt i slakterindustrien eller i et slakteri? Har du erfaring med avliving av dyr og bearbeiding av slakt?
Vi tilbyr kurs om yrkesnorsk for industriell matproduksjon. Yrkesnorsk er et norskkurs som fokuserer på språket og ordforrådet du trenger i ditt yrke. Målet med kurset er at du skal lære mer norsk, og få bedre forståelse for ord og uttrykk som brukes i din bransje.
Vi tilbyr kurs om yrkesnorsk for industriell matproduksjon som virtuelt klasserom. Jobber du med industriell matproduksjon, og ønsker å kommunisere bedre med dine kollegaer? Yrkesnorsk er et norskkurs som fokuserer på språket og ordforrådet du trenger i ditt yrke.
Vi tilbyr yrkesrettet kurs om kjøkken-/ kantineassistent som virtuelt klasserom. Kurset gir en innføring i emner som er essensielle for alle som jobber med dette. Kurset kan være et godt utgangspunkt dersom du ønsker å jobbe i sektoren, men mangler praksis eller teoretisk bakgrunn.
Vi tilbyr nettstudie i servitørfaget VG3 som praksiskandidat. Har du praksis fra arbeid innenfor servitørfaget, med mål om formell kompetanse og nye utfordringer innenfor ditt fagområde? Da er dette kurset for deg! Kurset passer for deg som har jobbet som ufaglært i faget, og som ønsker fagbrev.
Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.
Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som ernæringskokk - kveld. Ernæringskokkfaget handler om valg av råvarer og tilberedning av ernæringsriktig mat og spesialkost. Det er produksjon av helsefremmende og trygge måltider som skal bidra til matomsorg og gode måltidsopplevelser ved ulike institusjoner.
Vi tilbyr intensivkurs i fagbrev ernæringskokk som nettstudie. Ernæringskokkfaget handler om valg av råvarer og tilberedning av ernæringsriktig mat og spesialkost. Det er produksjon av helsefremmende og trygge måltider som skal bidra til matomsorg og gode måltidsopplevelser ved ulike institusjoner.
Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som kokk. Kurset gjennomføres som klasseromsundervisning på kveldstid 1 kveld i uken over 1 semester. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål.
Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som kokk. Kurset gjennomføres som nettundervisning på kveldstid 1 kveld i uken over 1 semester. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål.
Vi tilbyr fordypning grunnkurs vin online. Dette er en påbygging til vårt populære grunnkurs og vil passe for deg som jobber som servitør, kokk, innenfor import, vinmonopol eller bare har en stor lidenskap for vin.
Alle læremidler inngår i prisen. Kokkfaget er utviklet for voksne mennesker som vil ta fagbrev som praksiskandidat og bli kokk.
Har du sans for god mat og god drikke? Er du kreativ og nøyaktig? Har du interesse for kosthald og helse. Er nysgjerrig på smak og nye rettar? Då kan restaurant- og matfag vere noko for deg. Du kan gå 2 år på skule og deretter bli lærling.