Vi tilbyr nettkurs i bedriftsøkonomi. Bedriftsøkonomi gir deg en innføring i fagområdet bedriftsøkonomi, og du får innsikt i hvordan data fra regnskapet kan benyttes i økonomiske beregninger.
Vi tilbyr årsenhet i bedriftsøkonomstudiet som nettstudie. Bedriftsøkonomstudiet er en årsenhet som gir deg en formell kompetanse i økonomi og administrasjon og egner seg godt som tilleggsutdanning eller i kombinasjon med annen høyskoleutdanning.
Vi tilbyr kurs i Economics som nettkurs. Economics gir deg forståelse for økonomiske prinsipper som gjør deg istand til å forutse sannsynlige endringer i markedsforholdene, forstå konkurransekreftene og vite hvordan du skal fordele ressursene effektivt.
Vi tilbyr kurs i Economics for business som nettkurs. I dette kurset lærer du deg en systematisk tilnærming til beslutningsprosesser og hvordan du gjenkjenner, bruker og tolker økonomisk informasjon fra interne og eksterne kilder.
I dette kurset lærer du å bruke regnskapsmessige og økonomiske verktøy som gjør deg i stand til å tolke og kritisere finansiell informasjon, og gjør deg i stand til å ta informerte og effektive økonomiske beslutninger som direkte påvirker organisasjonens drift.
Vi tilbyr innføring i bedriftsøkonomi som nettkurs. Innføring i bedriftsøkonomi gir deg en innføring i fagområdet bedriftsøkonomi, og du får innsikt i hvordan data fra regnskapet kan benyttes i økonomiske beregninger.
Vi tilbyr nettkurs i MBA - Master of Business Administration. Master of Business Administration er en internasjonalt anerkjent grad som kan åpne mange dører i arbeidsmarkedet, både i Norge og i utlandet.
Økonomistyring er kurset for deg som ønsker å få en forståelse av en del av de metodene som benyttes i moderne økonomistyring.
Kurset gir en enkel innføring i grunnleggende begreper knyttet til kostnadsteori og økonomisk analyse, samt de vanligste metodene for økonomisk planlegging og økonomistyring.
Bokføringsregelverket krever at balanseposter skal dokumenteres. I tillegg er avstemming og dokumentasjon av balansen en vesentlig intern kontroll for å sikre riktig regnskapsrapportering.
Dokumentasjon av balansen er et lovkrav. Krav til avstemminger er også regulert i God regnskapsføringsskikk. I tillegg er kontroll med balansen en viktig intern kontroll for å sikre riktig regnskapsrapportering.
Investering i datterselskap, tilknyttet selskap eller felleskontrollert virksomhet kan regnskapsføres etter kostmetoden eller egenkapitalmetoden i selskapsregnskapet.
Deler av en kontostreng skal rapporteres til SSB til fastlagte tider. Denne rapporteringen omtales gjerne som KOSTRA-rapportering. Regnskapstallene er en del av KOSTRA-rapporteringen.
Dette er et introduksjonskurs til regnskap som gir deg innblikk i oppbygningen av regnskapet og grunnleggende krav til dokumentasjon.
Kurset er en gjennomgang av kommunens styringsdokumenter og særtrekkene i kommunesektoren kontra privat sektor. Hvilke mål stilles til kommunal økonomiforvaltning og drifts- og investeringsregnskapets oppbygning og sammenheng?
Kurset tar for seg pålagte vedlegg til årsregnskapet og budsjett-/regnskapsskjemaenes formål og innhold. Videre ser vi på hva slags regnskap kommuneregnskapet er, og hvordan vi henter ut økonomisk informasjon.
Kurset tar for seg skillet mellom hvilke inntekter og utgifter som skal posteres i drifts- og investeringsregnskapet. Videre gjennomgås kommuneregnskapets rammeverk, regnskapsprinsipper, krav til netto driftsresultat og interne finansieringstransaksjoners påvirkning på driftsresultat.
Dette er et grunnleggende kurs i konsernregnskap.
I dette kurset går vi gjennom en del problemstillinger ved utarbeidelse av konsernregnskap. Kurset bygger videre på vårt nettkurs Konsernregnskap som gir en grunnleggende forståelse for konsolidering og utarbeidelse av et konsernregnskap.
Kundefordringer og leverandørgjeld er som oftest vesentlige poster i selskapets balanse. Det er et krav at det opprettes spesifikasjoner som viser alle transaksjoner pr kunde eller leverandør - dvs. kunde- og leverandørspesifikasjon (reskontroer).
Er du en av de som ønsker å delta på heldagskurs i likviditetsstyring, men ikke har tid til å reise? Da er dette kurset for deg. Her har vi filmet et heldagskurs, komprimert det til ca. 5,5 klokketimer med faglig innhold, samtidig som kurset gir deg 7 autorisasjonstimer i emnet finansregnskap.
I dette kurset gjennomgår vi bokføringsregelverkets krav til oppbevaring.
I dette kurset gjennomgår vi bokføringsreglenes krav til utarbeidelse og oppbevaring av ulike typer regnskapsmateriale som skal dokumentere når ansatte og eiere har vært til stede på arbeidsstedet og hva de har utført av arbeidsoppgaver.
Som regnskapsfører og revisorer opplever vi at digitalisering av data tar over manuelle arbeidsprosesser i større og større grad. Arbeidsoppgaver som tidligere var tidkrevende tar nå mye kortere tid. Hvilke konsekvenser vil dette få for oss økonomer?
Varelager vil ofte være en vesentlig post i selskapets balanse. For å få en riktig rapportering av resultat og stilling er det derfor meget viktig at posten er riktig verdsatt og godt dokumentert.
Skal du føre regnskap for en bedrift? Vi tilbyr grunnkurs i regnskapsføring Webinar (Online). Kurset gir deg en grundig innføring i praktisk regnskap for deg som har liten eller ingen erfaring fra før. Du lærer å føre de vanligste regnskapsbilagene for bedriften.
Vi tilbyr nettkurs i bedriftsrådgivning - hvordan komme i gang. I dette kurset lærer du om de ulike rollene du kan ha som rådgiver, og hvordan du kan påvirke eiere og ledere av en virksomhet til å tenke langsiktig, målrettet og å lykkes med faktisk å nå disse målene.
Vi tilbyr kurs i bistand til småbedrifter i vekst som nettkurs. Kurset gir en innføring i de utfordringer bedrifter står ovenfor når de vokser, og på hvilke områder du som regnskapsfører kan gi verdifull bistand.
Vi tilbyr kurs om etablering av rutiner internt og mot kunde som nettkurs. Kursets formål er å gi medarbeider og / eller nyansatt en innføring i rutinebygging på ulike typer oppdrag.
Vi tilbyr kurs i forstå ditt regnskap - grunnlaget for god økonomi som nettkurs. Kurset er laget for deg som ønsker en grunnleggende innføring i regnskapets verden. Kurset er laget på en slik måte at begrepene i regnskapet forklares på en best mulig pedagogisk måte.
Vi tilbyr innføring i god regnskapsførerskikk som nettkurs. Kursets formål er å gi en kort innføring i det rettslige regelverket GRFS. Regelverket gjelder alle «som i næring fører regnskap for andre» og dermed alle regnskapsførervirksomheter.
Vi tilbyr kurs om konsernregnskap som nettkurs. Kurset gir inngående kunnskap om reglene for utarbeidelse av konsernregnskap og viser teknikkene for gjennomføring ved hjelp av regneark.
Vi tilbyr kurs i ny revisorlov - betydningen for bruker av revisors tjenester. Dette kurset gir regnskapsfører og andre brukere av revisors tjenester en innsikt i hovedendringer i ny revisorlov, samt hvilken betydning dette har for brukerne av revisors tjenester.
Regnskapsloven og regnskapsstandardene inneholder prinsippene for korrekt regnskapspresentasjon og inneholder også detaljreguleringer på flere områder. Innenfor disse rammebetingelsene må regnskapsprodusentene foreta sine vurderinger. På flere områder åpnes det for valgmuligheter og skjønn.
Vi tilbyr kurs i praktisk regnskap for bedrifter. Dette er et ideelt kurs for de som skal føre regnskap i små- og mellomstore bedrifter. Kurset er praktisk lagt opp og relevant for alle som arbeider, eller skal arbeide med regnskap i det daglige.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i økonomi for ikke-økonomier. Kursets formål er å gi praktisk og teoretisk forståelse for hva tallene i regnskapet og økonomiske apporter betyr.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i økonomi for ledere. Etter kurset skal deltakerne ha en bedre forutsetninger for å treffe beslutninger med bakgrunn i bedriftsøkonomiske hensyn.
Vi tilbyr onlinekurs i økonomi for ikke-økonomer. Har du en stilling som stadig utfordrer din økonomiske forståelse? Lær deg hva tallene i regnskapet og i økonomiske rapporter betyr, og hva de egentlig gir deg av informasjon.
Vi tilbyr kurs i økonomi for bedrifter. Opplæring på alt fra 1 time til flere dager. På bedriftstilpassede heldagskurs kan vi gjennomgå et tema i dybden, eller slå sammen flere fagområder. Ved kortere timebaserte kurs tar man gjerne for seg aktuelle tema ved for eksempel viktige regelendringer.